NAFNAF
Válasz Yomb1e kommentjére
2012. dec. 28. 11:38

Szevasz
Beleolvastam a sikereidbe. Nagyon szép, gratulálok.
Végül is mennyi lett NL4-en a bb/100?

Yomb1e
Válasz NAFNAF kommentjére
2012. dec. 28. 11:39

Szevasz
Beleolvastam a sikereidbe. Nagyon szép, gratulálok.
Végül is mennyi lett NL4-en a bb/100?

Köszi!

Most NL4 17k hand alatt 40bb/100 lett :D

Yomb1e
2012. dec. 29. 16:28

Utolsó 2 session kicsit javított az összképen:

Érdekes hand: weaktight | Hand | A7s - €0.05/€0.10 No Limit Holdem
Elégg nitty volt mögöttem a társaság, ezért az izolálás. Villain egy ordas nagy cet volt:]
Flop cbet std, turn megjelenik a scarecard, tehát ment volna a barrel, de a fish lelkivilága összetettebb. Rám próbálta vetíteni a félelmét a donkbetjével, call sztem std.
Riveren megjelenik a 2. K így sokkal valószínűbb, hogy sem K, sem SD képes lap nincs a kezében (azzal turn c/c river c/(c/f) lett volna a játéka sztem)

Kérdéses hand:weaktight | Hand | 99 - €0.05/€0.10 No Limit Holdem
Utólag visszanézve kicsit túlgondolkoztam megint a limitet (std hibám...) itt még nincs erre szükség.
Villain agro volt, lazább statokkal. Annyira meglepődtem a c/r-en, hogy nem tudtam értelmes lapot a kezébe adni, helyett annál több húzót. A koncepció az volt, hogy addig call, amíg minden draw busted. Szerencséjére jó turn/river jött:]

Yomb1e
2012. dec. 29. 19:24

Megyek Cottonpokerbe a 9 órás FO-ra, jön még vki innen?
Könnyű lesz megismerni, én vagyok az aki hulla másnapos :D

Yomb1e
2012. dec. 30. 16:20

Megyek Cottonpokerbe a 9 órás FO-ra, jön még vki innen?
Könnyű lesz megismerni, én vagyok az aki hulla másnapos :D

Sikerült bubbleboyként kiesni 6 embernél, chip szerint 3. voltam.
Sok jó readem volt, összességében elégedett vagyok. És az osztólányok...te jó ég, szerelmes vagyok mindbe Image

Hajnalban még toltam egy órát, 3 asztal volt csak, de az...

Ma délután pedig 2,5 óra pedig minimális plusz:

Suckout hand (villainnek) :D
weaktight | Hand | TT - $0.05/$0.10 No Limit Holdem

Amúgy érdekes ez a variancia/szórás téma. Sokkal több dimenziója van a dolognak, mint a lapok egymás elleni értéke.

Nézzük pl ezt a handet: weaktight | Hand | AA - $0.05/$0.10 No Limit Holdem
Villain lazább CS, viszont már 3x c/r-elt - amikre rendszeresen dobtam - de ez arra engedett következtetni, hogy túlértékeli a TP-ket, és/vagy húzokkal aggróbb. Nos itt csak setet reprezentálhat, de az előző readek alapján nem dobtam neki. Ha nincs history, repülnek az ászok, legkésőbb turnön, de itt most nem. Tehát nem elég,hogy 5 ből 1x tényleg a 88 fog nyerni, kellett neki hozzá még a közös történetünk, hogy kifizessem. Hihetetlen:)

Egy kis zene ami szólhatna a pokiról is: mindig van másnap, csak higgy, és toljad:)
http://www.youtube.com/watch?v=T-THQtQvEd8&feature=endscreen&NR=1

Yomb1e
2012. dec. 31. 18:09

Letoltam az idei év utolsó sessionjét, a nehéz kezdés után egész szépen adta az rng...nagyon abba se akartam hagyni, de már leragadnak a szemeim a sok elő szilvesztertől...:D

weaktight | Hand | 88 -
Nagyon nagy hibám! Villain passzív fishy, soha, SOHA nem fog rosszabbat mutatni. Turn még határeset call (25% pot odds, 23% eq), de river dobó...és ezt tudtam mikor rányomtam a callra.

Ez meg elképesztő: weaktight | Hand
Annyi 4bet callt látok 100bb-ből, hogy hihetetlen :S Floppon vigyorog a k. K, dobni semmiképp nem akartam, akkor tartsuk bent a bluffranget.

A race ma véget ért, reméljük becsusszantam az 50$-os helyre. Mindennel együtt szép kis ~3 hét volt, lassan megvan a roll újra 20-ra, lol:D

Bujjék mindenkibe!

Yomb1e
2012. dec. 31. 22:38

Jólvan, lett még egy utolsó session, rush rush rush :D

balu999
2013. jan. 2. 12:32

Megy ez szépen!
WP

Yomb1e
Válasz balu999 kommentjére
2013. jan. 2. 23:45

Köszi!

De úgy tűnik idén megkaptam a szopóflaget:
Tegnapi 2 session:

Illetve a mai, ez valami gyönyörű...-1ről felmegyek +9 BI-re és coolerek sorozatát kapom, std...a legszebb az egészben, hogy az € és Ł-os asztalokon szívok:(

balu999
2013. jan. 3. 19:14

Az vigasztaljon hogy az AI EV-d plusszos és méghozzá elég szépen (10bb/100+).

Élő ügyfélszolgálat