Kisgery bemutatkozása
Sziasztok!
Nemrég regisztráltam, és úgy gondoltam (ha már van rá lehetőség) írok magamról pár szót... 19 éves vagyok, másfél éve pókerezek, egy éve játszok online. Általában PokerStarson vagyok megtalálható. A Bankrollomra nem panaszkodhatok, igaz az elején párszor lenullézódtam, amitt annak a számlájára lehet írni, hogy akkoriban nagyon hamar elborult az agyam, ha elbuktam a beülőmet, de mostmár tanultam egy kis önfegyelmet, most már sokkal türelmesebben játszok. $0.50/$1 NL HE-t, vagy HORSE-t szoktam nyomni (persze, majd megyek feljebb is, de még nem érzem magamat felkészültnek rá). A freerollok és a kisebb összegű buy-in satellitek aktív résztvevője vagyok, mondjuk a tournament stratégiámon van mit csiszolni, de azért a pénzes helyekre általában be szoktam jutni. Az igazság az, hogy az élő játékot sokkal jobban kedvelem, min az online-t, de sajnos hazánkban nem sok lehetőség van cashgame-t, vagy tournamentet játszani élőben...
üdv:
Kisgery
Szia!Üdv az oldalon!
sajnos hazánkban nem sok lehetőség van cashgame-t, vagy tournamentet játszani élőben...
Sőt, megnyílt a Korda Póker Klub is...
Igazad van, már én is utánanéztem.. Az a helyzet, hogy győri vagyok és most tudtam meg hogy itt is nyílt nemrég egy klub...
Gyere el a Budapesti vagy a siófoki freerollunkra, ott gyakorolhatod az élő játékot bőven. 40.000 induló zseton, 100-200 induló vak, 25 perces vakszintek, 9 vagy 10 fős asztalok, ahonnan 3 jut tovább és viszi magával a döntőbe az addig megszerzett zsetonjait.
Bővebb infó és nevezés a www.frpt.hu honlapon.
Üdv: Medved Viktor főszervező
Szia Kisgery, mondhatnám győrik tartsunk össze.:)
Győrben a Casinóban illetve a Sikátorban van pókerklub tudtommal.
Ahogy mondod, de a Sikátorban most nyílt meg, vagy újranyílt... Egy ideig nem volt én úgy tudom..