visszamegyek full tiltre 50NL-re es 6-8 asztalon addig grindolok, amig fel nem csuszok 1000$-ig,
vagypedig a kockazatos megoldas az, hogy a mostani kb 30-as buyinnel felmegyek 200NL-re B2B-n, es addig jatszom, amig legalabb 20000 VIP-em lesz (ugy gondolom, hogy ez kb 55000 hand lehet), viszont kapok ra 4000EUR-t,
Ha a Paraminon kezded, minden segítséget megkapsz tőlünk, hogy sikerüljön a dolog. ;)
Mit gondoltok egyebkent, jo az a szamitasom, hogy ez a 20e VIP kb 55e leosztas? Mennyi lenne a 30e pont hozzavetolegesen?
Multkor nezegettem egy rakeback calculatort, es szamitasaim szerint Full Tilten 27%-os rakeback mellett is tudnam hozni a 5500$ bonuszt 200NL-en jatszva (napi 2500 leosztas, havi 75000)...
Irok egy kis osszehasonlitast:
Az FTP (itt is altalatok regisztralva;)):
-bar kisebb rakeback, de dealt
-tobb asztal tobb jatekossal
-PT+PAHUD egyutt tud mukodni
-dataminolhato a site
-$-ban inkabb kozelebb allok a 40+ buyinhez
-ajandekok + sok-sok promocio
A B2B halozat (Paramin):
-nagy rakeback, de contributed
-PT van, de GameTime+-t nem szeretem
-EUR stabilabb
Negativ dolgokat nem irok a siteokkal kapcsolatban, mert ami az egyiknel hatrany, az a masiknal elony...
Mennyire megbizhatoak ezek a rakeback calculatorok? +/- 500$-ra lehet szamitani? Mit gondoltok errol az osszehasonlitasrol, tervrol?
Ha FTP lesz a nyero, akkor is kaphatok nemi segitseget? :o
NL200? ;)
Királyság :)
Godmode, én csak annyit mondok, hogy csak akkor menj fel 200-ra, ha ott tényleg jól is érzed magad, a magasabb rakeback miatti érvelést értem, de figyelj a magasabb tét pszihés hátrányaira. Kvázi csak akkor menj fel, ha RB nélkül is felmennél. Szerintem.
Én most próbálgatom a Full Tiltet, egyenlőre 50-en, de hamarosan megyek 100-ra. Az 50-es mezőny - az eddigiek alapján - nagyon gyenge...Simán lehet itt 10 PTBB/100 felett nyerni. (És ami jó benne, hogy itt is gyors a szoftver, pörögnek a leosztások)
A Paramint mostanában hanyagoltam, spirited és skiboy tud szerintem infókat adni, bár ahogy tőlük hallottam, ott is vannak most bőven halak.
Ehhez annyit tennék hozzá, hogy a Cake-en nekem kb. 35 órányi, átlag 7 asztalon történő játékkal (NL50 FR és 6max vegyesen) óránként kb. 7$ rb-t sikerült termelnem (még elég kicsi a minta).
Multkor nezegettem egy rakeback calculatort, es szamitasaim szerint Full Tilten 27%-os rakeback mellett is tudnam hozni a 5500$ bonuszt 200NL-en jatszva (napi 2500 leosztas, havi 75000)...
Hova tűntél Godmode? :)
Hova tűntél Godmode? :)