Egy hét kihagyás után újra toltam ma egy sessiont (pontosabban tegnap már eltoltam bizonyos okokból 6 handet, de azt inkább nem számítom annak:) )
Egész jó asztalokat sikerült kifognom, 6fős ugye ált 4 reg féleség+én + egy 40VPIP+ és sikerült is őket sok kissebb partiban lehúznom, így a majdnem egy órás session vége majdnem +2BI lett
Toltam elöbb egy sessiont, bár az elején jólment a a játék kb +1,5BI körül is voltam utána volt két kissebb coolerem, meg vhogy nem jöttek úgy a dolgok mint szerettem volna így a session vége kb 0ás lett
Második sessionbe elég jól ment a játék, sikerült elég jó asztalokat kifognom (4reg-1 nagy fish általában)
aineknél kicsit peches voltam, viszont kaptam egy AA vs KK-t meg még volt egy két szerencsésebb partim, de sztem most elég jól is játszottam meg őket
a vége kb 1 óra után +3Bi lett
Toltam egy harmadik sessiont is ma, sztem kb egál mértékbe voltak a jó és rossz coolerek, de egy két fishiből kitudtam vmit valuézni így vmivel kevesebb mint +1BI lett a session
100on vagy 200on tolod mostanában?
hát júni kb 50K hand volt az 200, júli olyan 9K 7K 200on kb 2K 100on most aug eddig olyan 2-3K 100on, de 200on is kis +om volt csak most nem érzem az erőt és 100on próbálok önbizalmat szerezni :)
9 körül beültem egy sesionre, egy asztalt nyitottam meg, amikor vmiért csoki bezárta az összeset és újra kellett mindenkinek belépni az asztalokhoz
Nagyon jól jött ez nekem, sikerült olyan asztalokra beülnöm amit még NL25körül is irigyelhetnének a regek sztem:)
az elején sikerült stackelnem is egy fisht 433 on cr ezett rám J9 el megadtam, mert úgy éreztem nincs lapja és majd turnon cf et fog tolni
turn J hiv 2/3ad potot itt majdnem biztos voltam benne hogy jobb vok (ha nem jön J és hiv akkor sztem azért dobok) river J hát itt örültem hogyl ehet mégis 3asa van de lestackelem, hiv is én ai call mutat 45 én csak nézek hogy ,ez mi dehát örülök neki és játszom tovább
Ezután jött egy laphalál időszak a +1Bi le is ment olyan 0,5re (50VPIP fishek ellen azért lap nélkül nehéz tolni mert ugy a fold gomb kiesik)
Ezután jött 1-2 kissebb cooler ide oda kb 0-1 Bi közt mozogtam, aztán egy overaggró gyerekkel SB vs BB öszetoltuk QQ vs AQ amit sikerült megnyernem,
így a vége vmivel több mint +1Bi, bár sztem több is benne volt (olyan 2-2,5 talán)
a 3. session is elég jól sikerült, kicsit rosszabb asztalok voltak mint reggel, de simán aláírnám ha mindig ilyen szinten lennének az ellenfelek összeségében.
végig kis 3 ban voltam majd egy AQ val sikerült egy AK-t stackelem 3bet potba Q55Ax en így a vége kicsivel több mint 1,5Bi lett
Tovább romlottak az asztalok, bár még most is lehetett bőven agyhalottakat találni
a szerencse viszont mellettem állt, egy cooler révén, így a végére sikerült +2Bi-t hoznom
Megy ez ha beindul.