Csak mindezek mellett ma 3 db fullt floppoltak ellenem.
hihetetlen...
Egyszerűen nem hiszem el, ma már a 2. ilyenem ez...
[POKERHANDREPLAYS]1244519[/POKERHANDREPLAYS]
500 BB-s kasszanal makolnak le a picsaba 2 nyomorék outtal, pedig ahogy jatszott az ellen, siman megerdemeltem volna ezt a kasszat....
emelett 2db KK vs AA, 1 szopo QQ vs AK, stb, mai nap -10 BI 50en carbon, -6 BI 25-ön Everest, ott is halalra szopatott az rng....
Egyszerűen nem hiszem el, ma már a 2. ilyenem ez...
[POKERHANDREPLAYS]1244519[/POKERHANDREPLAYS]
500 BB-s kasszanal makolnak le a picsaba 2 nyomorék outtal, pedig ahogy jatszott az ellen, siman megerdemeltem volna ezt a kasszat....
emelett 2db KK vs AA, 1 szopo QQ vs AK, stb, mai nap -10 BI 50en carbon, -6 BI 25-ön Everest, ott is halalra szopatott az rng....
és mutatassal tenyleg eleg mocskos ez a leosztas,de legkissebb set-el se ereznem tul jól magam ebben a szituban
ilyen flopon nem volt gyanus hogy 250bb deep mire lehet képes berakni a stackjet? nalam az elsö gondolat a JJ overset volt...
nem tudom hogy ilyen deepen overparral mit gondolt hogy te mire vagy kepes berakni a stacked,tan oesd és fd egyben illetve set-ek... esetleg KK/AA (ennyire deepen ez mennyire lenne elengedhetö?)de a legvaloszinubb hogy nem gondolkodott ilyenekben...
és mutatassal tenyleg eleg mocskos ez a leosztas,de legkissebb set-el se ereznem tul jól magam ebben a szituban
ilyen flopon nem volt gyanus hogy 250bb deep mire lehet képes berakni a stackjet? nalam az elsö gondolat a JJ overset volt...
nem tudom hogy ilyen deepen overparral mit gondolt hogy te mire vagy kepes berakni a stacked,tan oesd és fd egyben illetve set-ek... esetleg KK/AA (ennyire deepen ez mennyire lenne elengedhetö?)de a legvaloszinubb hogy nem gondolkodott ilyenekben...
még ha 100%-os a readem akkor is callolok legalsó set-tel, hogy igazoljam magam :)))
azt nem irtam hogy eldobnam,csak hogy kenyelmetlenul éreznem magam:-)
nyilvan szettet nem dobunk,csak mutatas elött gondolkodtam hogy mire pakolna be ekkora stacket...
hát ha set vs overset, akkor ennyi, cooler, de én setet nem nagyon szoktam flopon dobni, főleg ilyen "veszelytelenen". akkor csak leköptem volna az rng-t, de így addig rugdosnam, amig mozog :D :D
gondolkodtam hogy mire pakolna be ekkora stacket...
Nl10hu
hihi, igaz, hogy befizettem fél BI raket a 168 hand alatt, de akkor is, amig ilyen gyökerek vannak bőven profitabilis :D :D
Lehet még megpróbálom, a lényeg ne tilteljek, elég ha az ellen csinalja, s ezzel huzom le.
hehe, picit favicc, de ez jutott eszembe:
Miért jó HU-t jatszani? Mert nincs multiway pot :D :D