Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

Vika
Válasz Vika kommentjére
2008. márc. 11. 21:39

Amúgy ha tudsz meghívót valami normálisabb helyre, azt nagy örömmel elfogadom. ;) Mostanában kisebb helyeken szenvedek, és főleg az engem érdeklő sorozatokat nem tudom elérni.

Littlemage
Válasz Vika kommentjére
2008. márc. 11. 21:53

Frissítettem. most a Tilt-et tölti, ami nekem jó, mert ezt remélem fogják tőlem szedni, s jó lesz a ratiom.

Hát erre a meghívóra szerintem kb 3-4 hónapot vártam, ha majd én is tudok küldeni, akkor nagyon szívesen. De amúgy szerintem feldobhatod itt is, meg az ophu-n is, lehet van valakinek felesleges. egy időben (amikor korábban akartam szerezni) nem is lehetett meghívót küldeni..

amugy itt van minden, a mesefilmektől a meggájveren :)) át minden :) f

Littlemage
Válasz Littlemage kommentjére
2008. márc. 11. 21:55

20 nap mulva küldhetek, ha feltöltök addig 21 gigát... az azért nem kevés :)

peterpanic
2008. márc. 11. 22:01

psszt, greedytorrent nagyon hasznos kis program, de nem mondtam semmit, psszt psszt.
:)

Littlemage
Válasz peterpanic kommentjére
2008. márc. 11. 22:21

psszt, greedytorrent nagyon hasznos kis program, de nem mondtam semmit, psszt psszt.
:)

ez legális? nem tiltanak ki ennek a használatáért?

Ha jól értelmezem ez azt tudja, hogy teszem azt feltöltök 10 megat, s ugy reportálja, mintha 50et töltöttem volna fel.

peterpanic
2008. márc. 11. 22:29

nemtudom, hogy lehet-e figyelni, elvileg észrevehetetlen.

én használtam sokat, volt egykét olyan torrent oldal, ahol fizetni kellett volna az extrasávszélességért, én pedig nem akartam sokat feltölteni, mert nagyon gyenge volt az upload sebességem.

Chryss85
2008. márc. 11. 22:48

20 nap mulva küldhetek, ha feltöltök addig 21 gigát... az azért nem kevés :)

Csak nem BitGate? ;)

zoltanh
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. márc. 11. 22:59

6GB-ot kell feltöltenem bitgate-re és kapok meghívót. Aki először kunyizik érte annak küldöm majd :D
(én is ismerek egy progit "ratiomaster" csak okasan kell csinálni és nincs gond belőlle)

Vika
2008. márc. 11. 23:46

Frissítettem. most a Tilt-et tölti, ami nekem jó, mert ezt remélem fogják tőlem szedni, s jó lesz a ratiom.

Hát erre a meghívóra szerintem kb 3-4 hónapot vártam, ha majd én is tudok küldeni, akkor nagyon szívesen. De amúgy szerintem feldobhatod itt is, meg az ophu-n is, lehet van valakinek felesleges. egy időben (amikor korábban akartam szerezni) nem is lehetett meghívót küldeni..

amugy itt van minden, a mesefilmektől a meggájveren :)) át minden :) f

Engem most Columbo és Magnum érdekelne leginkább. ;)

Vika
Válasz zoltanh kommentjére
2008. márc. 11. 23:47

6GB-ot kell feltöltenem bitgate-re és kapok meghívót. Aki először kunyizik érte annak küldöm majd :D
(én is ismerek egy progit "ratiomaster" csak okasan kell csinálni és nincs gond belőlle)

Ha elég szimpatikus vagyok... ;)

Élő ügyfélszolgálat