Yomb1e
Válasz Yomb1e kommentjére
2010. ápr. 12. 22:40

Part 3

Mai nappal depoztam csokira 900$-t és megkezdődött NL20-on a grind.
Vettem 1M handet Littlemagel, aki még társulna esetleg, szóljon.

Minimaxmodot használnám, de vmiért az sb és bb sizeok, meg néha a sima betsizeok se látszanak normálisan, nemtom miért.

Szal 4-5 asztalon lement ~500 hand, 18/14-et játszottam, nagyon passzív voltam, főleg az elején, de ez betudható a váltásnak.

Image

weaktight | Hand | 55 - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
A legnagyobb bukott potom, std cooler azt hiszem. Szerencsére villain elég retard volt, hogy ne stackeljen le:D

weaktight | Hand | JKo - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
Ez pedig a legnagyobb nyert pot,villain 54/35-ös aggró volt, igaz kis minta alapján, de most bevállaltam. Méghozzá a turn bet miatt döntöttem így, egyszerűen nincs az a value lap amivel így betelne. Csak igazam lett.

PSOP-n is indultam, elég aggrón toltam, nonsd feleztem magam, majd kerültem 2x kezdőre.

1. jelentős parti az volt, mikor Hijack emelés majd CO call után shoveoltam J5s-el, amit CO ofkorz snapcallolt TT-vel, de jött a J.

2. pedig egy rushban lévő BTN ellen mentem CO-ból 4bet ollé 55-el amit AK-val tartott is, majd bebizonyította, hogy tart még a rassss.

És végre voltam kondiban Image

Yomb1e
2010. ápr. 13. 20:09

Nem rég fejeztem be mai (1.) session, lehet még visszaülök.
Image

Még nem nagyon találtam meg a ritmusom iPokeren, teljesen tiltre tesz a szoftver, állandóan sitoutolok, semmi nincs idő, és szörnyen átláthatatlan a csoki skin:S

Találtam egy nagyon LAG fazont, azt hittem fish, de nem az volt.

Tettem fel egy handet,kiváncsi lennék a véleményekre:
L I N K

Most megyek keresek vmi modot, mert minimax-hoz nem lehet licenszet venni (lol?) a trial meg használhatatlan...

Yomb1e
2010. ápr. 13. 22:43

Lement mégegy Image (L) iPoker

Image

Szeretem a First Depos accot, mert ez a beetetési fázis:D

weaktight | Hand | AA - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
Ilyet olyan régen láttam. Mondjuk elég maniac imidzsem volt, kb 35/31 lehettem az asztalon.

weaktight | Hand | TAo - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
Régebben mindig c/r-eltem az ilyen típusú handekkel, de sok helyen olvastam (és ahogy tapasztalom is) a donk sokkal jobb. Viszont nem tudom mennyire volt szar a 3bet ollé, mert kb AK-nak is repülnie kellett volna. Ha csak call, akkor donk turn? Van még mit tanulnom.

weaktight | Hand | JJ - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
Az elmaradhatatlan passzív hero line stackért.

weaktight | Hand | JJ - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
Itt viszont a hero fold. Villain 18/7-es volt, kis minta alapján még az AF% se állt be, így passzívnak állítottam be, és turn-ön nem láttam olyan lapot amit vernék és ezt csinálná vele. ATo? No way!

Asszem' mára ennyi, napi 1K handet jó lenne tolni, legalább a racen is csurranjon-cseppenjen vmi. Amúgy azt számoltam, hogy az FD bónusz 30% RB-nek felel meg, létezik?

Yomb1e
2010. ápr. 14. 22:30

A mai nap a 200 perces gigasession napjára esett. (1,7K hand)

És hogy röviden jellemezzem: Ha többen lennék, most jól felpofoznám magam!

Image

Annyira felbosszantott egy gigafish (amikor 3bet partiban málota 32s el (!) AK-mat) hogy még 3 BI-t sikerült áttolni neki. Handet be se teszek, annyira ég a pofám:S
Azért sikerült visszakanalazni, de ha belegondolok, hogy ha nem vagyok f*sz, akkor most +60-80$...na mind1.

Nem voltak különösebb handek, ahol dobtam, ott nem érzem úgy, hogy ki lettem blöffölve, viszont amin javítanom kell - mert úgy érzem, hogy szép kis leak - az a river betek callja. Nagyon soxor rossz callt csinálok, amiket utólag végiggondolva, easy fold. Vhogy harapok a river betre:-/

Ami még meglepő, hogy limithez képest rengeteg ember csücsül 13-as resteallel, és 8-9%os 3bettel:S Hihetetlen miket kaptam folyamatosan.

Ez fun volt, egymás utáni 2 hand:D
1. weaktight | Hand | AA - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
2. weaktight | Hand | AA - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
(Ha nem látszodna, AA-m volt mind2x.)

Yomb1e
2010. ápr. 15. 1:31

Jólvan, visszaültem még egy session-re, szerencsére sikerült lenulláznom a hónapot,-6,5BI lett, a **** ***** csoki!

- 84/65 34 3betes AK ellen megyek AQval
- 53/38-nak kifizetem a pókerét AA-val JJJ55 boardon
- Hasonló képességű versenyző 2 párral alázza porig a TPTK-m
- Az utolsó set vs overset már említésre se méltó 678FD boardon...

Miért van az, hogy nem tudok kiülni ha nem megy? És ha bukóban vagyok? Már 1 hónapja olyan szépen ment, még a végén kezdtem azt hinni, hogy tudok pókerezni...:C

Macko1
2010. ápr. 15. 6:28

Hali!

stoploss-t meg kéne határozni...
Nálam 3 BI

GL!

Yomb1e
Válasz Macko1 kommentjére
2010. ápr. 15. 10:13

Azt hiszem, hogy meg van a probléma forrása. Tegnap megpillantottam, hogy 10. helyen állok a race-n, és kényszert éreztem a handek pörgetésére -> inkább mennyiség lett mint minőség.

DE! Meg kéne tanulnom, hogy nincs az a "rakeback" ami kárpótolja az elbukott beülőket! Mindig ezzel volt gondom.

- Anno NL50 Cake,elkapott egy rass, úgy éreztem megragadtam, megpillantottam, hogy ha tolom neki akkor plusszolhatok még 100$-t (2Bi lol..) promoból -> busto!

- NL20 Party tolom a játékom, majd látom, hogy kicsivel több játék és megint 1-2 BI + -> busto!

- Maradék NL10,eleje megint jó amíg meg nem pillantom a pár + $ lehetőségét -> busto!

Valahogy ha nem is közvetlenül a játékomra, de mentálisan rossz hatása van a "kötelező" mennyiségek lejátszása. Lehet, hogy az lenne a legjobb ha vmi race mentes terembe mennék (UB-vel már régóta szemezek)

A másik, hogy elég más játék folyik csokin, mint party-n. Mint már említettem 12-es resteal,meg pozis 3betek tömkelege,hihetetlen. Ehhez még hozzájön, hogy nincs timebank, és elég átláthatatlan a csoki alapskinje, ergo felületesebbek a döntések.

Összeírtam néhány követendő feltételt, amivel azt hiszem kiküszöbölhetném a fent említett problémákat:

- [ ] Visszatérés 4-5 asztalos játékra
- [ ] Ha 40-50bb-nél nagyobb potot bukok el rossz játék miatt, kis
szünet,újraértékelés,és NEM érdekel, hogy sitoutolok miatta!
- [ ] NEM fog kihatni a póker (egy esetleges bukó visszahozása) a
magánéletemre, nem mondok le miatta programokat.
- [ ] Az előzőből következik, hogy bukóban is kiszállok ha úgy érzem,
hogy abbahagynám a játékot.
- [ ] Abbahagyom a poker miatti káromkodást (iszonyat zavar,
hogy amúgy nem szoktam,de az asztalnál...:S)

Yomb1e
2010. ápr. 15. 22:00

1K hand, szigorúan 4-5 asztalon +4BI..de kaptam hideget,meleget.
Image

weaktight | Hand | A9s - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
Villain 85/22 66%-os river AF%-el (53hand!!!), azt hiszem joggal szegtem meg az általam lefektetett szabályt... (Abbahagyom a poker miatti káromkodást)

weaktight | Hand | A7s - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
31/13 standard fish, és a legrosszabb EQ-el rakhatom be pont ilyen ellen...

weaktight | Hand | JTo - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
És, hogy milyen jó spotokba futok, villain 11es 3bettel bír BTN-ról, és a fold to 4betje 75%...

weaktight | Hand | TAs - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
Nyerő handek közül nincs különösebben érdekes, ezt leszámítva.
8%-os resteal...call,78%os c-bet...call...turn barrel 56% igaz, de ezzela pushal eléggé szűkítünk abból a 8%-ból,bejött:)

Macko1
2010. ápr. 15. 22:09

Hali!

Többen is tanácsolták és elég jó nevek hogy nem kell 4+ asztalon játszani, egyszerűen nem éri meg.
Szerintem igazuk van.

GL!

Yomb1e
Válasz Macko1 kommentjére
2010. ápr. 16. 7:22

Felnéztem reggel csokira és ezzel találkoztam:
Image

Mondom biztos csak rassa van vkinek, vagy HU asztalbol lett megtelve,de NEM!!
6. kör óta limpel be mindenki, és körcsekk után vki overbetel 3rd párral, amit vmelyik hero calloz 2nd-al xD
Le akarok ülniiiii!

mod: Most csekkoltam le ptr-en, mind1ik új account, max 5 napja kezdték, ez érdekes.

mod2: Egyik kihullot, leült egy reg, és az összes kiült. Ez mi volt?

Élő ügyfélszolgálat