Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > hosocske - próbálkozásai, tündöklései és bukásai

hosocske
Válasz R1per2 kommentjére
2010. febr. 8. 14:51

ne is álmodj róla:D

Tori18
Válasz hosocske kommentjére
2010. febr. 12. 23:11

merre jársz?:)

hosocske
Válasz Tori18 kommentjére
2010. febr. 13. 14:58

02/13 1. session

tori18:
pihentem pár napot, mert vhogy kezdett szétesni a játékom, amiben sztem benne volt az elötte kb 20 napos folyamatos grind után, aminek elég jó rész up volt kezdtem elkényelmesedni, ezért kihagytam inkább pár napot, meg sztem az elkövetkező napokba se fogom túlzásba vinni a játékot ( mint azok a napi 4-5sessionök), de azért kb 2es átlagra szeretnék vissza térni 1-2napon belül...

Na és akkor a session

Nem terveztem ma se játékot, de aztán láttam, hogy az admin kiírta hogy van reload bónusz most doylesra és ez meghozta a kedvem, hogy a befizetsé után játszak is egy kicsit

Az asztalok száma bár elég csekély volt ( kb 10-11darab) viszont nagyon sok fishi tanyázott rajtuk szerencsére, és újra kicsit a régi énemben éreztem magam, hogy bár az elején egy coin elemtn 50BB-ért mégis "tudtam", hogy ez most +os session lesz annyira sok a halacska

ez egy tipikus példa hand rájuk, kár hogy máskor nem ilyen jó fejek adakozóak:(

***** Hand History for Game 2140013609000909 ***** (Cake Poker)
$100.00 USD NL Texas Hold'em - Saturday, February 13, 02:08:35 ET 2010
Table - Chelsea (6-Max) 13609 (Real Money)
Seat 1 is the button
Seat 1: CakeSeat1 ( $66.50 USD )
Seat 2: CakeSeat2 ( $119.60 USD )
Seat 4: CakeSeat4 ( $203.65 USD )
Seat 5: Kinley 23 ( $100.90 USD )
Seat 6: CakeSeat6 ( $110.50 USD )
Seat 7: CakeSeat7 ( $134.94 USD )
CakeSeat2 posts small blind [$0.50 USD].
CakeSeat4 posts big blind [$1.00 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to Kinley 23 [ :Tc: :Ts: ]
Kinley 23 raises [$3.50 USD]
CakeSeat6 folds
CakeSeat7 folds
CakeSeat1 calls [$3.50 USD]
CakeSeat2 folds
CakeSeat4 folds
** Dealing Flop ** [ :7h:, :Th:, :7s: ]
Kinley 23 bets [$6.00 USD]
CakeSeat1 raises [$16.25 USD]
Kinley 23 calls [$10.25 USD]
** Dealing Turn ** [ :3s: ]
Kinley 23 checks
CakeSeat1 bets [$20.50 USD]
Kinley 23 raises [$47.00 USD]
CakeSeat1 calls [$26.25 USD]
Kinley 23 wins $0.25 USD
Kinley 23 shows [:Tc:, :Ts: ]
CakeSeat1 shows [:Jd:, :8d: ]
** Dealing River ** [ :8h: ]
Kinley 23 wins $131.50 USD from main pot

a session vége kb +3Bi lett, de a rollom sokkal jobban megnőtt mivel, megjött a heti RB (mondjuk mindössze 1Bi sőt kicsit kevesebb) az elöző havi race +5Bi és még a befizetésem is a reload miatt +6Bi, bár már kétszer is utaltam be mostanában a reload miatt lehet majd kiutalok egyszer nemsoká MB-re hogy máskor is legyen MB-n ha kellene

dolyes: 152Bi

hosocske
2010. febr. 13. 16:23

02/13 2.session

Gondoltam ha már tolok egy sessiont újra, tolok még egy másodikat is...

Bár az asztalok most is elég jók voltak, sajnos nem nagyon jöttek a lapok, és vmivel rosszabbúl is játszottam mint az első sessionbe ahol sztem csak egy totálisan rossz moveom volt, most meg úgy 2-3 lehetett...

A session első fél órájában elúszott kis potokba kb 1 Bi, de azután egy 954 2 floppon D vs BB csatában úgy gondoltam a dealer hogy a turn crem ellen elég lesz az A9, de mivel nálam a 99 csücsült így rosszúl hitte:D

Ezután újra elkezdett, kis potokba fogyni a rollom, és mivel kicsit fáradt is vok inkább lelőttem kb 50 percnél a játékot és vmi minimális -ban zártam (kb 15-20BB)

doyles:152Bi

hosocske
2010. febr. 13. 18:35

kb 1-1,5 órája szakított velem a bnőm, vagyis úgy néz ki még pár napig el fog tartani a szünet, fasznak se kell hogy eltilteljem a hónapot...

de hátha jön legalább utána az upswing.... :)

doyles:152Bi

Littlemage
2010. febr. 13. 18:38

ehh... nem jo az ilyen. a pokira amugy nem feltetlen kell rossz hatassal lennie. vagy szerezd vissza, vagy keress jobbat!!! inkabb az utobbi ;)

hosocske
Válasz Littlemage kommentjére
2010. febr. 14. 16:04

02/14 1.session

na toltam ma is egy sessiont bár nem kellett volna, sajnos volt egy két hülye herocallom, meg sajna elég sok szarba belefutottam, coinnál se a jobbat nyertem, de nem is játszottam jól:( viszont nagyon fishik voltak az asztalok, és ez jó jel a jövőre nézve bár lehet csak a hétvége hatása ez:)

a vége kb -2,5bi lett és inkább abba fejeztem, mert vhogy ez nem az én napom poki terén

doyles:149Bi

hosocske
2010. febr. 17. 17:09

Még élek ,de vhogy semmi nem tud rávenni, hogy játszak annyira nincs hozzá semmi kedvem, hogy úgyis csak buknék most...

Remélem nemsoká újra lesz kedvem tolni a grindet:)

Kül kiutaltam 20Bi-t mert már többször is utaltma be a reload bónusz miatt, és kül is már túlságosan egy helyre öszontosult a rollom amit nem igazán szeretek

doyles:129Bi

hosocske
2010. febr. 19. 22:46

tegnap és ma, mert érzem, hogy cgre semmi értelme beülni hacsak nem vmi bankroll nullázó célom van, inkább stepeket játsozttam PSen, hátha lesz egy jegyem a hétvégi versenyre

Eddig sajna nem igazán jöttek össze a dolgok most van 200 dodóból 5db step 2őm és egy step 1em, de mondjuk step kettőn eddig sajna nagoyn peches vok, bár sngkbe mindig is ezt érzem, kevésbé tom reálisan értékelni mint pl egy cg-t, hogy mikor vok szerencsés/ átlagos/ peches mivel 5öd annyira se értek hozzá, és ezzel sajna nem a cg tudásom akarom dicsérni...

na mindegy remélem majd csak bejön egy step 4es ezekből

cgzni nem tom mikor fogok = re úgy érzem tényleg semmi értelme nem lenne a rakerace 2. hely úgyis megvan és most 200 dolcsiért nem kéne kockáztatni, bár így nem tom hogy lesz meg az a szintlépes márciusba amit szerettem volna:(

hosocske
2010. febr. 20. 8:45

02/20 1 session

Ma reggel úgy döntöttem, hogy beülök egy kcist játszani, ha nagyon leszarom és ne megy akkor inkább hagyom gyorsan, de tudjam hol is állok

A session elején sikerült egy fisiht lestackelnem, de igazából ez az egy nagy stackem volt ( meg sajna egy rosszúl elsült hero call 60BB ért), így nem is nagyon volt várható, hogy vmi érdemleges +- történjen ami lehet jobb is a mostani állapotomhoz, mivel egy downswingnél ki tudja mi történne:S

A session csak fél órás lett, annyira még nem érzem magamban az elszántságot sajnos, de kezdetnek ez is megteszi

A vége kb +0,5bi lett vagyis semmi extra ami a potok nagyságából is látszik

doyles: 130Bi

Élő ügyfélszolgálat