easy game :p
sziasztok!
Mielőtt kitör a polgárháború, jelezném, hogy én soha nem állítottam, hogy az élő játék -EV.
Szia Kocka21!
Tudom, hogy nagyon elfoglalt vagy, de mivel megint ongame-en SH-t játszol, arra gondoltam, hogy veszem a bátorságot, és megkérdezem, hogy nem tudnál e vállalni Ongame SH NL20-ra TW+Skype coachingot.
Szia Kocka21!
Tudom, hogy nagyon elfoglalt vagy, de mivel megint ongame-en SH-t játszol, arra gondoltam, hogy veszem a bátorságot, és megkérdezem, hogy nem tudnál e vállalni Ongame SH NL20-ra TW+Skype coachingot.
Köszi szépen a gyors választ, és az infót is!
Visszatérve SH-ra, első havi (nem egész hónap) eredmény:
20k hand, 25/21, 3bet: 8,5
A lényeg most jön: W$WSF: 47, WTSD: 26, W$SD: 44 !!!
Ezt megnéztem a teljes tavalyi évre minden hónapra, és mindig 49-51 között volt, szóval valami komoly zavar van az erőben, mert ez így a matematikai képtelenség határát súrolja, vagy teljesen elfelejtettem játszani.
Pedig nem lettem a HU miatt túlzottan CS. Igaz, hogy a korábbi 23-as WTSD felment 26-ra, de a river call efficiency: 1,8 lett.
Ami biztosnak látszik, hogy még mindig az SB játék a játékom achilles sarka, annak ellenére, hogy levittem 30% az SB open raise-t.
Szerencsére nonsd-ben sikerült magam jól tartani (17k hand-nél még csak -1,5BI-nél volt, és a vége is csak -8BI lett), így nem lett vészes a végeredmény, RB-vel 0 körül van. Májusban viszont jó lenne végre nyerni is.
Amíg nem sikerül újra elkapni a fonalat rendesen, addig továbbra is büntiben vagyok és NL50-en játszom. Persze ebben az is benne van, hogy FTP-ről még mindig nem utalták ki a HU rollomat, és anélkül eléggé necces lenne 100-on játszanom.
Bwinen RB?
Bwinen RB?
Ez WTF???
Az ellenfél több ezer hand alapján: 24/20, 3bet: 5, fold to 3bet: 71, 4bet range: 1,4, ezek alapján eddig soha nem light 4betelt nem hogy ilyen lappal 5bet push-oljon. Nem volt semmi előzmény, kb. a 15 hand-em lehetett az asztalnál, nem volt közöttünk semmi érdemleges move előtte.
Még egy dolog jut esetleg eszembe: lehet, hogy az agitatorcoaching.com-on végzett és onnan jön a J6s powa. :D
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
5 Players
Stacks:
UTG Player3 ($92.75)
CO Player4 ($28)
BTN Hero ($50)
SB Player8 ($61)
BB Player9 ($78.67)
Pre-Flop: ($0.75, 5 players) Hero is BTN :kd: :ah:
2 folds, Hero raises to $1.50, 1 fold, Player9 raises to $5, Hero raises to $11, Player9 goes all-in $78.67, Hero calls $39
Flop: :5h: :8d: :kh: ($128.92, 2 players, 1 all-in)
Turn: :ts: ($128.92, 2 players, 1 all-in)
River: :5c: ($128.92, 2 players, 1 all-in)
Final Pot: $128.92
Player9 shows
:6c: :jc:
Hero shows
:kd: :ah:
Hero wins $97.25 (net +$47.25)
Player9 collects $28.67 (net -$50)
melyik ongame terem?