Még a pulcsim is ott van Waretrapseknal :).
Kaptam egy emailt a PS-től, s az alján Ricsi mosolyog. zsíííír :). Jó érzés az ilyen.
Megvannak a repjegyek Thaiföldre, jan. 12 :cool:
Ha valaki csatlakozna, siessen, mert az olcso repjegyek nagyon fogyoban vannak.
Sajna a forumtalalkozora nem megyek, nektek, jó mókázást, biztos szuper lesz.
hát rosszul fogalmaztam, mert olcsonak ez se olcso :D de pl. nem 1300 dolcsi :). mi EGYPTAIR - Welcome to EGYPTAIR website vettuk meg 620 euro koruliert oda-vissza bud-bangkok, bangkok-phuketre meg kb 100 dolcsi az oda-vissza uta az airasianal, azt meg nem vettuk meg. Megneztunk sok lehetoseget, de mind mind, mind utazasi idoben ez a legkorrektebb jegy. Ja, s pl. en meg csak oda vettem meg a jegyet, s így se kerult lenyegesen többe, kb 40 euroval volt tobb, de mashol a csak odaut az majdnem annyiba kerul, mint az oda-vissza ut.
Ha december 20-26 között jössz érte akkor én is otthon leszek, és megihatunk pár sört :)
Ez bátor volt. Kismágust ismerve a karácsonyi vacsorára simán bejelentkezik :)
hát rosszul fogalmaztam, mert olcsonak ez se olcso :D de pl. nem 1300 dolcsi :). mi EGYPTAIR - Welcome to EGYPTAIR website vettuk meg 620 euro koruliert oda-vissza bud-bangkok, bangkok-phuketre meg kb 100 dolcsi az oda-vissza uta az airasianal, azt meg nem vettuk meg. Megneztunk sok lehetoseget, de mind mind, mind utazasi idoben ez a legkorrektebb jegy. Ja, s pl. en meg csak oda vettem meg a jegyet, s így se kerult lenyegesen többe, kb 40 euroval volt tobb, de mashol a csak odaut az majdnem annyiba kerul, mint az oda-vissza ut.
ez modellrepulo :D :D
Többiek is ezzel a legitarsasaggal mentek. ;)
ez modellrepulo :D :D
Többiek is ezzel a legitarsasaggal mentek. ;)
LM javaslom kezdj el gyakorolni, ha nem akarod "kemény" helyzetben találni magad kint.
Itt egy oldal a gyakorláshoz:
Can You Tell The Difference Between a Thai Lady and a Thai Ladyboy?
LM javaslom kezdj el gyakorolni, ha nem akarod "kemény" helyzetben találni magad kint.
Itt egy oldal a gyakorláshoz:
Can You Tell The Difference Between a Thai Lady and a Thai Ladyboy?