Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > hosocske - próbálkozásai, tündöklései és bukásai

hosocske
Válasz hosocske kommentjére
2010. jan. 29. 8:18

01/29 2. session

a második sessionbe nem találtam vmi jó asztalokat, nem voltak tele olyan igazi ki akarlak fizetni való fehekkel és a lapok is elég gyatrán jöttek, így kb 0án tartotam magam ,majd

JJ vel kaptam egy 3betet buttonról egy olyan ellentől akiről az volt felirva hogy lightan 3betel button vagyis megvolt hogy visszatolom de mése kellett volna mert egy fish lr nyomott kb 26 ig és még ha fish is igy már elég necces hogy jó lehetek e eléggé a JJ vel... Mindegy végülis rátoltam a fishi TT mutatott visoznt a light 3betesnél most tényleg ott csücsült a KK , nem sokkal ezután befejeztem a session ami kb -1Bi re sikerült így

doyles:125Bi

Tori18
2010. jan. 29. 11:37

nagyon pörögnek a BLek, de hát így van ez rendjén, nem kell itt HU val szenvedni:)

hosocske
Válasz Tori18 kommentjére
2010. jan. 29. 12:07

ahogy mondod:)

kérdés meddig, tart ki az upswing:)

buktar
2010. jan. 29. 12:23

60 BI, az már szép teljesítmény januárra! Grat!

hosocske
Válasz buktar kommentjére
2010. jan. 29. 13:14

60 BI, az már szép teljesítmény januárra! Grat!

jaja úgy néz ki ,rekord hónap lesz ebből:)
ha február is így sikerülne ( vagy legalább úgy mint okt,nov amikor kb 35-40Bik voltak) lehet bepróbálkozok majd NL200on is ,de az még messze van...

hosocske
2010. jan. 29. 13:20

01/29 3. session

a session elég kis nyugisan folyt ,asztal sajnos ilyenkor alig van caken ,de volt kedvem játszani ,így beültem arra a párra akkor csak ami volt,

asztalra tudtam egyből beszállni, és mellé megnyitottam egy újat ahova beült egy gyerek, és az első partiban sikerült áttolnom neki 70BB-t mivel a pot hivásokat blöffre tettem és JT8 x x en kifizettem AT vel az AJ-t de utána átvettem a dominációt és visszahoztam ,aztán amikor már ki akartam szállni tőle jötek már páran és ott ragadtam...

összesen talán 6 asztal nyilt meg, nem voltak óriási akciók az asztaloknál, egy coin nyerés és pár jó parti után kb +2 Bi ben voltam ami után sajnos ,kb egy Bi-t vissza szereztek ,de sztem jól játszottam le azokat a partikat is, úgyhogy belefér:)

a session vége tehát +1Bi lett

doyles: 126Bi

hosocske
2010. jan. 29. 20:15

01/29 4. session

na ez egy mini sessionre sikerült, már elég fáradt voltam, és bár az elején egész jól ment , a végére jött 1-2 pechesebb parti, és inkább úgy döntöttem pihenek ma már , játék helyett..:)

doyles: 127Bi

hosocske
2010. jan. 30. 4:31

01/30 1. session

Na a mai első session is kivégezve...

Sajnos nem sikerült a legjobban buktam kb -1Bi-t nem is hoztam az A játékomat ,csak olyan közepest és elég sok coolerbe is belefutottam , de szerencsére egy két fishi azért mérsékelte a bukásomat:)

hosocske
2010. jan. 30. 9:45

01/30 2. session

Lement ez a session is...

Igazából nem történt semmi különös ,nem is hoztma az A játékom ,de azért annyira vészes sem volt,es ez egy 0ás játékra ez is elég volt, ebben a sessionbe

Az elején kis minusszal kezdtem majd kis + kis minusz ilyen igások voltak egész session alatt de csak +1 -1 Bi belül a végére vmi kis + lett ha jól emlékszem a kezdeti rollra..

gab0r
2010. jan. 30. 10:06

Esetleg némi HH? csak az érdekesség kedvéért?:)

Élő ügyfélszolgálat