r0ckm4n
Válasz glasst1ger kommentjére
2008. ápr. 1. 11:23
wals*** a flop után előtted cselekedett, de ha mögötted lett volna, akkor sem jó check/raise-re játszani, mert ilyen flopon ennyi ember ellen egy overagro ellenfél sem mer nyitni a semmivel, vagy egy nemtúl erős kézzel.
BR: ezzel a gyorsítással vigyázz mert ez baromira le is tudja lassítani, illetve meg is szüntetni a bankrollodat.
Egyébként üdv az oldalon és sok sikert a továbbiakhoz!:)
krondorl
Válasz glasst1ger kommentjére
2008. ápr. 1. 14:32
Valahogy ezen a magasabb téten jobban megy, mintha itt nem lenne annyi idióta mint NL10-en.
Én több külföldi oldalról olvastam hogy NL50 alatt nem érdemes játszani, a sok idióta miatt :D
glasst1ger
Válasz r0ckm4n kommentjére
2008. ápr. 1. 18:26
wals*** a flop után előtted cselekedett, de ha mögötted lett volna, akkor sem jó check/raise-re játszani, mert ilyen flopon ennyi ember ellen egy overagro ellenfél sem mer nyitni a semmivel, vagy egy nemtúl erős kézzel.
BR: ezzel a gyorsítással vigyázz mert ez baromira le is tudja lassítani, illetve meg is szüntetni a bankrollodat.
Egyébként üdv az oldalon és sok sikert a továbbiakhoz!:)
Igazad van, rosszul játszottam meg, pedig ilyen esetben az esetek 80%-ban azért nyitni szoktam. Bár ez most a végeredményen nem változtatott. Egyébként pedig ő is slowplayelte (remélem jól használom ezt a kifejezést) a setjét. Leginkább az lepett meg hogy ugye hárman is párt kaptunk azután a flop is eltalált mind a hármunkat. :) Gondolom azért ilyen nem sűrűn van.
BR: igen sejtem hogy ez a könnyű pénzszerzés nem fog sokáig tartani. Úgy tervezem hogyha a felét elbukom akkor inkább kiveszem a többit.
Köszi a biztatást. :)
glasst1ger
Válasz krondorl kommentjére
2008. ápr. 1. 18:29
Én több külföldi oldalról olvastam hogy NL50 alatt nem érdemes játszani, a sok idióta miatt :D
Kezdem én is nagyon így érezni. Bár amikor a kedves francia A2o-val megadja az emelésem a nut flösömre mert lejött neki az ász párja floppon és utána még az all int is, azért az nem esik rosszul :)