Üdv újra itthon! Csajszit kinnhagytad?
Ty :) Kis gyengelkedessel indul az itthonlet, de mar alakuloban vagyok.
Jah, ha valaki nem tudna donteni:
Igyak-e ma este?
Ty :) Kis gyengelkedessel indul az itthonlet, de mar alakuloban vagyok.
Mit ertesz bugi alatt? :)
Feljössz Bp-re, páran beülünk 1 kv-ra, meg esetleg 1 tonicra, 16-18-ig beszélgetünk, elmegyünk egy kortárs művész felolvasóestjére. 19-20-ig megbeszéljük az ott hallottakat. Az esti mise után felteszünk Téged a vonatra, mi meg elmegyünk beb@szni.
Akarod????
Hehe, megejtjuk mindenkeppen, sztem valamikor juniusban, addigra csinalok valami fenykepvalogatast is, stb.
erdekes ez a bwin,de jo lesz, még dzsaknorrist is lenyomtam :D
Új orszag (itthon :) ), új terem, töretlen lendület 2 het szunet utan is. Meg csak 2k handet jatszottam, de a regek mar sitoutolnak mellolem :D :D.
Amugy nem vagyok elegedett a jatekommal, valoszinu, hogy mas nem szort volna el annyi chipset, mint en. Persze parades eredmeny ez igy is, csak tartson ki ez a lendulet meg ugy 2-3000k hand erejeig :D
Ja, amugy meg 50re volt par misi handem ugy szepr-okt kornyekerol. Akkor megnezegettem a regek eredmenyeit, s volt egy csavo, aki igen durvan hasitott, ilyen 44k hand, 4400 usd+. elegge kiveseztem a jatekat, hany asztalon jatszik, milyen hosszu sessionoket, megneztem par handjet is, stb. Aztan most latom, hogy bwinen tolja valoszinu, mert eleg sok asztalomnal ott ult. Persze mar 100on.
GL!
2hét/2K hand? :D
Ja, amugy meg 50re volt par misi handem ugy szepr-okt kornyekerol. Akkor megnezegettem a regek eredmenyeit, s volt egy csavo, aki igen durvan hasitott, ilyen 44k hand, 4400 usd+. elegge kiveseztem a jatekat, hany asztalon jatszik, milyen hosszu sessionoket, megneztem par handjet is, stb. Aztan most latom, hogy bwinen tolja valoszinu, mert eleg sok asztalomnal ott ult. Persze mar 100on.
GL!