Könyvet!
ez tetsz :-)
Best élő dumák:
- AK-ra tettelek (= fogalmam nem volt mid van, de gondoltam végigcallozok egy 3rd párral)
- Nem kalkuláltad bele az emberi tényezőket (= totális tévedésben voltam a leosztásban, de mivel végül jól adtam meg, zseni vagyok)
- Te olvastál már pókeres témájú könyvet? (= úgy nézel ki mint aki még csak a Mavericket látta a tévében, bezzeg én már olvastam a Harrington 1-et)
- Mi az a pozició? (= nem kommentálnám, de így hangzott el egy olyan ember szájából aki saját bevallása szerint 3 éve pókerezik)
- Te ilyen netes csodagyerek vagy? (= kis csíra vagy ecsém, de majd mi megmutatjuk!)
Lehetne még folytatni...
Azért a végére egy epic párbeszéd.
Enemy: Hogy lehetett 6-7-el megadni???
Én: Hogy lehetett 7-3-al betolni???
Én azon töprengek, hogy ezek az emberek vajon belegondoltak már abba, hogy amikor ők veszítenek, akkor valaki éppen nyer? :D
- Mi az a pozició?
Én azon töprengek, hogy ezek az emberek vajon belegondoltak már abba, hogy amikor ők veszítenek, akkor valaki éppen nyer? :D
Kéne nyittani egy topicot és ott összegyűjteni a legjobb beszólásokat!
Az én kedvencem: Uuuu, elnéztem a lapom. (=kurvára nem néztem el, csak rájöttem h szarul játszottam):)
Az én kedvencem: Uuuu, elnéztem a lapom. (=kurvára nem néztem el, csak rájöttem h szarul játszottam):)
jajaja, ez nagyon tipikus, amit tori írt.:D
de a többi sem újdonság. jó lenne, ha nyitna valaki ennek egy topicot, szerintem jópáran tudnátok/tudnánk szolgálni pár jó sztorival.:)