Be kellett volna tartanom a szabályom...
volt egy arc, ilyen 90/40-es... gondoltam jól lehuzóm... aha -3-4 BI....
kis Tiltes beutes. aztan összekaptam magam, felmentem azon az asztalon 5-6 BI környékére.
Kifizettem pár fullt/setet.... mindegy. legalabb plusszos lett a sessiön.... de azért jobban esett volna a 3 BI.....
LM Te nem viccelsz! :D
Azt hiszem ezt nevezik varianciának...:)
A Pókerakadémia bemutatja:
MENNY ÉS POKOL 900 HANDBEN-Avagy Túl az Óperenciás variáncián
Szerző : Everest Poker
Előadja: Littlemage
:):)
Na jó azért ennyire nem vicces
Azt hiszem ezt nevezik varianciának...:)
azért kíváncsi vagyok a véleményetekre, bojanika a tiedére is :)))
***** Hand History for Game 3731172169 *****
$25.00 USD NL Texas Hold'em - Thursday, September 25, 03:38:40 ET 2008
Table Jipe6 (Real Money)
Seat 6 is the button
Seat 1: veve76 ( $121.32 USD )
Seat 2: AZBK ( $78.55 USD )
Seat 3: Littlemage ( $51.10 USD )
Seat 4: ppanther13 ( $26.55 USD )
Seat 5: texWalker ( $26.90 USD )
Seat 6: xelnaga ( $26.10 USD )
veve76 posts small blind [$0.15 USD].
AZBK posts big blind [$0.25 USD].
Dealt to Littlemage [ :9d: :6d: ]
** Dealing down cards **
Littlemage calls [$0.25 USD]
ppanther13 raises [$1.15 USD]
texWalker calls [$1.15 USD]
xelnaga folds
veve76 calls [$1.00 USD]
AZBK folds
Littlemage calls [$0.90 USD]
** Dealing Flop ** [ :Jd:, :2d:, :9h: ]
veve76 checks
Littlemage checks
ppanther13 bets [$4.85 USD]
texWalker calls [$4.85 USD]
veve76 calls [$4.85 USD]
Littlemage raises [$29.10 USD]
ppanther13 calls [$20.55 USD]
texWalker folds
veve76 calls [$24.25 USD]
** Dealing Turn ** [ :2c: ]
veve76 checks
Littlemage checks
** Dealing River ** [ :4d: ]
veve76 checks
Littlemage bets [$20.85 USD]
veve76 folds
Littlemage wins $20.85 USD
Littlemage shows [:9d:, :6d: ]
ppanther13 shows [:Jc:, :As: ]
Littlemage wins $83.25 USD from main pot
Littlemage wins $7.05 USD from main pot
ez nálam is pre flop fold, pozicion kivűl jáccani 1 ilyen lappal... a pre flop call már ok mivel sokan adták neked is kelett, ugye ennek a lapnak ez a hibája is, csak adjuk-adjuk-adjuk, azt vagy lejön vagy nem, ugye általában nem.
Végülis a flop eléggé eltalált, viszont eléggé akcioznak az ellenfeleid, én tuti csak calloznám a flopot, könnyen lehet másnál is szinhuzo és a 9-es nem annyira magas. turnön nagy szerencsédre csak checkeltek, riveren meg jött aminek jönnie kelett.
Nekem ugy tűnik kicsit lazán és felelőtlenül jáccottál.
Hát nem tudom... ezek a fishek teljesen kifosztottak az elmúlt 3 napban....
Még NL10-en is. Igaz vittem szép potokat is, de egyszerűen nem tudom elhinni a backdoor flushöket, sorokat, meg az ilyen szarokat.
Felmerül bennem, lehet én vagyok a fish????
A legnagyobb hibam, hogy nem tudok dobni....
Meg ezektől az ultrapasszívoktól idegbajt kapok.
Ez volt a csúcs....
2 limpelőre ráemelek TT-vel, 4en nézünk flopot s Q magas flopon az előttem lévő AA-ja nyer.... persze dobhattam is volna, hisz ott volt az overcard.... de akkor is, én emelek rendesen, s tuti így is lemákolnak valami fossal.. ő meg csak callol 3 ellenfél ellen...
Vagy Polacheknek van igaza, hogy csak egy vergődő vagyok a sok közül NL10 és NL50 között.
Ez amolyan befordulos post lett, de be is vagyok.... egyik nap behuzok 10+ BI-t utana meg el is megy a duplája.....
Persze a jatekom is fellazult....
Sztem Everest NL10-25-ön az a lényeg, hogy semmi trükk, semmi aggesszorkodás szemét lapokkal, és ha bizonytalan vagy a handedben, akkor azonnal dobás....ez a kulcs, annyi hülyét húzhatsz le a nut/nut közeli handjeiddel, hogy nem szabad túlaggrozni az ilyen trash hanedeket.....mondjuk a TT-et 4-ellenfél ellen sima check-fold és kész.....az ilyen szar potokban veszítsd a legkevesebbet, és a monsterekkel húzd be a nagy lét....C-betelni se kell minden potot a CS-k ellen....
Igen én is azt tapasztalom, hogy nem nagyon kell Wp-zni. Én sem nagyon tudok nyerni az utóbbi pár napban. Ma este is elment több, mint két és fél beülő c.betekre, second barrell-ekre, 3betekre és elbukott kisebb all in-ekre. Azután egy egy fish csinált nekem 64$-os kasszát ATTxx boardon JT-el. Végig beteltem oop pot környékén és utána riveren visszatolt még egy beülőnyi raise-t. Már azt hittem TT van nála, de csak nem dobtam AA-t. :) Tényleg el kell felejteni a videókat, cikkeket és megszégyenülve játszani a tutit.