kitartás, grindelj keményen baliért, menni fog ez és jót bulizunk!
az ilyen idiotak miatt nem jutok elobbre. s magyar a gyerek. tudtam, hogy semmilye sincs, erre jön a tetves 3(2) outja.
***** Hand History for Game 2127914073 *****
$25.00 USD NL Texas Hold'em - Tuesday, November 18, 02:52:55 ET 2008
Table Golden Party Punch (Real Money)
Seat 4 is the button
Seat 4: CombatTeam ( $24.75 USD )
Seat 5: C3LTIC01 ( $22.92 USD )
Seat 6: Littlemage ( $25.00 USD )
Seat 10: KazateL ( $29.27 USD )
C3LTIC01 posts small blind [$0.12 USD].
Littlemage posts big blind [$0.25 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to Littlemage [ 8s 8c ]
KazateL folds
CombatTeam raises [$1.00 USD]
C3LTIC01 folds
Littlemage raises [$2.50 USD]
CombatTeam raises [$8.00 USD]
Littlemage raises [$22.25 USD]
CombatTeam calls [$15.75 USD]
** Dealing Flop ** [ 3s, 5s, 9s ]
** Dealing Turn ** [ 7c ]
** Dealing River ** [ Ad ]
CombatTeam shows [Ah, 5h ]
Littlemage shows [8s, 8c ]
CombatTeam wins $47.14 USD from main pot
Littlemage wins $0.25 USD from main pot
persze utana callolja az AI-em A magassal... sajna nekem csak K magasom volt. aztan meg elhuz a penzemmel. nem baj, keresni fogom meg ezt az idiotat. A5 AI megado lap.... hihetetlen
Nem játszottad egy kicsit túl ezt a 88-at?
Ha tudod, hogy fish akkor ettől jobb alkalmad is lesz, hogy elnyerd a pénzét nem kell egy ilyen helyzetbe belemenni.
Most nem nézve h milye volt, mi ez a mini 3bet PF?
Én se tennélek ez alapján valami bika kézre, meg gondolom az imaged is jó volt;)
annyira nem volt fish, de ebben a leosztasban nagyon. de igaz, de akkor is faj :)
1 dollarról emeltem vissza 2.5-ig. ez azert nem mini, az 1.75-ig lenne :). amugy ennek a legfőbb oka az LA felhasznalobarat kliense.
1 dollarról emeltem vissza 2.5-ig. ez azert nem mini, az 1.75-ig lenne :). amugy ennek a legfőbb oka az LA felhasznalobarat kliense.
Az adott pillanatig nalad az idiota (18/16) 1.5%-ban 3betelt. Mit vartal mi lehet nala? Es mi az amit elfog dobni? Az AK t? Mert mas nem nagyon lehet amit siman dominalsz.
Mellesleg az adott kezig 40/30 at jatszottal az idiotanal 20% 3bettel.
Egy olyan jatekost idiotazol le aki anno everest pokeren jo par beulo +ban van ellened.
Es nem az ilyen kezek miatt nem tartasz sehol, hanem az ilyen kezek miatt:
Poker hand played on Microgaming with a pot size of $57.86 - Pokerhand.org
Az teny, hogy nem volt a legjobb jatek az IDIOTA reszerol de azert vissza az arcbol...
CU @ tables.
aha, igaz. asszem kis pihi jön.... 3BI-ért buktam el JJ vs. 88 harcot egy totál idiota ellen 70/7-el.
köszi a hozzászólásokat :) ugy legyen.
persze utana callolja az AI-em A magassal... sajna nekem csak K magasom volt. aztan meg elhuz a penzemmel.
annyira nem volt fish, de ebben a leosztasban nagyon. de igaz, de akkor is faj :)
Mellesleg az adott kezig 40/30 at jatszottal az idiotanal 20% 3bettel.