Utálom a boss szofverjét, nem tudom ki volt az az idióta programozó aki megírta. Én is mint sok magyar a Paradisen (Sportingbet) kedtem. Csak elhagytam a termet, mikor sikerült Kb olyan 50 leosztás alatt 3 póker vs. full, plussz egyéb extrákat benyelnem. Sajnos én a szenvedő alanya voltam ezeknek.
Egyébként tényleg fish hegyek, de a legtöbbje ezért veszélyes.Képesek minden vacak lappal végigmenni, a hívásokat megadni. Ez egyrészt jó, egyrészt meg nem.
Bár én is most aktiváltam újra magam a teremben. Eddig még nyerő vagyok.
A tournament kínálatukat szeretem. Az antet utálom, sajnos kényszeríti az embert hogy kamikaze akciókba kezdjen. Hétfőn egy 500 eurós versenyen végig all-in paradé volt.Rákényszerültem hogy 2000 antenál all-int hívjak :8s::9h:, nem jött be.
Hétfőn egy 500 eurós versenyen végig all-in paradé volt.Rákényszerültem hogy 2000 antenál all-int hívjak :8s::9h:, nem jött be.
Mi a terem neve, ahova mentel? Ahogy nezem a BW-t, nagyon-nagyon rosszak a bonusz feltetelek... :(
Az antet utálom, sajnos kényszeríti az embert hogy kamikaze akciókba kezdjen.
Boss media Statok
Frissítettem a PT-m, hogy a boss-os HH-kat is tudja kezelni, ezért gyorsan be is teszem az ottani statomat, még elég kevés hand alapján van, 2600Hand, de szeretném ha hozzáértőbbek rákukkantanának.
VPIP: 22.21
Folded SB to Steal:81%
Folded BB to Steal:85%
Att. to Steal Blinds: 25%
W$WSF: 38.54%
BB/100: 11.13
WSD: 21.61
W$ASD: 58.11%
PFR: 13.3%
Flop AF: 5.08%
Turn AF: 3%
River AF: 1.59%
TAF: 3.58%
C-bet: 63%
Folded to river Bet: 65.7%
Check-Raise: 0.52%
Amit az eddig leírtakon kívül tapasztaltam a B2B termekkel szemben, hogy az emeléseket sokkal kevésbé tisztelik, vaklopással nagyon óvatosan kell bánni, mert sokan mindennel call-olnak, C-beteket sokkal inkább callolják, és turn check esetén szinte bármivel képesek emelni.
Pocket párokat és Top Párt még gyenge kickerrel nem nagyon engednek el. A sok asztal miatt megoszlanak a regularok, és tényleg sok a hal....
BB/100-am egész jól néz így ki...jó lenne ha 10-20szor ennyi hand után is hasonló képet mutatna:)
A statisztika teljesen rendben van. Tegyél még egy-két nullát a lejátszott handmennyiség után, és ha akkor is hasonló képet mutat a dolog, meg lehetsz elégedve magaddal.:cool:
NL50 5max. statok
Elég kicsi még a minta, de azért talán ezt-azt már le lehet róla olvasni. Szóval kérném a PT-ben tapasztaltabbakat, hogy mondjanak véleményt a Statomról:
Hands: 9740
VPIP: 19.67%
VPIP SB: 26.13%
Folded SB to Steal: 84.77%
Folded BB to Steal: 80.46%
Att. to steal Blinds: 24.46%
W$WSF: 40.09%
BB/100=3.81
WSD: 23.48%
W$ASD: 54.15%
PFR: 12.79
C-bet: 59.55%
Agrr: Flop: 4.29 Turn: 3.2 River: 1.47 Total: 3.3
Folded to river bet: 63.09
A vaklopásom próbálgattam emelni, 1-1 session-ben képes is vagyok rá, de hosszú távon egyszerűen nem. Rengetegszer ül olyan ember a balomon, aki minden emelést megad, meg alapból is sokkal inkább visszajátszanak a CO, Button emelésekre a vakokról, ezért feszesítettem kicsit, és általában csak akkor lopkodok ha erre alkalmas emberek ülnek ott...
VPIP/PFR arányt sikerült kicsit közelebb hozni, ez jó, de szeretném 14-15% körülire tornászni a PFR-t.
Ezeket a handeket a boss-on játszottad?
igen...miért?
Szio, jol neznek ki a statok, a PFR-en tenyleg lehet meg egy picit emelni, a lopassal viszont annyi a helyzet, hogy lehetoleg ne nagyon menjen lejebb... Ha MINDIG ul valaki a balodon aki adja, akkor csak az esszeruseg hatarain belul lopkodj, a lenyeg tenyleg az, hogy a BB/100 minel magasabb legyen. Cbet talan kicsit magas, vagy ebben mar a raise is benne van?