Ma éjjel ismét bepróbálkoztam a caken, de ismét buko -2.5 BI. egyszerűen olyan, hogy dobatni, olyan nem létezik.... lecalloznak minden szarral.... ááá zavar egy picit, hogy Pola-n meg rajtam kívűl szanaszét nyeri mindenki magát itt, no mindegy, az élet megy tovább. persze most is benaztam is.
Ma éjjel ismét bepróbálkoztam a caken, de ismét buko -2.5 BI. egyszerűen olyan, hogy dobatni, olyan nem létezik.... lecalloznak minden szarral.... ááá zavar egy picit, hogy Pola-n meg rajtam kívűl szanaszét nyeri mindenki magát itt, no mindegy, az élet megy tovább. persze most is benaztam is.
Haaaahhhhaaaahhhhaaaa!!! Mit tettél, hogy te is kaptál egy ilyet?! Az én blogomba is szeretnék egy karcagi versenyt!!! :)
Oksi, majd igyekszem azért a caken is. Lehet a HUD hiánya is zavar.
ipokeren meg szárnyalok. bár itt volt egy durva mákolásom is, de 564 hand 5 BI+.
Egy olyan asztal ahol ennyi fish ül, teljesen más játékot kíván meg, meg kell tanulni a fishek ellen is jáccani. kevésbé kell aggreszívnek lenni és ha nincs lapod akkor c/f, nem tucc mit csinálni, ha viszont van lapod akkor azt keményen végig kell hívni, nálam ez bevált.
yeah, ma már voltam 2-2.5 BI plusszban a caken, amiből aztan a faradtsagom meg a hulyesegem miatt kb 5 perc alatt csinaltam -0.5 BI-t. a végén még nyerni is fogok :DDD
Littleimage ne izgulj, a super system 2-ben Doyle bá mesélte, hogy volt vmi baromi nagy fish aki nagyon jó eredményt ért el, mert az összes profi trükközött meg blöffölt, ő meg csak callolt a szeméttel kis párral és showdown-nál nyert :D
Szóval ugyanolyan játékos vagy mint a high stakes profik :D
Közben ki is kerestem, hogy milyen játékot ajánl ellenük: "Nagyon alapvető, nyílvánvaló játékot kell játszani egy rossz játékos ellen - semmi trükk, semmi stratégia, semmi furfang. Teljesen magától értetődő játékot kell játszani egy gyenge játékos ellen." Remélem segít
Karcagi gyerek, van ennek(lett volna) kultúráltabb módja is, de gondolom ezt így már elbaltáztad az adminoknál. Shame on you!
Karcagi gyerek, van ennek(lett volna) kultúráltabb módja is, de gondolom ezt így már elbaltáztad az adminoknál. Shame on you!