Próbáltam megint videót felvenni, de ismét sikertelen. Ráadásul most egy sessionömet, aminek az elején szarul is játszottam, másrészt többször lemákoltak, plusz megadtam égbekiáltó ostobaságokat, és beleszaladtam KK-val 1 AA-ba. Úgyhogy elég szar sessionöm volt. A végén egyszerűen megfogtam a head setet levettem a fejemről és a szószerint a falhoz vágtam olyan mérges voltam.
De nincs meg a videó, amikor rákattintok a mentésre eltűnik a lejátszó felület, s csak pörög a gépem, de nem történik semmi. amikor legközelebb elindítom a camtasiat, akkor megemlíti, hogy talált egy felvett anyagot, s megpróbálja heléyrerakni, de azt is csak próbálja.
Tegnap este felmentem NL20-ra, persze BR híján.... hát láttam ott egy srácot 8 asztalon játszot, mindenhopl 2-4 beülőkkel. Igen jól csinálta, kb 18%-os VPIP-vel. Szinte tökéletes volt a játéka. Nos eza szint nekem meg is felelne :)
Aztán ma délelőtt is nyitottam meg 20-as asztalt is. Persze hol szaladok bele oversetbe? Hát persze hogy a 20-as asztalon.
köszi, jól vagyok.
Tegnap este felmentem NL20-ra, persze BR híján.... hát láttam ott egy srácot 8 asztalon játszot, mindenhopl 2-4 beülőkkel. Igen jól csinálta, kb 18%-os VPIP-vel. Szinte tökéletes volt a játéka. Nos eza szint nekem meg is felelne :)
Aztán ma délelőtt is nyitottam meg 20-as asztalt is. Persze hol szaladok bele oversetbe? Hát persze hogy a 20-as asztalon.
köszi, jól vagyok.
nem, ő valami bakerolls volt.
Kicsit kezdek bepöccenni megint. 2 KK-mat verte el AA. Pedig hogy megörülök, hogy végre a flopon AI-n jön velem a KK-mra valaki...
1 AA-mat Q9 fullal.
nem, ő valami bakerolls volt.
Kicsit kezdek bepöccenni megint. 2 KK-mat verte el AA. Pedig hogy megörülök, hogy végre a flopon AI-n jön velem a KK-mra valaki...
1 AA-mat Q9 fullal.
Nekem mindig rossz érzésem van, ha valakivel all-in-be keveredek KK-val semleges flopon. Vagy setet flopolt az esetek nagy részében a "nyomorult", vagy AA van nála.
Peches leosztás, ez tény, viszont én a KJo-t gondolkodás nélkül eldobtam volna a visszaemelésére, pláne ha egyébként miniraise-elgetős fajta az ellenfelem. Az a baj az ilyen lapokkal, hogy két páron vagy egy jobb soresélyen kívül nem nagyon tud olyan flop feljönni, amivel egy kicsit is biztonságban érezhetnéd magad. Ha J jön, és ő nagyon erősködik, akkor ott a lehetőség, hogy QQ-AA-val emelt vissza. Ha K jön, és szintén izmozik, még akkor is komoly esély van rá, hogy mondjuk egy AK-val emelt vissza az ellenfeled, vagy megint csak ott az AA lehetősége. És tapasztalatom szerint ilyenkor nagyobb részt feleslegesen fizet ki az ember sok pénzt, mert általában jobb lap lesz az ellenfélnél.
Alapvetően ki nem állhatom a KJ-t.
Persze, tisztában voltam vele, hogy oda kell figyelnem. De ennél a flopnál csak a KK, és a JJ vert. ezt meg megkockáztattam. Ha rendesen visszaemel, eldobom. Így jobban járt :)
Azért sorhuzónak elég jó kis kártya ez :)
Persze, tisztában voltam vele, hogy oda kell figyelnem. De ennél a flopnál csak a KK, és a JJ vert. ezt meg megkockáztattam. Ha rendesen visszaemel, eldobom. Így jobban járt :)
Azért sorhuzónak elég jó kis kártya ez :)
Ha egy tisztességest visszaemel az ellen, dobni kellett volna, de pont ez az, hogy minin raiselt minin :) preflop és csak $0.35-öt kellet megadnia Littlemage-nek, hogy nyerjen kb $2, az implied oddsról nem is beszélve (ugye limpraise legtöbbször AA) ráadásul pózíciója is volt...
A min. raise miatt adtam meg. Ha visszaemel rendesen, persze hogy eldobom