Mai munka:
Az elején egész nehezen indult be, folyamatosan buktam az ss-ek elleni ollekat, majd volt egy hero move in to the nuts:-]
(Amúgy vmi hihetetlen mázlifaktora van az ss-eknek, de ezt már partyn is észrevettem, flippeket kb 80%-ban bukom ellenük, pedig volt már pár...)
1. weaktight | Hand | JKo - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
Itt a cél az összes Ax dobatása volt, hát nem az volt nála:-]
2. weaktight | Hand | QKs - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
Szokásos maniac 3betelő ellen call, jackpot flop, viszont az instacall utáni mutatás fun volt.
3. weaktight | Hand | AKo - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
Hogy balanszoljam a postolásokat, itt egy szép mutatás 3bet potban...14es utg raiseből,wp!
4. weaktight | Hand | 88 - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
Hand of the day, ennyire kifizetett setem még nem volt, ráadásul €-os asztalon. PF raiser reg, és belegondolva nem is rossz az all in callja, mivel vélhetőleg én is be akartam rakni, 3way meg 33% tuti van.
Btw turn izgi volt.
Csoki race: Annyira nem +EV mint amennyire gondolni lehetett, ha ilyen tempóban kell tekernem, jó ha hozok 25% RB-t...
!!!!!
!!!!!
Fákin szikk:S:S:S !!!! =|
Tényleg durva amit oszt rng. Tegnapi után ez:
Akkor nézzük:
1. weaktight | Hand Poll | 99 - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
Ez elég fura, életemben nem calloztam 4betet:-] de ezt kellett, 14% potodds volt, és bingo!
2. weaktight | Hand | KK - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
Fish folyamatosan 10-15bb-t openraiselt. Floppon levert a vasszer.
3. weaktight | Hand | 22 - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
Itt mutatásnál vártam az 5 setet, aztán mégse:-] 15/12 nit moron...
4. weaktight | Hand | 67s - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
Mákoltam is szépen, de még mindig ezt csinálnám, el kellett volna dobnia.
(3betje hatalmas volt.)
5. weaktight | Hand | AKo - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
Mai legnagyobb bukta két kis moron ellen:-]
Igazábol rengeteg handet postolhatnék még, legtöbb a hand of the daybe is mehetne, ma nagyon adta az rng. De utálom ezt a szélsőséget, egyszer szétsz*pat, egyszer megáld.
Na mindjá' blogolok is egyet.
Blogoltam \o/
Éljen május 1-je,ég a gyomruk belseje! Sajna eddig nálam a gyomorideg töltötte be ezt a hálás szerepet az alkohol helyett...sick session:
Volt itt minden, adok-kapok. Kb 3x seteltek le 3bet potban TPTK-val, ss-ek ellen nem tudtam monsterholdolni FD-k ellen, set vs overset stb.
1. weaktight | Hand | KK - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
Voltak ilyen fun dolgok az elején...
2. weaktight | Hand | 66 - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
...meg ilyenek...
3. weaktight | Hand | KJo - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
Aztán gondoltam 20%os BTN 3betnek előadom fish line-al a fishflösst, de nem jutott el a fish agyáig mert sikerült TPTKt mákolnia,jessszzz.
4. weaktight | Hand | KK - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
De ez k***a szarul esett:S Nyomorék ss all time overbet ollézott, én meg benéztem, hogy miylen eff stack ül mögöttem...
Parti után kicsit pihennem kellett, mert nagyon tiltre tett ez a szerencsétlen szitu, és ráadás, hogy £-os asztalon volt, tehát cirka 150$-os pot...20-on!
5. weaktight | Hand | 54s - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
Nem szoktam oop sc-kel callozgatni, de adtam neki egy esélyt. Villain egy viszonylag emberi statokkal rendelkező (mint kiderült) fishreg. Turn jackpot, mutatás fun.
Ami ellen nem lehet küzdeni, kár is próbálkozni. Kb a vicckategória ami most történt az elmúlt sessiönben. Cooler hegyek, szerencsére fishek ellen € és £ asztalokon, fantasztikus!!
Többször próbáltam visszakapaszkodni, de ahogy stackeltem egyet, már ment is el a másik asztalon. Nem is az A játékom hoztam, de annyira nem volt tragédia.
Rengeteg hand van, de egyet sincs kedvem postolni, std coolert látott már mindenki, mikor 2párral fizetjük ki a turnön overagro fish turnre megérkező sorát...stb.
Most pihi, holnap megint grind, legyen egyszer vége ennek a racenek...
Toltam még egy éjjelit:
weaktight | Hand | QQ - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
Ez a hand elmond mindent a mai napomról (tegnapi)
Hát ez nagyon kemény volt. Iszonyat tilten vagyok.
A bukás a csúcsról nem a tilt miatt volt, hanem az ehhez hasonló wp-k miatt:
weaktight | Hand | QQ - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
nem igazán tudom mit lehet ilyenkor mondani....
GL!