Nem kéne felelőtlenül pusholgatni:(
bakker, nekem is volt rá jegyem,de elfelejtettem,hogy tegnap volt a verseny:)
el tudod küldeni priviben az rk-s nicked?
Amugy teljesen fogalmatlan volt a mezony. Ami szamomra azert volt meglepo, mert megiscsak 100 dolcsis satelit volt, nem csak 5 dolcsis vagy valami SP/MP/VIP/VPP-s pontos fos, amin indul boldog-boldogtalan. Mezony feléig mindenfele limperekkel volt tele. semmi dolgom nem volt, csak párszor rájukpusholni :D :D Aztan elég SS lett a mezony, gyakorlatilag aki 10 BB felett volt, már istencsaszar, 30-40 BB-el meg CL szeruseg. buboreknal eléggé daraltam, be voltak fosva a nitek is meg a fissek is, hogy nem lesz 150 dolcsijuk se.
Szóval igazan megerdemeltem volna az egyik csomagot. Sajna az rng nem akarta, nyilvan coverolt a QQ-s arc.
Tori, ezt a bwinen toltam (ahol mily meglepo, LittleMage a nickem :D ), bár lehet ongames verseny volt. RK-s nicket majd cserélhetunk, mondjuk nem mostanaban fogm riogatni még a 100-as mezonyt sztem.
rk-n én is 50 en játszom,azért írtam:)
Most tulajdonképpen összejött egy sat, vagy "csak úgy" alapon mész/mentek Vegasba...?
Kicsit azért sárgulok :D
Most tulajdonképpen összejött egy sat, vagy "csak úgy" alapon mész/mentek Vegasba...?
Kicsit azért sárgulok :D
Amugy teljesen fogalmatlan volt a mezony. Ami szamomra azert volt meglepo, mert megiscsak 100 dolcsis satelit volt, nem csak 5 dolcsis vagy valami SP/MP/VIP/VPP-s pontos fos, amin indul boldog-boldogtalan. Mezony feléig mindenfele limperekkel volt tele. semmi dolgom nem volt, csak párszor rájukpusholni :D :D
mondtam múltkor hogy ez van wsop saton nem? :)
GRAT...
grat nektek, és kisrapinak is;)
csak ügyesen odakint:D