Bocsi, biztos én vagyok vak,de nem találom az Add Stats ablakot.Elnézést az offért.
Cash Games/Reports fül--->Stat selection ablak legalján van egy zöld +, arra katt, az lesz a stat selection--->Flop/Flop set%
rült riverre bebukni (flopon minden bekerült).
Na mindegy, nem rinyálok, mert úgysem érdekel senkit kurvára.
Session közben hogyan lehet a HM-ben megjelölnöm a kérdéses handeket?
Session közben hogyan lehet a HM-ben megjelölnöm a kérdéses handeket?
Na átnéztem az összes kérdéses hand-et tegnapról. Sajnos kicsit tilt is volt a végén és spewy játék miatt ment el 2BI, amit meg lehetett volna úszni az A játékomat játszva. Sajnos overagró stílus jött ki belőlem.
3 kérdéses hand van, amire nem tudom az egyértelmű választ:
1. A8o vakharc flop bet/3bet blöff
Ellenfél 23/19, raise cbet: 19%, 97k hand
Rengetegszer visszajátszott rám.
Jó ez a flop a bet/3bet blöff-re ellene itt?
2. 22 flop set CS ellen
Ellenfél: 30/22, 1.15-ös agresszió, giga CS, WTSD: 34
Jó így, vagy a river push már felesleges?
3. QQ fish ellen
Ellenfél: 45/23, 3bet: 3, 1300 hand
Note róla: bottom pair river call allin 100bb
Igazából a nagyon kicsi 3bet értéke miatt nem 4beteltem pre, mert gyanús volt, hogy moster van nála. Riveren a note miatt pusholtam be, de nem vagyok benne biztos, hogy volt értelme. Ha preflop moster volt nála, az riveren is az.
Köszi szépen. :)
Első 2 villain idiot. Ongame LL
Elsőt eldobom, had örüljön. Ad-vel jobban tetszene. (Btw ki az a barom, aki float helyett raise/foldol itt?)
Második ok imo, csak jóval nagyobb turn bet.
3. Nehéz ez így. Ha 1200 hand alatt ilyen statja van, akkor kb az a fish, aki csak monstert 3betel. Pre fold. Úgy is gyalázod egy csomó jobb spotban. Itt a turn lead, sztem a lehető legrosszabb. alapból rohadt vékony range ellen megyünk, és kb attól várunk herocallt, ami ver.
Néhány újabb hand. A kérdés most is: jó volt-e így?
1. QQ 3bet pot 160bb deep
Ellenfél: 24/20, 3bet: 13, cbet 67, csak kb. 100 hand-em volt róla akkor
2. KTo, top pár
Ellenfél: 21/15/1,9, agr%: 26/26/19
Note róla: CS, nem thin vbetel
Jó itt a river dobás? A range-e vagy totál air, vagy legalább 2 pár (pl KQ), de inkább set. A 19%-os river agresszió miatt, gyakorlatilag soha sem blöfföl.
3. QJo sor veszélyes board-on
Pre határeset a call, de gyenge regek voltak az ellenfelek. A turn c/r-nek nem láttam értelmét a páros board miatt. Riveren meg kb. c/f lett a hand-em.
4. ATo, top pár riveren blöffbe fordítva
Ellenfél: 24/24, csak 200 hand va róla, WTSD: 16, bár kicsi a minta, de a kis WTSD miatt bíztam benne, hogy tud dobni.
Jó volt itt blöffbe fordítani a lapomat? Riveren a bet size alapján thin vbet-nek éreztem top párral jó kickerrel, gyenge ászt valószínűleg mögém check-el, így TPGK+, akár 2 pár lehet nála. A call-ra így már túl gyengének éreztem a lapom riverre. A c/r AI-ra viszont mindent el kell engednie a szín és az egylapos sor miatt.
5. QQ 3bet potban AAKxx board
Ellenfél: 30/22, fold to 3bet: 64, agr%: 41/27/30, 40k hand
Ha van nála A, akkor azt a FD miatt nem checkeli mögém. K-val meg nem bet-el river-en.
1-2-3 ok
4. ATo, top pár riveren blöffbe fordítva
Ellenfél: 24/24, csak 200 hand va róla, WTSD: 16, bár kicsi a minta, de a kis WTSD miatt bíztam benne, hogy tud dobni.
Jó volt itt blöffbe fordítani a lapomat? Riveren a bet size alapján thin vbet-nek éreztem top párral jó kickerrel, gyenge ászt valószínűleg mögém check-el, így TPGK+, akár 2 pár lehet nála. A call-ra így már túl gyengének éreztem a lapom riverre. A c/r AI-ra viszont mindent el kell engednie a szín és az egylapos sor miatt.
5. QQ 3bet potban AAKxx board
Ellenfél: 30/22, fold to 3bet: 64, agr%: 41/27/30, 40k hand
Ha van nála A, akkor azt a FD miatt nem checkeli mögém. K-val meg nem bet-el river-en.