Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Yomb1e
Válasz Yomb1e kommentjére
2010. máj. 10. 21:57

Utsó jelentkezés óta lepörgött 3k hand 4 rövidebb sessionben:
Image

Annyi van, hogy kitartanak a handjeim:-]

2hét...2hét...

Yomb1e
2010. máj. 12. 20:02

Image

Ez a mai session teljesen tiltre tett:S

Egész jól is zárhattam volna ha:

1. weaktight | Hand | AKo - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
...végre nem kib**** setbe nézek ha csak adom 3betet AK-val A magason...

2. weaktight | Hand | JQs - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
...egy monster flopnál esetleg nem setbe néznék megint...

ésatöbbi.

Mert voltak ám ilyenek:

3. weaktight | Hand | JJ - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
...aggrófish...

4. weaktight | Hand | AKo - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
...retard monkey...(mondjuk mini5betnél befostam:-])

INDULJ MÁR BE MÁJUS LÉGYSZÍVES!!!!!!!

Yomb1e
2010. máj. 13. 0:09

Image

Épp kezdtem betiltelni vége fele, hogy feltornászom magam 2Bi magasságba és non sd vesztek több mint 1-et, nevetséges már.

1. weaktight | Hand | QKo - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
Mindig van FE:-]

2. weaktight | Hand | 22 - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
Barátunk 100/14es volt, a "flop előtt nincs rossz lap" klub minimum alelnöke lehetett.

Yomb1e
2010. máj. 13. 19:54

A jó ****** ***** online poker!!!!
Image

Egymás utáni 2 leosztás!!!

1. weaktight | Hand | AA - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
2. weaktight | Hand | AA - $0.10/$0.20 No Limit Holdem

És vége ennek a retek sessiönek is. Szánalom ez az egész. Van egy rassom ami abban merül ki hogy kitartok az idióták ellen, majd MINDENNEL szarrá húznak. ennél jobban nem tesz semmi se tiltre minthogy +bol lenullázni a sessiont. Rohadt race miatt van ez is.

3. weaktight | Hand | TT - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
Itt is vbetelem azt a tetves TT-t mert egy idióta retardált ellen játszok, és persze, hogy riveren is elcsekkelte a gyönyörű handjét.

4. weaktight | Hand | QKo - $0.10/$0.20 No Limit Holdem
50% donkbetje van ennek a szerencsétlennek is, persze hogy turnre az az 1 lap jön le amivel még ki is fizetem, és nem non sd akarok nyerni...

Már nincs két hét és befejezem ezt az egész hulladékot...

buktar
2010. máj. 13. 20:13

Race miatt nem érdemes többet játszani. Csak amennyi jólesik!

Yomb1e
Válasz Macko1 kommentjére
2010. máj. 13. 22:19

Tudom, ezért is bántam meg hogy indultam...

Na session 2:
Image

most 12 asztalon tolam, és állat volt:-] Átraktam nagymoncsira az asztalokat, így kényelmesen elfértek, és marhajól átlátható volt az egész.

A csúcson szerencsére sikerült bukni egy KK < AK-t, majd egyből másik asztalon QQ-val fizettem ki egy KK-t. De erre nem mondok semmit ezek tényleg teljesen std-ek. Fishek most kivételesen nem bántottak, kedvesek voltak velem:-]

És most egy kis Starcraft 2 beta ^^

Yomb1e
2010. máj. 14. 13:04

Végre felraktam SC2-t erre tegnap szerverkarbantartás volt:-]

Más. Széket szeretnék vásárolni, és már 3 hete nézegetem a potenciális jelölteket, már csak ketten maradtak:
Image
Valakinek van ilyen ülőalkalmatossága? Én a jobbost preferálnám, viszont hatalmas előnnyel bír a baloldali, mégpedig, hogy negyedannyiba kerül:-]

Macko1
2010. máj. 14. 13:15

ha nem csak bőrben gondolkodsz, ASKO-ban láttam múltkor 22ezerért nagyon jó és kényelmes széket, többféle színben, állítható fejtámlával, lukacsos anyagból amibe nem izzadsz bele...

a kettőből a jobbost választanám :)

gyrv84
2010. máj. 14. 13:27

Végre felraktam SC2-t erre tegnap szerverkarbantartás volt:-]

Más. Széket szeretnék vásárolni, és már 3 hete nézegetem a potenciális jelölteket, már csak ketten maradtak:
Image
Valakinek van ilyen ülőalkalmatossága? Én a jobbost preferálnám, viszont hatalmas előnnyel bír a baloldali, mégpedig, hogy negyedannyiba kerül:-]

A lakótársamnak majdnem olyan van mint a baloldali, és nagyon meg van vele elégedve! Nagyon strapabíró, használja is rendesen de eddig semmi baja nem volt 2,5 éves lehet! Ha ekkora az árkülönbség tuti nem venném meg a jobb oldalit, habár egy picit nekem is jobban tetszik :)

yoofej
2010. máj. 14. 14:33

Image

Ha a jobb oldali az ikeas Makus szek, akkor tudom ajanlani. Tavaly ev vege ota van ilyenem. Kenyelmes, egyenesen tartja a hatat, de hatradontve majdnem el is tudsz fekudni benne. Egyetlen hatranya, hogy kicsit imbolyog az egesz, de nem veszes.
Kiprobaltad mar eloben?

Élő ügyfélszolgálat