Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

chubbyhun
Válasz Epiman kommentjére
2010. jún. 14. 8:28

Nem kéne felelőtlenül pusholgatni:(

Egy ekkora gamblernek magyarázod? Az egész stackjét felteszi mindenféle túlértékelt lapokra. :)

Tori18
Válasz chubbyhun kommentjére
2010. jún. 14. 8:42

bakker, nekem is volt rá jegyem,de elfelejtettem,hogy tegnap volt a verseny:)

el tudod küldeni priviben az rk-s nicked?

Littlemage
Válasz Tori18 kommentjére
2010. jún. 14. 10:28

Amugy teljesen fogalmatlan volt a mezony. Ami szamomra azert volt meglepo, mert megiscsak 100 dolcsis satelit volt, nem csak 5 dolcsis vagy valami SP/MP/VIP/VPP-s pontos fos, amin indul boldog-boldogtalan. Mezony feléig mindenfele limperekkel volt tele. semmi dolgom nem volt, csak párszor rájukpusholni :D :D Aztan elég SS lett a mezony, gyakorlatilag aki 10 BB felett volt, már istencsaszar, 30-40 BB-el meg CL szeruseg. buboreknal eléggé daraltam, be voltak fosva a nitek is meg a fissek is, hogy nem lesz 150 dolcsijuk se.
Szóval igazan megerdemeltem volna az egyik csomagot. Sajna az rng nem akarta, nyilvan coverolt a QQ-s arc.

Tori, ezt a bwinen toltam (ahol mily meglepo, LittleMage a nickem :D ), bár lehet ongames verseny volt. RK-s nicket majd cserélhetunk, mondjuk nem mostanaban fogm riogatni még a 100-as mezonyt sztem.

Tori18
Válasz Littlemage kommentjére
2010. jún. 14. 11:04

rk-n én is 50 en játszom,azért írtam:)

BMWE46
2010. jún. 14. 11:22

Most tulajdonképpen összejött egy sat, vagy "csak úgy" alapon mész/mentek Vegasba...?
Kicsit azért sárgulok :D

Littlemage
Válasz BMWE46 kommentjére
2010. jún. 14. 11:42

Most tulajdonképpen összejött egy sat, vagy "csak úgy" alapon mész/mentek Vegasba...?
Kicsit azért sárgulok :D

Team Challenge ;)

Everest Poker Blog

BMWE46
2010. jún. 14. 12:47

Team Challenge ;)

Everest Poker Blog

GRAT...

titcar
2010. jún. 14. 13:15

Amugy teljesen fogalmatlan volt a mezony. Ami szamomra azert volt meglepo, mert megiscsak 100 dolcsis satelit volt, nem csak 5 dolcsis vagy valami SP/MP/VIP/VPP-s pontos fos, amin indul boldog-boldogtalan. Mezony feléig mindenfele limperekkel volt tele. semmi dolgom nem volt, csak párszor rájukpusholni :D :D

mondtam múltkor hogy ez van wsop saton nem? :)

mese
2010. jún. 14. 13:23

Team Challenge ;)

Everest Poker Blog

grat nektek, és kisrapinak is;)
csak ügyesen odakint:D

Littlemage
Válasz mese kommentjére
2010. jún. 14. 18:57

mondtam múltkor hogy ez van wsop saton nem? :)

Jaja, de nem gondoltam volna, hogy ennyire freeroll jellegu lesz :D

GRAT...

grat nektek, és kisrapinak is;)
csak ügyesen odakint:D

Köszi, igyekszunk majd!

Jah, Magepowerről csak egy mondatot: tegnap kuldtem egy sms-t heavenwalkernek. hogy hajrá, gl, hold. s nem behuzta :D

Élő ügyfélszolgálat