tylerhungary
Válasz WARETRAPS kommentjére
2010. júl. 27. 10:16

jó lesz ez ismét!:)

mese
Válasz kocka21 kommentjére
2010. júl. 27. 14:43

[POKERHANDREPLAYS]2152630[/POKERHANDREPLAYS]

floppolt nutsal könnyű :D
gl, csak így tovább ;)

kocka21
Válasz mese kommentjére
2010. júl. 27. 14:48

floppolt nutsal könnyű :D
gl, csak így tovább ;)

Hát nyilván csak így megyek. Teljes beülőért csak nut-tal játszok, mer' nit vagyok :D Engem is szerethet néha az rng. :)

Aragal
2010. júl. 27. 15:08

Tényleg szarul játszotta meg az AA-t, gratulálok hogy ismét up, bár ha nem feszegetnéd enyire a határokat biztos kisebb lett volna a down, ha lett volna :).

kocka21
Válasz Aragal kommentjére
2010. júl. 28. 10:21

Tegnap +40$, már +1,5bb/100 a hónap :)

28k hand-nél tartok, szóval ha nem jön közbe valami váratlan dolog, akkor elég jó eséllyel meglesz a 30k hand-es havi terv.

Enyhe kiégési jelek kezdenek mutatkozni rajtam, tegnap pl. már este 10 körül abbahagytam a játékot, mert éreztem, hogy kicsit dekoncentrált vagyok, és nincs is túl sok kedvem játszani. Az utóbbi hónapokban igencsak túlpörögtem pókeres témában, elég durva intenzitással toltam az oktató videókat és a szakmai cikkeket ahhoz képest, hogy nem főállásban ezzel foglalkozom. Az augusztust ligthtosabbra fogom venni, valószínűleg csak annyit játszom majd, hogy a ritmusból ki ne essek.

76vintage
2010. júl. 28. 10:42

Tegnap +40$, már +1,5bb/100 a hónap :)

28k hand-nél tartok, szóval ha nem jön közbe valami váratlan dolog, akkor elég jó eséllyel meglesz a 30k hand-es havi terv.

Enyhe kiégési jelek kezdenek mutatkozni rajtam, tegnap pl. már este 10 körül abbahagytam a játékot, mert éreztem, hogy kicsit dekoncentrált vagyok, és nincs is túl sok kedvem játszani. Az utóbbi hónapokban igencsak túlpörögtem pókeres témában, elég durva intenzitással toltam az oktató videókat és a szakmai cikkeket ahhoz képest, hogy nem főállásban ezzel foglalkozom. Az augusztust ligthtosabbra fogom venni, valószínűleg csak annyit játszom majd, hogy a ritmusból ki ne essek.

Nem szoktál MTT-ket játszani "kikapcsolódás" gyanánt? Nekem fel tudja dobni a grindos hétköznapokat. Hétvégén szinte csak MTT-t nyomok, néha pedig hét közben is becsúszik 1-1.

kocka21
Válasz 76vintage kommentjére
2010. júl. 28. 10:54

Nem szoktál MTT-ket játszani "kikapcsolódás" gyanánt? Nekem fel tudja dobni a grindos hétköznapokat. Hétvégén szinte csak MTT-t nyomok, néha pedig hét közben is becsúszik 1-1.

Régen csináltam, főleg napközben néha SNG-ket, de év eleje óta leszoktam róla. Lehet, igazad van, kellene ismét néha egy kicsit fun-olni is ilyen 1$-os MTT-ken.

76vintage
2010. júl. 28. 11:23

Régen csináltam, főleg napközben néha SNG-ket, de év eleje óta leszoktam róla. Lehet, igazad van, kellene ismét néha egy kicsit fun-olni is ilyen 1$-os MTT-ken.

Hat inkabb 5-10 dollar...az 1 dollaros az freeroll, ennyi erovel inkabb az, ott ingyen kapod ugyan azt a szinvonalat :)

want2push

Tegnap végre - hosszú távollét után - ismét tiszteletét tette nálam Mr. Upswing, és kicsit kiegyenlítette a helyzetet, kár, hogy kevés volt a ful stack ellenfél, de ne legyünk telhetetlenek. Hihetetlen, de már pluszos a hónap 1bb/100-zal hasítok. :)

A helyzet komolyságának érzékeltetésére:
1000 hand, 24/22, WTSD: 29,9, W$SD: 61,4, W$WSF: 51,7

Az egyik illusztris hand:

[pokerhandreplays]2152630[/pokerhandreplays]

Az ellenfél utána hosszasan morgott a chat-ben, hogy ez a szar rng itt mindig kicseszik vele. Én meg magamban kuncogtam, hogy tartsa meg az isten a jó szokását, hogy legközelebb is így játssza az AA-t :D

Gyönyörű példa arra, hogyan nem szabad játszani az AA-t. :))

crazy3317

[POKERHANDREPLAYS]2152630[/POKERHANDREPLAYS]

de miért nem hívtad be a maradék 30 centjét?:D

Élő ügyfélszolgálat