Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

Littlemage
Válasz mikki86 kommentjére
2012. máj. 14. 5:01

De bosszantó ez ha nálad van a set :)!

Neha nekem is csaphatjak ;) amugy ezeket a K/Q/J(picix)s lapokkal en nem is nagyon, de semmikepp nem igy szoktam jatszani, de latom par rgularnal, hogy ezzel vedenek vakot, nemtom ez mennyire jo jatek...
De itt eszembe jutoot egy asszem tan NL6000-as hand - azert is fajt annyira-, amikor a csavo Q3s-ehez kapta ki a 33x flopot, s en nem beurtam elengedni a monsteremet.

2 dolgot nem értek. Egyrészt flopon miért raise-elsz, másrészt meg miért nem teszel be olyan handeket, amiket a limiteden játszol.

Flopon azert raiseltem, egyreszt FE, plussz azert van EQ-m is elegge. Most NL50en jatszom egy kis ideig.

mikki86
Válasz Littlemage kommentjére
2012. máj. 14. 9:21

Szerintem egy raise-zel csak valuetownolod magad. FE-t elég keveset érzek, és ha olyan lapok vannak náluk, amiket itt dobnak, akkor sem sem biztos, hogy a raise a legnagyobb +EV. Simán callolhatsz pot oddson belül még turnön is.

Szerintem a pre call teljesen jó, 4way magas suited lappal simán ki lehet jönni profittal, ráadásul UTG után te beszélsz utoljára.

Littlemage
Válasz mikki86 kommentjére
2012. máj. 18. 9:57

Szerintem egy raise-zel csak valuetownolod magad. FE-t elég keveset érzek, és ha olyan lapok vannak náluk, amiket itt dobnak, akkor sem sem biztos, hogy a raise a legnagyobb +EV. Simán callolhatsz pot oddson belül még turnön is.

Szerintem a pre call teljesen jó, 4way magas suited lappal simán ki lehet jönni profittal, ráadásul UTG után te beszélsz utoljára.

Ez igaz, valoszinu reflexbol is igy csinaltam.

8 honap Thaifold utan ujra itthon. Rengeteg elmennyel gazdagodtunk, tervezem, hogy par blogbejegyzesben igyekszem megosztani, elmeselni az elmult honapok legemlekezetesebb pillanatait. Igerni nem merem :D

tomy123
2012. máj. 18. 12:51

Üdv itthon!

2 hete írtam PM-et megkaptad?

Littlemage
Válasz tomy123 kommentjére
2012. máj. 31. 7:41

Ongamere vennek NL50-100-as handeket, ill. elofizetnek ra. Betarsulnek mar meglevo csoporthoz, vagy ha van erdeklodo megoszthatjuk.

Reszletek privatban.

Koszi!

buktar
2012. máj. 31. 10:46

Várjuk a blogbejegyzéseket!

bordas88
2012. máj. 31. 11:30

Szia. Én mostanában 200 as handeket veszek de tavalyról van sok havi nl100as handem meg 2012ből is 1-2hónap. Írj privátot megbeszéljük ha érdekel.

zoltanh
2012. máj. 31. 13:25

Ongame topicban írtam pár napja, hogy árulok friss 1m handet nl100 sh-ról.

Littlemage
Válasz zoltanh kommentjére
2012. máj. 31. 15:05

Koszi szepen. Igazandibol elsosorban friss 50esek kellettek volna, ill. netan majd friss 100asok, ha a kis ido utan oda is megyek. Rendeltem 500k 50est, meg 1 honapra 50+100-ast. Ha valakit erdekel, keressen meg.

bordas, koszi, ha 200-as magassagokba jutok ismet, megkereslek :).

vw TDI
Válasz zoltanh kommentjére
2012. máj. 31. 15:12

Az engem is érdekelne...mármint nl100 sh.....

Élő ügyfélszolgálat