Na persze amatőröknek jó ez a stratégia. Ha valaki vérprofi pókeres.....
szevasz Vankujpapa!
én Atcsypapa vagyok :D
látom hogy te is szereted az SSSt :D
én is rajongok érte,főleg a bónuszozáskor,de mivel most éjjel nappal csak bonuszozok ezért én is SSSezek
üdv Atcsy!
Akkor tudnál nekem segiteni hogy hol, melyik termekben érdemes hajtani a bónuszra és milyen téten. Ha VC pokeren végeztem más termekből is szeretnék bónuszt kiszedni, persze leginkább olyan helyekről ahol nem kell a 60-90 nap alatt napi 14 órát játszani hogy meglegyen a teljes first depo bonus.
...nem kell napi 14 órát játszani hogy meglegyen a teljes first depo bonus.
Szia Krondorl!
Én legjobbnak a VC pokert találtam ilyen téren. Viszonylag sok pontot adnak, és ha összegyűlt 300 pont automatikusan jóváírnak a számládon 5 dolcsit. 200% bónusz van, max. 600 dollárig. 60 nap áll a rendelkezésedre. Igaz az a napi 1 óra nem olyan sok, de NL50-es asztalokon ha elég laza a társaság 4-5 asztalon egyszerre játszva óránként 5-10 dollár bónuszt ki tudsz szedni.
Nos épp érdekes helyzetbe kerültem imént VC poker NL50 aztalnál. elől voltam valahol QQ-val emeltem 2 dollárra, mögöttem megadta valaki majd a nagyvak All-int mondott 11 dollárral. Kis habozás után bedobtam a QQ párom (természetesen AA v. KK párokra gondoltam). A másik fószer megadta az All-int. Terültek a lapok. Aki All-in ment JJ másik fazon 88. Asztalra semmi használható nem jött. Jól tettem hogy bedobtam QQ-t?????
Nos épp érdekes helyzetbe kerültem imént VC poker NL50 aztalnál. elől voltam valahol QQ-val emeltem 2 dollárra, mögöttem megadta valaki majd a nagyvak All-int mondott 11 dollárral. Kis habozás után bedobtam a QQ párom (természetesen AA v. KK párokra gondoltam). A másik fószer megadta az All-int. Terültek a lapok. Aki All-in ment JJ másik fazon 88. Asztalra semmi használható nem jött. Jól tettem hogy bedobtam QQ-t?????
Csao Remiel!
Köszi a válaszod, persze nem garancia semmire az AA vagy Király pár. Attól még elvihetik a potot 35s -el is. :)
igy utólag belegondolva valóban nagyon jó volt a QQ. Inkább pszcihés eredetű lehetett a bedobás. Ma én viselem a szopatómaszkot VC-n :D mindennel levernek. ha 2 párom van drillt vagy setet csinálnak. Ha drillem van sorral vernek, ha sorom akkor meg flössel :S lehet akkor járnék a legjobban ha aludnék :D
Ha drillem van sorral vernek, ha sorom akkor meg flössel :S lehet akkor járnék a legjobban ha aludnék :D
...de NL50-es asztalokon ha elég laza a társaság 4-5 asztalon egyszerre játszva óránként 5-10 dollár bónuszt ki tudsz szedni.