Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

vinczesz
Válasz Littlemage kommentjére
2008. dec. 3. 0:04

uuh ma nagyon szopo van LA-n, pedig ott vannak a fishek, de tulhuznak. abba is hagyom. lehet megnezem a sütit picit később :)

Ne később, most! 3 órát játszottam +7 és fél beülőm lett. Átengedtem a terepet másnak, alszom egyet. :)

Littlemage
Válasz vinczesz kommentjére
2008. dec. 3. 0:05

én nekem kb. annyi minuszom van LA-n :( jó éjt :)

castor11
2008. dec. 3. 1:11

én nekem kb. annyi minuszom van LA-n :( jó éjt :)

Az nem jó! Remélem minél gyorsabban visszajön! Legjobbakat!

Littlemage
Válasz castor11 kommentjére
2008. dec. 4. 10:23

én kivagyok ettől a caketől... ugyanaz a csoka 4 asztalon ugyanabban a körben 3betelt rám 2szer 1mas utan, tehat kb 6-8 3betet kaptam, elszakadt a cerna, 33 ollé, 77 ollé, overek, -2 beulo... persze ugyanez a gyerek makoljale korábban a QQ-mat is AJ-vel. Mennek itt a 3betek, squeezek rendesen.
Volt egy kb 80-90-es VPIP-s csavo, annak vagy 2 BI-toltam át, ilyen 42-kel mákolta le a KK-mat.. aztan mar ram is jatszott, any flopnal all-in tett, persze azok nem találtak
aztan en is bedurvultam, A8s-el 3bet buttonrol CO-ra, riveren bemegy a penzunk, neki 2es pokere lett, nekem backdoor flushöm.
AK-val 2szer mentem bele AA-ba, JT-el JTK flopon JJ-ba...
végülis ha nem tolom rá most ezt a 33-at, 77-et, kb nullaba lennék.
de nem érzem azt a haltanyat, bár gondolom ilyen 9 ora tajban már nem is ök játszanak. szóval egyelőre még nemkaptam el a fonalat, plusz durván fáj a torkom 2 napja.

kpuzsaval ultem 1 asztalnal, ő láttott is pár akciot a balfékeskedésből is.
Ez olyan sírós poszt lett, de azért nem adom fel továbbra se, csak elég bosszantó.

Littlemage
2008. dec. 4. 10:27

ja s 2 set vs. oversetet meg se emlitettem...

Lev729
2008. dec. 4. 17:34

elszakadt a cerna, 33 ollé, 77 ollé, overek, -2 beulo...

Nem értem az ilyen "dolgokat". Az ilyen szituációkkal úgy vagyok, hogy ha valaki idiótán játszik, vagy csak simán ellenem "állatkodik", szerintem akkor sem tehetem meg azt, hogy "elszakadjon a cérna". Azért, mert ő megteheti, azt hogy "idiótán" játszon, de Te, vagy én nem tehetjük ezt meg, abban az esetben, ha pénzért játszunk, és nem csak szórakozunk.
"Nekünk" ilyen szituációkban is meg kell próbálni a tőlünk telhető legjobb döntéseket hozni (még ha tizedjére 3betelnek is ránk), mert ha 33, 77-tel is all-in mész, akkor semmi nem fog elválasztani egy szórakozó gamblertől. Szerintem.
(Remélem nem veszed rossz néven a véleményem, mert semmi negatív szándékom nincs vele, csak ez most úgy eszembe jutott :))

Littlemage
Válasz Lev729 kommentjére
2008. dec. 4. 17:59

dehogy veszem rossz neven, teljesen igazad van.

Littlemage
2008. dec. 5. 8:14

Meg volt az első igazan jo sessionöm a caken, kb 5-8-ig jatszottam, NL20-on, 4-6 asztalon, s kb 4.5 BI plusz. Amugy most is voltak makolasok, kb egyforma lehetett, mert behuztam talan 2 db 20%-ot. Mondjuk a 43x boardon flopon ollé, 43-al, srac AAval, turn A, picit fajt.

Ja, s az egyik regular, mikor az aztalomhoz ült, amint lehetett helyet cserélt, hogy ő neki legyen pozicioja rajtam.

buktar
2008. dec. 5. 8:45

Hogy lehet kb 5-8 -ig játszani? Ezt nem értem.

vinczesz
Válasz buktar kommentjére
2008. dec. 5. 8:48

Hogy lehet kb 5-8 -ig játszani? Ezt nem értem.

Biztos aludt egyet előtte, felkelt hajnalok hajnalán és tolta 3 óra hosszat, majd befejezte. Ezért írta ezt negyed kilenckor.

Élő ügyfélszolgálat