Te LM, ennek nagyon nem lesz jó vége hosszútávon...
Te LM, ennek nagyon nem lesz jó vége hosszútávon...
WTF
Nem bantasbol, de a handek alapjan, amiket lattam toled, kb Nl10-en, de max 25-on lenne a helyed... olyan alapveto rossz huzasokat viszel vegig...Nem nagy minta, biztos jobb vagy azert, de azert vmit mutat ez a "kuszasag".
Megmondom oszinten, most kicsit a feltekenyseg is beszel belolem, de nemcsak magam miatt. Rengeteg sokkal jobb (mind magamtol, mind toled..) jatekost latok kinlodni Nl50-en, akik iszonyat nagy nehezsegek aran tudnak feljebb lepni, mert szetmakoljak oket...
Drukkolok, h ezentul a tudasod, es ne a szerencsed miatt legyel sikeres! (ezt oszinten, szivbol kivanom)
WTF
Nem bantasbol, de a handek alapjan, amiket lattam toled, kb Nl10-en, de max 25-on lenne a helyed... olyan alapveto rossz huzasokat viszel vegig...Nem nagy minta, biztos jobb vagy azert, de azert vmit mutat ez a "kuszasag".
Megmondom oszinten, most kicsit a feltekenyseg is beszel belolem, de nemcsak magam miatt. Rengeteg sokkal jobb (mind magamtol, mind toled..) jatekost latok kinlodni Nl50-en, akik iszonyat nagy nehezsegek aran tudnak feljebb lepni, mert szetmakoljak oket...
Drukkolok, h ezentul a tudasod, es ne a szerencsed miatt legyel sikeres! (ezt oszinten, szivbol kivanom)
Nem tisztem LM-et védeni, de ha figyelted a munkásságát, volt ez fordítva is, méghozzá elég sok handen keresztül(120-150k?)....anno b2b-n sikerült asszem 3k€-t varázsolni a total winnings és az EV közé.....most meg visszaadja a gép, LM meg pofátlanul használja ki:)
Én sem akarom megvédeni LM-t anno kb. egyszerre kezdtük a pókert és mindig előttem is járt :-)
Tény , hogy már alacsonyabb téten is bevállalósabb volt az átlagnál és úgy látszik most kezd igazán megtérűlni…
Sokszor élt már túl nagyobb downswingeket és még is itt van.
Ui: én most tértem át a SH-ra és igyekszem utánad :-)
Uhh mi kerekedett itt távollétem alatt :).
River betet az value betnek szántad vagy annak, hogy dobja el az alacsony kárókat? :)
Te LM, ennek nagyon nem lesz jó vége hosszútávon...Ez most épp rövidtávos hand volt :D :D :D
WTF
Én sem akarom megvédeni LM-t anno kb. egyszerre kezdtük a pókert és mindig előttem is járt :-)
Tény , hogy már alacsonyabb téten is bevállalósabb volt az átlagnál és úgy látszik most kezd igazán megtérűlni…
Sokszor élt már túl nagyobb downswingeket és még is itt van.
Ui: én most tértem át a SH-ra és igyekszem utánad :-)
ui.: amugy nem Te vagy az a srac, aki az akademias pesti cg-ken gyakran felvallalta az oszto szerepet (s emlékeim szerint egy 3 vagy 4betelt partyban 22-el stackeltél valaki AK-át 2AK flopon?)
Az egy másik fiss volt, ashnur :p
LM: engem csak az zavar egy picit, hogy egy ilyen akciód után mindig megígéred, hogy többé, soha nem csinálsz EKKORA balfaszságot, de aztán csak itt viríanak ezek a handek. Abszolute azt kíánom neked, hogy nee legyen igazam :D
BTW, esetleg nem vennél fel msn-re? :) Ha nem gond, szívesen lenyomnék veled egy-két tv-s seassont. :D