De bosszantó ez ha nálad van a set :)!
2 dolgot nem értek. Egyrészt flopon miért raise-elsz, másrészt meg miért nem teszel be olyan handeket, amiket a limiteden játszol.
Szerintem egy raise-zel csak valuetownolod magad. FE-t elég keveset érzek, és ha olyan lapok vannak náluk, amiket itt dobnak, akkor sem sem biztos, hogy a raise a legnagyobb +EV. Simán callolhatsz pot oddson belül még turnön is.
Szerintem a pre call teljesen jó, 4way magas suited lappal simán ki lehet jönni profittal, ráadásul UTG után te beszélsz utoljára.
Szerintem egy raise-zel csak valuetownolod magad. FE-t elég keveset érzek, és ha olyan lapok vannak náluk, amiket itt dobnak, akkor sem sem biztos, hogy a raise a legnagyobb +EV. Simán callolhatsz pot oddson belül még turnön is.
Szerintem a pre call teljesen jó, 4way magas suited lappal simán ki lehet jönni profittal, ráadásul UTG után te beszélsz utoljára.
Üdv itthon!
2 hete írtam PM-et megkaptad?
Ongamere vennek NL50-100-as handeket, ill. elofizetnek ra. Betarsulnek mar meglevo csoporthoz, vagy ha van erdeklodo megoszthatjuk.
Reszletek privatban.
Koszi!
Várjuk a blogbejegyzéseket!
Szia. Én mostanában 200 as handeket veszek de tavalyról van sok havi nl100as handem meg 2012ből is 1-2hónap. Írj privátot megbeszéljük ha érdekel.
Ongame topicban írtam pár napja, hogy árulok friss 1m handet nl100 sh-ról.
Koszi szepen. Igazandibol elsosorban friss 50esek kellettek volna, ill. netan majd friss 100asok, ha a kis ido utan oda is megyek. Rendeltem 500k 50est, meg 1 honapra 50+100-ast. Ha valakit erdekel, keressen meg.
bordas, koszi, ha 200-as magassagokba jutok ismet, megkereslek :).
Az engem is érdekelne...mármint nl100 sh.....