megvolt a potodds rá.
A 6-3-nál a pre callal mi volt a terv? Megemlékezni az angol-magyarról? :D
63s hand standard. Nem értem mi a gondotok ezzel? Teljes stack-et nyert vele, nem? Nem lehet mindig csak AA-val játszani, azzal csak lemákolnak. Így meg te mákolsz le másokat, az sokkal jobb.
LM: ne hagyd magad, hogy letérítsenek az útról ;)
LM: ne hagyd magad, hogy letérítsenek az útról ;)
Az se rossz, de gondolom B tervnek ott volt a drill floppolása...
megvolt a potodds rá.
az a vicces kismágus esetében még az sem feltételezhető, hogy misclick lett volna :D
Limp-Squeeze Powa
Itt egy újabb gyöngyszem.
Az asztalválogatas és méretezések közben véletlenül bepostoltam a vakot. No, nyilvan lesz, aki lecsap erre, próbálnak izolálni. Akadt is egy jelentkező, s egy érdeklődő, s mivel itt még nem ismernek, hát ideje volt bevetni eme titkos fegyvert :D.
- Aki esetleg nem tudna, itt még (értsd ezen a limiten - bár láttam már ilyet 100-on is) szokas így megjatszani valami monster féleséget -
Szóval a lényeg, ha hibázunk, akkor tegyük azt stílusosan :D :D.
$0.15/$0.30 No Limit Holdem
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
Hero ($30)
CO ($25.62)
BTN ($29.55)
SB ($42.94)
BB ($105.18)
Pre-Flop: ($0.75, 5 players) Hero is UTG :8d: :js:
[Hero posts $0.30]
Hero checks, 1 fold, BTN raises to $1.20, 1 fold, BB calls $0.90, Hero raises to $5.10, BTN folds, BB folds
Final Pot: $7.65
Hero wins $7.65 (net +$2.55)
BB lost $1.20
BTN lost $1.20
a 63s handben amugy a fold gomb eltűnt a kliensről ? :D
Amúgy UTG limp utan, abban biztos voltam, hogy ha izolalok, akkor BB es UTG tuti callolni fog, s ott állok egy nagy kasszaban ezzel a lappal, amit nem szerettem volna. ...
Ugyanez lett volna a kérdésem... :)
Kifejtenéd, hogy miért fordul meg a fejedben egy ilyen handdel az izolálás ongame nl20-on?