sziasztok. Látom többen is szintlépés előtt álltok bwinen nl30 ról 50re. Nos én is lehet ez a hónap vegyes lesz de jövőhónaptól teljesen nl50 en akarok játszani. Az lenne a kérdésem hogy terveztek e HH-k vásárlását mert ha igen összedobhatnánk rá esetleg. Én néztem pár oldalt csak kicsit drágának találtam 5Mila hand 63€ Hands histories database for OnGame No-Limit-Holdem $0.50 5-max (3 - 5 Players) . Esetleg tudtok olcsóbbat?
5Mila hand 63€
:-) Hol van már az a videó?!?!?!
Meglesz hamarosan az 50 is, csak igy tovabb. :)
A statokat be tudnad rakrni poziciok szerint? Kivancs lennek a pozik szerinti eloszlasra.
Koszi, de mi az, hogy MIDDLE? :D
5 millió hand nagyon lassan jön össze, főleg egy közepes hálózatban...
a bwin (ongame) Nl30 5max asztalokon kb. napi 100k leosztás megy le (hétvégén több). Az 5 millió hand az max 1,5 hónap.
Nem tudja esteleg valaki, hogy mi a fenét csináltak a bwin rng-vel?
A múlt havi 30k hand-es BE szenvedés után, az augusztusban lejátszott 3 session alatt többet nyertem, mint amekkora a maximális pluszban álltam múlt hónapban. Végülis semmi különös, csak nem futok lépten-nyomon cooler-be, meg a jobb lapjaim is kitartanak riverig. Egészen elfeledett érzéseket idéz fel ismét.
Így áll a helyzet
Jó lenne ezt hold-olni még néhány napig, mert már nem sok hiányzik, hogy meglegyen az 50BI NL50-re és felléphessek.
Küldtem PM-t a cg-ről.