Nagy grat Mágus!:)
Grat grat, ugy repkednek az 500-600bb-s kasszak,h azt hinne az ember h plo-zol:)
A csavo teljesen kiakadt a fissre,
Egyébként WP, fingom nincs hogy csinálod (csak nem baszd el :D )
nice 1 :D
WP kicsi Mage! Mindig örülök, mikor ilyen szépeket posztolsz! :)
200-on amúgy van este 8-10 jó asztal,vagy csak bwin része ennyire jó?
Nagy grat Mágus!:)
Grat grat, ugy repkednek az 500-600bb-s kasszak,h azt hinne az ember h plo-zol:)
Úgy értsük, hogy rád? :D
Egyébként WP, fingom nincs hogy csinálod (csak nem baszd el :D )
nagy+1
ja és grat csak így tovább!
nice 1 :D
No Money No Honey
Nem teljesen ertem, egyreszt ugy altalaban sem, masreszt meg foleg az utobbi idoben, hogy miert tartanak az emberek oriasi rollokat termekben.
Hacsak az evekkel ezelotti szamlafeltoreseket vesszuk, pl. Tibibacsi cakes mizeriaja, azota is ovatosabban kellene banni a penzzel.
Hacsak az egyik legnepszerubb internetes penztarcat vesszuk az MB-t, olyan biztonsagi megoldasaik vannak, amik gyakorlatilag feltorhetetlen, ill. aki ilyet tud, az nem ezt fogja feltorni szvsz.
Mindenki hallotta a PS/FTP/UB-s kavarasokat.. Nekem mar a balhe utan ilyen 118 dolcsit kb 3-4 het volt, mire ratettek a netelleremre FTP-rol, azelott hamarabb rajta volt, mint belephettem volna kb. Olvashattatok pl. Riper aggodasat is ilyen 10k-s osszeg miatt az UB-n, ugy, hogy NL100-on jatszott. Felesleges ennyi penzt tartani egy helyen szvsz....
En mindenhonnan kiutalom/tam a penzem, csak kb ilyen 10-20 BI kozotti osszeg lesz benn. Kb masik ennyi mondjuk MB-n. Ahonnan 1 perc alatt benn van a teremben, ha esetleg bebuknam a teremben levo rollt. Az efolotti reszt meg asszem kiutalom rendes bankszamlara.
Ezeket csak gondolatebresztonek irtam, mindenki azt csinal a penzevel amit akar, de ennel lehetnenek ovatosabbak is az emberek. Vegulis csak tobb honap/ev munkaja fekszik benne a rollban.
Nyilvan aki hobbypokereskedik NL2-5-10-en s a rollja nem tobb, mint par napi munkaber a mekiben, nem kell annyira veresen komolyan vennie ezeket, de egy 50-100-as jatekosnak sztem mar igenis.
Remelem nem lesz para ebbol az FTP-s szarsagbol, de figyeljetek oda jobban!
Nem teljesen ertem, egyreszt ugy altalaban sem, masreszt meg foleg az utobbi idoben, hogy miert tartanak az emberek oriasi rollokat termekben.
Hacsak az evekkel ezelotti szamlafeltoreseket vesszuk, pl. Tibibacsi cakes mizeriaja, azota is ovatosabban kellene banni a penzzel.
Hacsak az egyik legnepszerubb internetes penztarcat vesszuk az MB-t, olyan biztonsagi megoldasaik vannak, amik gyakorlatilag feltorhetetlen, ill. aki ilyet tud, az nem ezt fogja feltorni szvsz.
Mindenki hallotta a PS/FTP/UB-s mizeriakat.. Nekem mar a balhe utan ilyen 118 dolcsit kb 3-4 het volt, mire ratettek a netelleremre FTP-rol, azelott hamarabb rajta volt, mint belephettem volna kb. Olvashattatok pl. Riper aggodasat is ilyen 10k-s osszeg miatt az UB-n. Felesleges ennyi penzt tartani egy helyen szvsz....
En mindenhonnan kiutalom/tam a penzem, csak kb ilyen 10-20 BI kozotti osszeg lesz benn. Kb masik ennyi mondjuk MB-n. Ahonnan 1 perc alatt benn van a teremben, ha esetleg bebuknam a teremben levo rollt. Az efolotti reszt meg asszem kiutalom rendes bankszamlara.
Ezeket csak gondolatebresztonek irtam, mindenki azt csinal a penzevel amit akar, de ennel lehetnenek ovatosabbak is az emberek. Vegulis csak tobb honap/ev munkaja fekszik benne a rollban.
Nyilvan aki hobbypokereskedik NL2-5-10-en s a rollja nem tobb, mint par napi munkaber a mekiben, nem kell annyira veresen komolyan vennie ezeket, de egy 50-100-as jatekosnak sztem mar igenis.
Én több teremben tartom a pénzem, jellemzően ugyanannyi van FTP-n meg Starson a meglévő rollon felül amiből aktuálisan játszom. Pont vasárnap fizettem be FTP-re 1k körüli összeget, hogy ne egy helyen legyen az összes pénzem.
Megszívtam.
De miert termekben tartod a penzt? Az FBI-os szopakodas ota nem tul okos dolog.... Ok. elotte securitz token, meg minden, de ott s akkor azert bebizonyosodott, hogy egy online pokertermet is eleg konnyen osszecsukhatnak.