Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > lederman NL100-on (febr. 12.-márc. 22.)

lederman
Válasz kisrapi kommentjére
2008. febr. 14. 14:00

Ez nekem is nagy hibám, ha valaki többször is látványosan visszajátszik rám, akkor előjön hogy csak azért is le akarom nyomni, és igazi állat leszek...volt aki ellen ez úgy sült el, hogy inkább békén hagyott, volt akinél ott hagytam 1-1 beülőt, meg volt olyan is hogy én vittem...szóval elég vegyes, de le kéne szokni róla az biztos:D

Én eddig nem akartam felvenni a kesztyűt, viszont ez a dolog mindig is idegesített. Ha magasabb téten akarok játszani a későbbiekben -pedig ez a cél- , akkor hozzá kell szoknom, h a játékosok preflop visszajátszanak.
A CRes sbrugby videókban van egy pár parti, ahol Brian Townsend nagyon lazán all-in megy a light 3betelők ellen a flopon, eddig ezt nem mertem. Féltem stackért játszani, viszont tényleg azt hiszem, h nincs más út. Igyekzsem fejlődni ezen a téren, aztán majd meglátjuk.

lederman
Válasz wilddrew kommentjére
2008. febr. 14. 14:01

Nálam ez az állat állapot egyértelmű út a tilt felé :)

Egyébként te SHNL100-on gyakran találkozol allinnel ftp-n a flopon vagy a turnön?

Többnyire nálam is:)
Sztem a FTP elég feszes oldal, ott ritkábbak az all-inek mint máshol.

lederman
Válasz lederman kommentjére
2008. febr. 14. 20:12

Teljes katasztrofa a mai napon:(
Probaltam aggreszivabban jatszani, mint eddig, aminek a vegen egy csomo ketes helyzetbe kerultem... es valahogy rendre rosszul oldottam meg oket.

Kicsit rovidebbre sikerul ez a projekt, mint terveztem, mert ma vhogy semmi nem ment....
Ugy ereztem, mintha belelatnanak a fejembe. En pedig el kezdtem hero callozni válaszul... Rendre roszzul...

Ma verhetetlennek erztem ezt a mezonyt, es sok penzt "atutaltam" nekik.
Ugy erzem, h ez a mai nap foleg a sajat hibambol borzastzo rosszul alakult, annyira rosszul, h visszabblepek ismet, es termet is fogok valtani (rahajtok nemi bonuszra)...
Fura, h sok jo lapot is kaptam a nap folyaman, es akkor 1x sem fizettek ki?!!?
Tenyleg mintha alpjaimba lattak volna....

Slash
Válasz lederman kommentjére
2008. febr. 14. 20:48

Ma verhetetlennek erztem ezt a mezonyt, es sok penzt "atutaltam" nekik.
Fura, h sok jo lapot is kaptam a nap folyaman, es akkor 1x sem fizettek ki?!!?
Tenyleg mintha alpjaimba lattak volna....

Pontosan ugyanez van velem is már elég sok ideje...

Élő ügyfélszolgálat