Part 3
Mai nappal depoztam csokira 900$-t és megkezdődött NL20-on a grind.
Vettem 1M handet Littlemagel, aki még társulna esetleg, szóljon.
Minimaxmodot használnám, de vmiért az sb és bb sizeok, meg néha a sima betsizeok se látszanak normálisan, nemtom miért.
Szal 4-5 asztalon lement ~500 hand, 18/14-et játszottam, nagyon passzív voltam, főleg az elején, de ez betudható a váltásnak.
weaktight | Hand | 55 - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
A legnagyobb bukott potom, std cooler azt hiszem. Szerencsére villain elég retard volt, hogy ne stackeljen le:D
weaktight | Hand | JKo - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
Ez pedig a legnagyobb nyert pot,villain 54/35-ös aggró volt, igaz kis minta alapján, de most bevállaltam. Méghozzá a turn bet miatt döntöttem így, egyszerűen nincs az a value lap amivel így betelne. Csak igazam lett.
PSOP-n is indultam, elég aggrón toltam, nonsd feleztem magam, majd kerültem 2x kezdőre.
1. jelentős parti az volt, mikor Hijack emelés majd CO call után shoveoltam J5s-el, amit CO ofkorz snapcallolt TT-vel, de jött a J.
2. pedig egy rushban lévő BTN ellen mentem CO-ból 4bet ollé 55-el amit AK-val tartott is, majd bebizonyította, hogy tart még a rassss.
És végre voltam kondiban
Nem rég fejeztem be mai (1.) session, lehet még visszaülök.
Még nem nagyon találtam meg a ritmusom iPokeren, teljesen tiltre tesz a szoftver, állandóan sitoutolok, semmi nincs idő, és szörnyen átláthatatlan a csoki skin:S
Találtam egy nagyon LAG fazont, azt hittem fish, de nem az volt.
Tettem fel egy handet,kiváncsi lennék a véleményekre:
L I N K
Most megyek keresek vmi modot, mert minimax-hoz nem lehet licenszet venni (lol?) a trial meg használhatatlan...
Lement mégegy (L) iPoker
Szeretem a First Depos accot, mert ez a beetetési fázis:D
weaktight | Hand | AA - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
Ilyet olyan régen láttam. Mondjuk elég maniac imidzsem volt, kb 35/31 lehettem az asztalon.
weaktight | Hand | TAo - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
Régebben mindig c/r-eltem az ilyen típusú handekkel, de sok helyen olvastam (és ahogy tapasztalom is) a donk sokkal jobb. Viszont nem tudom mennyire volt szar a 3bet ollé, mert kb AK-nak is repülnie kellett volna. Ha csak call, akkor donk turn? Van még mit tanulnom.
weaktight | Hand | JJ - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
Az elmaradhatatlan passzív hero line stackért.
weaktight | Hand | JJ - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
Itt viszont a hero fold. Villain 18/7-es volt, kis minta alapján még az AF% se állt be, így passzívnak állítottam be, és turn-ön nem láttam olyan lapot amit vernék és ezt csinálná vele. ATo? No way!
Asszem' mára ennyi, napi 1K handet jó lenne tolni, legalább a racen is csurranjon-cseppenjen vmi. Amúgy azt számoltam, hogy az FD bónusz 30% RB-nek felel meg, létezik?
A mai nap a 200 perces gigasession napjára esett. (1,7K hand)
És hogy röviden jellemezzem: Ha többen lennék, most jól felpofoznám magam!
Annyira felbosszantott egy gigafish (amikor 3bet partiban málota 32s el (!) AK-mat) hogy még 3 BI-t sikerült áttolni neki. Handet be se teszek, annyira ég a pofám:S
Azért sikerült visszakanalazni, de ha belegondolok, hogy ha nem vagyok f*sz, akkor most +60-80$...na mind1.
Nem voltak különösebb handek, ahol dobtam, ott nem érzem úgy, hogy ki lettem blöffölve, viszont amin javítanom kell - mert úgy érzem, hogy szép kis leak - az a river betek callja. Nagyon soxor rossz callt csinálok, amiket utólag végiggondolva, easy fold. Vhogy harapok a river betre:-/
Ami még meglepő, hogy limithez képest rengeteg ember csücsül 13-as resteallel, és 8-9%os 3bettel:S Hihetetlen miket kaptam folyamatosan.
Ez fun volt, egymás utáni 2 hand:D
1. weaktight | Hand | AA - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
2. weaktight | Hand | AA - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
(Ha nem látszodna, AA-m volt mind2x.)
Jólvan, visszaültem még egy session-re, szerencsére sikerült lenulláznom a hónapot,-6,5BI lett, a **** ***** csoki!
- 84/65 34 3betes AK ellen megyek AQval
- 53/38-nak kifizetem a pókerét AA-val JJJ55 boardon
- Hasonló képességű versenyző 2 párral alázza porig a TPTK-m
- Az utolsó set vs overset már említésre se méltó 678FD boardon...
Miért van az, hogy nem tudok kiülni ha nem megy? És ha bukóban vagyok? Már 1 hónapja olyan szépen ment, még a végén kezdtem azt hinni, hogy tudok pókerezni...:C
Hali!
stoploss-t meg kéne határozni...
Nálam 3 BI
GL!
Azt hiszem, hogy meg van a probléma forrása. Tegnap megpillantottam, hogy 10. helyen állok a race-n, és kényszert éreztem a handek pörgetésére -> inkább mennyiség lett mint minőség.
DE! Meg kéne tanulnom, hogy nincs az a "rakeback" ami kárpótolja az elbukott beülőket! Mindig ezzel volt gondom.
- Anno NL50 Cake,elkapott egy rass, úgy éreztem megragadtam, megpillantottam, hogy ha tolom neki akkor plusszolhatok még 100$-t (2Bi lol..) promoból -> busto!
- NL20 Party tolom a játékom, majd látom, hogy kicsivel több játék és megint 1-2 BI + -> busto!
- Maradék NL10,eleje megint jó amíg meg nem pillantom a pár + $ lehetőségét -> busto!
Valahogy ha nem is közvetlenül a játékomra, de mentálisan rossz hatása van a "kötelező" mennyiségek lejátszása. Lehet, hogy az lenne a legjobb ha vmi race mentes terembe mennék (UB-vel már régóta szemezek)
A másik, hogy elég más játék folyik csokin, mint party-n. Mint már említettem 12-es resteal,meg pozis 3betek tömkelege,hihetetlen. Ehhez még hozzájön, hogy nincs timebank, és elég átláthatatlan a csoki alapskinje, ergo felületesebbek a döntések.
Összeírtam néhány követendő feltételt, amivel azt hiszem kiküszöbölhetném a fent említett problémákat:
- [ ] Visszatérés 4-5 asztalos játékra
- [ ] Ha 40-50bb-nél nagyobb potot bukok el rossz játék miatt, kis
szünet,újraértékelés,és NEM érdekel, hogy sitoutolok miatta!
- [ ] NEM fog kihatni a póker (egy esetleges bukó visszahozása) a
magánéletemre, nem mondok le miatta programokat.
- [ ] Az előzőből következik, hogy bukóban is kiszállok ha úgy érzem,
hogy abbahagynám a játékot.
- [ ] Abbahagyom a poker miatti káromkodást (iszonyat zavar,
hogy amúgy nem szoktam,de az asztalnál...:S)
1K hand, szigorúan 4-5 asztalon +4BI..de kaptam hideget,meleget.
weaktight | Hand | A9s - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
Villain 85/22 66%-os river AF%-el (53hand!!!), azt hiszem joggal szegtem meg az általam lefektetett szabályt... (Abbahagyom a poker miatti káromkodást)
weaktight | Hand | A7s - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
31/13 standard fish, és a legrosszabb EQ-el rakhatom be pont ilyen ellen...
weaktight | Hand | JTo - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
És, hogy milyen jó spotokba futok, villain 11es 3bettel bír BTN-ról, és a fold to 4betje 75%...
weaktight | Hand | TAs - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
Nyerő handek közül nincs különösebben érdekes, ezt leszámítva.
8%-os resteal...call,78%os c-bet...call...turn barrel 56% igaz, de ezzela pushal eléggé szűkítünk abból a 8%-ból,bejött:)
Hali!
Többen is tanácsolták és elég jó nevek hogy nem kell 4+ asztalon játszani, egyszerűen nem éri meg.
Szerintem igazuk van.
GL!
Felnéztem reggel csokira és ezzel találkoztam:
Mondom biztos csak rassa van vkinek, vagy HU asztalbol lett megtelve,de NEM!!
6. kör óta limpel be mindenki, és körcsekk után vki overbetel 3rd párral, amit vmelyik hero calloz 2nd-al xD
Le akarok ülniiiii!
mod: Most csekkoltam le ptr-en, mind1ik új account, max 5 napja kezdték, ez érdekes.
mod2: Egyik kihullot, leült egy reg, és az összes kiült. Ez mi volt?