Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

differentborder
Válasz Littlemage kommentjére
2013. jan. 30. 21:22

Még annyit hogy legközelebb ha úgy érzed lecsapnád azt a labdát, nekem is megjöhet a kedvem néhány ászt ütni.

pszibu
Válasz differentborder kommentjére
2013. jan. 30. 21:22

Image

Littlemage
2013. jan. 30. 21:26

En nem akartam uzeneteket bemasolni / hisz privat / , igazandibol ezt a nyilvasnos dolgot is azert irtam, mert, biztos, lattak paran.Ill, nem akartam tobb levelet irogatni. De ha jol ertelmezem, kb. minden mondatodat ideztem a sajat szavaimmal, nem kiszedegetve 1-1 reszt, a nyilvanos nickert bocsanatot kerve, es sok sikert kivantam mind a sorozathoz, mind a pokerhez, s 1-2 gondolatot-velemenyt meg beletettem. En reszemrol lezartam, csak mivel tobb erintett is volt a dologban, igy tettem. Reszemrol peace.

Bala, csinaltam kepet amugy, de mivel naked, igy itt sajnos nem oszthatom meg :D :P. S Levinel amugy is elrugnam a pottyost, ha ilyet tennek. :).

balu999
2013. jan. 30. 21:38

Döntsétek el ti is így :)
RaSZi vs ElkY Kickboxing Match (HD) - YouTube

naggeri
2013. jan. 30. 21:45

Bala, csinaltam kepet amugy, de mivel naked, igy itt sajnos nem oszthatom meg :D :P. S Levinel amugy is elrugnam a pottyost, ha ilyet tennek. :).

de rooooossz. :) takard ki azt a pár mellet meg a golyókat, tudod fotosop ;)

Zsipali
2013. jan. 30. 21:56

csinaltam kepet amugy

Image

Ő az? :D

Just kidding. Jó szórakozást ;)

Terrorka
2013. jan. 30. 21:58

Az a baj differ h személyesre veszed az egész és pont emiatt elsiklasz a lényeg felett

differentborder
2013. jan. 30. 22:07

Jahogy serti az onerzetedet, hogy lebreakeveneztelek. Hat kispofam, meg is nezheted az akkori onmagad, szaladgaltal 20-50 kozott mint pok a falon, neha felugraltal 100-ra, de eleg rendesen visszapattantal, amit osszekukaztal 50en, visszatetted a rendszerbe 100-on.

http://kepfeltoltes.hu/130130/Results_www.kepfeltoltes.hu_.png

Ebben teljesen benne van az időszak amiről itt beszélsz. Ezen kívül 5-10k hand 100at tolhattam itt le ami néhány buyin mínusz lett. Ezért pofázok ennyit, hogy hülyeséget beszélsz. Még mindig nem én vagyok az aki összekukázza a pénzt majd visszateszi a rendszerbe. Nem mondom hogy te vagy, de nem is én. Te sem hagynád szó nélkül hogy valaki ennyire valótlant állít, tudom hogy nem hazudsz de jártál volna alaposabban utána mielőtt leírod.

pszibu
2013. jan. 30. 22:13

but how much did you lose???

Tir-X
Válasz Terrorka kommentjére
2013. jan. 30. 22:14

Az a baj differ h személyesre veszed az egész és pont emiatt elsiklasz a lényeg felett

Imádom, legjobb amikor valaki egy vita közepén, egy 10000%, velejéig személyesnek indított vita közepén közli, hogy a másik féllel az a baj, hogy túl személyesre veszi :D:D

Ezt most az egész sztoritól függetlenül jegyeztem csak meg, mert röhej az ilyen, amúgy nem kívánok írni a többiről.

Élő ügyfélszolgálat