Azt a rohadt, hogy lehet valakinek ilyen grafja? Az életben nem volt még olyan, hogy egy 100k-s ciklusom vége EV felett legyen, ez meg... undorító máker ez a valaki :D
Ha mine-olt handek, akkor lehet azért magas a set%, mert csak a mutatásoknál látod.
Ebben lehet igazság, de szerintem ekkora mintán már kiegyenlítődik, mivel ha set van nála, azzal ugyanúgy nem biztos, hogy mutatásig jut, mint ha nem az van nála, mivel az ellenfél is dobhat nem csak ő.
Íme egy hand a mai napról, kifejezetten kicsimágusnak ajánlom. Persze ez azért nem az igazi, mert itt csak 3beteltem a trash-sel, nem calloltam 4betet. Aki meg slowplayeli az AA-t az így jár :)
$1/$2 No Limit Holdem
6 Players
Stacks:
UTG Player5 ($212.65)
UTG+1 Player8 ($189.80)
CO Player9 ($200)
BTN Hero ($458.75)
SB Player3 ($185.40)
BB Player4 ($204.25)
Pre-Flop: ($3, 6 players) Hero is BTN :6s: :kc:
2 folds, Player9 raises to $6, Hero raises to $18, Player3 calls $17, 1 fold, Player9 calls $12
Flop: :8d: :7c: :4c: ($56, 3 players)
Player3 checks, Player9 checks, Hero checks
Turn: :5s: ($56, 3 players)
Player3 bets $28, Player9 folds, Hero raises to $77, Player3 goes all-in $167.40, Hero calls $90.40
River: :7s: ($390.80, 2 players, 1 all-in)
Final Pot: $390.80
Player3 shows
:as: :ah:
Hero shows
:6s: :kc:
Itt meg egy másik. Ezt nem is igazán értettem, hogy mi hozta ki az ellenfélből, hogy ilyen agresszíven calloljon. Főképp azért fura, mert egy tipikus weak játékos, 20/14-et játszik, 5-ös 3bet-tel, és 2,1-es 4bet range-dzsel, amúgy nagy mintán stabil vesztő.
$1/$2 No Limit Holdem
5 Players
Stacks:
UTG Player5 ($261.15)
CO Player6 ($202.45)
BTN Player7 ($29.50)
SB Player8 ($206.25)
BB Hero ($266.85)
Pre-Flop: ($3, 5 players) Hero is BB :kh: :ks:
3 folds, Player8 raises to $6, Hero raises to $18, Player8 raises to $45, Hero goes all-in $266.85, Player8 calls $161.25
Flop: :ad: :5h: :7s: ($473.10, 2 players, 1 all-in)
Turn: :2c: ($473.10, 2 players, 1 all-in)
River: :9d: ($473.10, 2 players, 1 all-in)
Final Pot: $473.10
Player8 shows
:9s: :js:
Hero shows
:kh: :ks:
A másodikhoz: ha nem volt szuperLAG aggro imidzsed akkor meglehet, hogy szimplán tiltelt vmi miatt. Másik asztalon megszívta a riveren vagy sok 3betet kapott stb.
LOL az elsonel sikerult minden utcat elrontania, pedig ez nem egyszeru AAval XD az meg hogy raisre shoveol turnon omfg XD masodiknal jollatom hogy J highal callolt pre allint? XD joeg ez+mage handjei utan nem csodalkozom hogy mindenki azt mondja hogy a regek 99%a azt hiszi o CTS ongamen. Tenyleg meg mindig ilyen gyenge a szinvonal?
LOL az elsonel sikerult minden utcat elrontania, pedig ez nem egyszeru AAval XD az meg hogy raisre shoveol turnon omfg XD masodiknal jollatom hogy J highal callolt pre allint? XD joeg ez+mage handjei utan nem csodalkozom hogy mindenki azt mondja hogy a regek 99%a azt hiszi o CTS ongamen. Tenyleg meg mindig ilyen gyenge a szinvonal?
NH!!
Ezért szép a póker.Csak a DS-k ne lenének.
Csak így tovább.
Regulár azért nem 4bet/callol J high-jal.
Hó eleje óta átálltam arra, hogy csak heti egy alkalommal nézem meg (általában hétfőn), hogy mit sikerült alkotnom az előző egy hétben, így nem frusztrál, ha éppen szarul megy. Az eddigi tapasztalatom szerint így egyáltalán nincs kihatással a játékomra a downswing, és végre sikerült teljesen függetlenítenem a játékomat a winnings görbe aktuális állapotától, az ilyenkor szokásos rossz érzés is megszűnt.
Ezt nagyon jó érzékkel pont ebben a hónapban vezettem be, amikor valószínűleg világgá mentem volna egy-egy keményebb nap után, ha megnézem, mit alkottam: így néz ki a havi grafikon jelenleg
Ha az ellenfélnél nincs monster, akkor nincs különösebb probléma, de azért jó lenne most már mutatásban is nyerni.
A winnings helyett minden nap a RB affiliate site-on nézem meg, hogy RB-ben hol tartok éppen, az meg ugye szigorúan monoton növekvő, így csak pozitív élményem van: a napi munkát elvégeztem, ami után fix bevétel megvan. A winnings görbe meg hosszú távon majdcsak odatalál, ahová mennie kell.
Ha egy kicsit megerősödik a rollom 200-ra, akkor tovább lépek, és nem hetente, hanem csak hó végén nézem meg a grafikont, az lesz az igazi nyugodt póker.