Szevasz
Beleolvastam a sikereidbe. Nagyon szép, gratulálok.
Végül is mennyi lett NL4-en a bb/100?
Szevasz
Beleolvastam a sikereidbe. Nagyon szép, gratulálok.
Végül is mennyi lett NL4-en a bb/100?
Utolsó 2 session kicsit javított az összképen:
Érdekes hand: weaktight | Hand | A7s - €0.05/€0.10 No Limit Holdem
Elégg nitty volt mögöttem a társaság, ezért az izolálás. Villain egy ordas nagy cet volt:]
Flop cbet std, turn megjelenik a scarecard, tehát ment volna a barrel, de a fish lelkivilága összetettebb. Rám próbálta vetíteni a félelmét a donkbetjével, call sztem std.
Riveren megjelenik a 2. K így sokkal valószínűbb, hogy sem K, sem SD képes lap nincs a kezében (azzal turn c/c river c/(c/f) lett volna a játéka sztem)
Kérdéses hand:weaktight | Hand | 99 - €0.05/€0.10 No Limit Holdem
Utólag visszanézve kicsit túlgondolkoztam megint a limitet (std hibám...) itt még nincs erre szükség.
Villain agro volt, lazább statokkal. Annyira meglepődtem a c/r-en, hogy nem tudtam értelmes lapot a kezébe adni, helyett annál több húzót. A koncepció az volt, hogy addig call, amíg minden draw busted. Szerencséjére jó turn/river jött:]
Megyek Cottonpokerbe a 9 órás FO-ra, jön még vki innen?
Könnyű lesz megismerni, én vagyok az aki hulla másnapos :D
Megyek Cottonpokerbe a 9 órás FO-ra, jön még vki innen?
Könnyű lesz megismerni, én vagyok az aki hulla másnapos :D
Letoltam az idei év utolsó sessionjét, a nehéz kezdés után egész szépen adta az rng...nagyon abba se akartam hagyni, de már leragadnak a szemeim a sok elő szilvesztertől...:D
weaktight | Hand | 88 -
Nagyon nagy hibám! Villain passzív fishy, soha, SOHA nem fog rosszabbat mutatni. Turn még határeset call (25% pot odds, 23% eq), de river dobó...és ezt tudtam mikor rányomtam a callra.
Ez meg elképesztő: weaktight | Hand
Annyi 4bet callt látok 100bb-ből, hogy hihetetlen :S Floppon vigyorog a k. K, dobni semmiképp nem akartam, akkor tartsuk bent a bluffranget.
A race ma véget ért, reméljük becsusszantam az 50$-os helyre. Mindennel együtt szép kis ~3 hét volt, lassan megvan a roll újra 20-ra, lol:D
Bujjék mindenkibe!
Jólvan, lett még egy utolsó session, rush rush rush :D
Megy ez szépen!
WP
Köszi!
De úgy tűnik idén megkaptam a szopóflaget:
Tegnapi 2 session:
Illetve a mai, ez valami gyönyörű...-1ről felmegyek +9 BI-re és coolerek sorozatát kapom, std...a legszebb az egészben, hogy az € és Ł-os asztalokon szívok:(
Az vigasztaljon hogy az AI EV-d plusszos és méghozzá elég szépen (10bb/100+).