Kritttt1888 4t-vel naplója
Üdvözlök mindenkit rólam annyit, hogy egy huszonéves srác vagyok aki most kezdi a mestertanulmányait ahol nincs túl sok órám így most van időm kicsit komolyabban foglalkozni a kártyával.
Eddig csak szórakozásból játszottam versenyeket ahol voltak is kisebb sikereim, mint 3,5R 180-as sng megnyerése, de semmi komoly nem volt és inkább égettem a pénzt. Most viszont teljes energiával belevetem magam a SH CG világába amit hosszas dilemma után választottam ki, tervben van még, hogy a változatosság miatt csakis vasárnap fogok MTSNG-ket játszani.
Az alapok:
-150 dollár kezdőtőke a Starson ami bár tudom, hogy nem a legjobb opció, de a mai helyzetben inkább óvatos vagyok, illetve egy év eleji gamblerkedésem alatt félig kijátszottam egy 10 dolláros bónusz részletet amit kár lenne veszni hagyni.
-NL5-ön kezdek ahol kb napi 1500 handet játszok 4 asztalon ha lefogynák 100 dollárra visszalépek NL2-re. A megőrülés elkerülése miatt beállításra került, hogy egyenlőre ne tudjak magasabb limitre lépni.
-A cél ebben a hónapban csak a plusz elérése és még majd idén fellépés az NL10-re és havi 200 dollár profit elérése.
Itt fogok beszámolni a napi fejleményekről és az eredményeim alakulásáról, valamint pár érdekesebb kézről.
Köszönöm ha követed és kommentálod.
Nos nagyon röviden még beszámolnák az első 3 nap eredményéről, mert csütörtökön kezdtem az ipart.
Lement 5K hand és eddig bizony 3BI mínuszban vagyok, de ez a szörnyű tegnapi napnak köszönhető elsősorban.
2-szer került be AA-al preflopp az összes zsetonom egyszer KK másszor pedig QQ bizonyult jobbnak illetve volt egy KK-al floppolt setem amivel szinten bekerült minden zsetonom ezt riverre ütötte az AA, valamint volt 5 db nagy vakként kapott AA-on amire mindenki foldolt ez szégyen nem szégyen engem bosszantott, szóval bevallom okos dolog volt beállítani a felelősségteljes szerencsejáték szűrőt. :)
Szóval így hogy csak 3 BI a mínuszom nem is rossz, remélem ezek után nem csak bad beatokról tudok beszámolni. :)
Mivel időközben elértem a Chromestar szintet indulok a VIP freerolon ami egy jó kis ajándék kaparós sorsjegy.
GL mindenkinek!
gl. nyomjad, űzzed
Gl! :)
Na le ment a mai ipar sikerült durván 1 beülő plusszal zárni plusz tegnap esett egy kevés a VIP freerolon is így már csak 1,5 BI mínuszban leledzek sajnos lehetett volna ez sokkal jobb, de a nap végére riverre be eső sorok és flössök tömkelegével szépen elbánt velem az RNG.
Leírok egy random szituációt amiben kíváncsi lennék a véleményetek:
-Ellenfél az osztó gombon ül eddig nincs sok információm róla egy handet láttam tőle ahol slowplayelt egy AK-val fogott top párt és riverre egy zseni le javulta K4-el.
-Én nagy vak vagyok lapom QQ
-Ellenfél hív 3BB-t
-Én vissza hívok 9BB-t
-Ellenfél 4bet 24BB-ig
Itt megadnátok, vagy visszaemelnétek esetleg dobnátok? Én calloltam ami szerintem hiba volt.
-Flop 4 9 j szivárvány
-Passzoltam (szerintem újabb hiba)
-Ő emelte a pot felét.
Na itt mit tennétek és egyébként is hogy lett volna helyes lejátszani az egész szituációt?
Én pre bepakoltam volna.
Én pre bepakoltam volna.
Na le ment a mai ipar sikerült durván 1 beülő plusszal zárni plusz tegnap esett egy kevés a VIP freerolon is így már csak 1,5 BI mínuszban leledzek sajnos lehetett volna ez sokkal jobb, de a nap végére riverre be eső sorok és flössök tömkelegével szépen elbánt velem az RNG.
Leírok egy random szituációt amiben kíváncsi lennék a véleményetek:
-Ellenfél az osztó gombon ül eddig nincs sok információm róla egy handet láttam tőle ahol slowplayelt egy AK-val fogott top párt és riverre egy zseni le javulta K4-el.
-Én nagy vak vagyok lapom QQ
-Ellenfél hív 3BB-t
-Én vissza hívok 9BB-t
-Ellenfél 4bet 24BB-ig
Itt megadnátok, vagy visszaemelnétek esetleg dobnátok? Én calloltam ami szerintem hiba volt.
-Flop 4 9 j szivárvány
-Passzoltam (szerintem újabb hiba)
-Ő emelte a pot felét.
Na itt mit tennétek és egyébként is hogy lett volna helyes lejátszani az egész szituációt?
Üdv mindenkinek rég jelentkeztem és mivel letelt az első hét úgy látom itt az ideje egy helyzetjelentésnek.
Nos a VIP Stellar bónusznak köszönhetően pluszban vagyok, de nagyon nem vagyok elégedett. Szerintem nagyon könnyű a mezőny és van benne ráció, de sajnos volt 2 session ahol az rng először csúnyán ellenem fordult majd az agyam is elszállt mindkét ilyen sessionban elment valamivel több, mint 4 BI szóval ha ezek nincsenek bőven pluszban lennék, úgyhogy a tilt kezelés terén valamit tennem kell, hogy az ilyen sessionokot megússzam mondjuk -2 BI-vel és ne bukjak még mellé 2-t idegből.
Eddig egyébként mindig csak SH CG sessionok mentek, de mivel ha minden jól megy ma már Silverstar leszek így holnap tudok indulni 2 VIP freerolon is és ezért tervezem, hogy melléjük 180 fős 1 dolláros normál MTTSNG-ket indítok párat.
A végére egy kérdés. Valaki elmondaná röviden, hogy hogyan számoljuk a BI/100-at köszönöm.
Nos jelentkezem újra.
Örömmel jelentem, hogy kezd beindulni a dolog újra felszaladt 2BI plusz a bankrollomra, így már biztosan pluszban vagyok.
Tegnap végül nem toltam MTTSNG-ket csak a Chrome és Silver VIP ment le a Cash asztalok mellet ahol a Chrome-on megint jött egy kis apró.
A hét egyéb pozitívuma, hogy az egyre több játék után kezdem átlátni a hibáimat amiket már egyre több sikerrel javítok kifelé (sajnos a rossz beidegződéseket éles helyzetben nehéz elhagyni).
Az asztaloknál egyre több ismerősöm van akiről mennek a note-ok és gyűlnek a handek ami szintén segít és nem érzem úgy, hogy az NL5-ös regektől be kéne xarnom ennyi idő után.
A jövő héten miután rendbe rakattam a gépemet tervben van, hogy felrakom az egyik tracker program trail verzióját.
Egyenlőre ennyi GL.