Hogy hívják?
GL!
BetoChavez, biztos magadra gondoltál miután mondtam hogy ne játsz rám :P
Meg van még egy Objective.86 öt is most elég gyakran látom, ő elvből nem dob 3betre főleg ip, de viszont nem hülye, szóval elég kellemetlen tud lenni főleg, ha már kicsit deepebb vagy, mivel ő kurva sokat játszik 1 huzamba , egy idő után a legtöbb helyen deep lesz
Objective nekem iszonyat ostobának van jelölve, 200-on is tolta, néha nagyon buta csé, de flop csekk után meg tud őrülni a semmivel is, nem mondanám azért annyira veszélyesnek.
Betochavezt is vágom, de most nem látom, így nemtom mit írtam fel róla. Holnap emlékeztess és megnézem.
01/13
ma is tartottam a kevesebb asztalt (max12:) ) és abbahagytam a sessiont ha kicsit is kezdtem érezni magamba, hogy ez most már nem érzem az A játékomat.
4 session lett, a vége +2Bi a játékommal kb elégedett voltam, a handszámba nem lett annyi mint az elözőhétben az átlag napok, de így is egy 6K hand összejött
racen azóta sincs frissítés, rb-t se fizették ki, se az elöző havi racet+ egy helyen elismerték, hogy vmi hibájuk van szoval 2011ben eddig a doyles ezekre 10es listán nyugodtan megérdemli az 1est, a levelekre gyorsan válaszolnak de csak a sablont, szóval ugyanaz mintha nem írnál semmit. Le kéne szarni teljesen és csak grindelni, valszeg úgyse lesz semmi gond belőle, de azért kezd ez komolytalan lenni...
most megnéztem elöbb külön külön az NL50et és NL100at, a hand kb azonos de NL100 +3bb/100 NL50 kb -6bb/100 lehet nem szabadna csa k100ason játszanom :D
01/14
3 sessiont játszottam ma, kettőt még hajnalba egyet meg este
az első jól sikerült mert egy fish/ talán fishreg áttolt 3Bi-t és +2,5 lett a session,
a másodikba csak 6-7 asztalon játsozttam főleg egy asztalra akartam koncentrálni mert ott egy überfish szép lassan felnyerte magát kb 850-900bbre persze ahogy lenni szokott el is bukta a végére, sajnos ellenem inkább mákolt mint ahányszor kifizetett a 3ik párokkal így a vége kb egál lett.
a harmadikba nem sok dolog történt +-1Bi közt mozogtam főleg hogy vmiért most alig volt nl100on asztal csak 50en meg még 200on volt (de oda nem érzem most biztosnak magam az elmúlt idők után) a vége itt is kis mininusz lett így kb a nap vége +2Bi lett
a bónuszoknál, frissitéseknél semmi új nem történt,(+ egy másik terem is cseszkedik velem még), most hétvége jön gondolom akkor meg még reménykedni is felesleges, mind a két ügyben
01/15
Az utolsó 2 és fél sessionöm elég borzalmasan sikerült, addig jól ment a játék sajna ott NL200on (volt 1-2 gigafish 100on nem volt asztal) kaptam 180bb deepen egy KK vs AA-t
Azóta nem akarja abbahagyni, és még 3,5Bi elment, bár nem érzem, hogy az én hibáim lettek volna inkább coinok meg coolerek voltak, de azért jobb lesz most egy kis pihenő, bár valszeg hajnalban újra bevetem magam:)
rb és racen semmi változás:(
01/16
ma három rövid (<1óra) és 2 közepes (kb másfél óra) sessiont nyomtam le, a rövidek kis +ok lettek a két közepes sajnos -1 és -2,5Bi így a vége -2,5Bi lett, nem hoztam egy A játékot, de sajnos most újra inkább engem szopat az rng remélem nemsokára újra megfordul:)
Most vok sztem a race challangem alján, játékba nem állok jól (szumma -5,5Bi),de ez belefér, bár egy 10Bi vel nyugodtan lehetnék feljebb, de ez azért a sok asztalba bőven benne van, ezt kárpótolná az Rb
inkább lelkielg nem vok most a toppon, kezdem unni ezt a napi kb 5-6 óra grindet megállás nélkül, és a fő gond az hogy mivel se nem látom hogy jönne az rb vagy a racen egy kibaszott frissítés így a motivációm is kezd alábbhagyni, és ezt egyre inkább érzem a játékomon is, viszont ha kihagynék pár napot, akkor a racen valszeg elég sokat buknék vele, (ha egyáltalán ki lesz fizetve..) szóval inkább meg kell próbálnom kipörgetni, hogy majd az új upswing feldobjon, de nem egyszerű:(
01/17
sajnos ma is -1,5Bit sikerült hoznom, de a fő gond, hogy kezdem elveszteni a motivációm, mivel fogalmam sincs hogy állok a racen, és a rbt sem képesek kifizetni, se egy kibaszott korrekt választ adni egyik kérdésemre se, nem értem miért ekkora nyomorékok:(
01/18
Sajnos egyre kevesebbet játszom, ma mindössze 3K hand ment le, kb -1Bi lett ez alatt a vége, de úgy érzem jól játszottam, csak sajna több coint buktam mint nyertem és olyankor nem lehet mit tenni
doylesról kiderült, hogy azért sunyúlnak mert hálózatot fognak váltani mondjuk ettől függetlenül egy race frissítés azért kétlem, hogy olyan nagy dolog lenne, dehát jobb így nekik így, pl VIP rendszert se frissítik nehogy át tudjam váltani a pontjaimat cashre, és gondolom az majd szépen el fog tűnni, és a gold cardokkal se tom mi lesz, ha ezeket mind lenyúlják sztem sac perc kb 1000 playmoneyval megrövidítenek, vagy többel...