Még annyit hogy legközelebb ha úgy érzed lecsapnád azt a labdát, nekem is megjöhet a kedvem néhány ászt ütni.
En nem akartam uzeneteket bemasolni / hisz privat / , igazandibol ezt a nyilvasnos dolgot is azert irtam, mert, biztos, lattak paran.Ill, nem akartam tobb levelet irogatni. De ha jol ertelmezem, kb. minden mondatodat ideztem a sajat szavaimmal, nem kiszedegetve 1-1 reszt, a nyilvanos nickert bocsanatot kerve, es sok sikert kivantam mind a sorozathoz, mind a pokerhez, s 1-2 gondolatot-velemenyt meg beletettem. En reszemrol lezartam, csak mivel tobb erintett is volt a dologban, igy tettem. Reszemrol peace.
Bala, csinaltam kepet amugy, de mivel naked, igy itt sajnos nem oszthatom meg :D :P. S Levinel amugy is elrugnam a pottyost, ha ilyet tennek. :).
Döntsétek el ti is így :)
RaSZi vs ElkY Kickboxing Match (HD) - YouTube
Bala, csinaltam kepet amugy, de mivel naked, igy itt sajnos nem oszthatom meg :D :P. S Levinel amugy is elrugnam a pottyost, ha ilyet tennek. :).
csinaltam kepet amugy
Az a baj differ h személyesre veszed az egész és pont emiatt elsiklasz a lényeg felett
Jahogy serti az onerzetedet, hogy lebreakeveneztelek. Hat kispofam, meg is nezheted az akkori onmagad, szaladgaltal 20-50 kozott mint pok a falon, neha felugraltal 100-ra, de eleg rendesen visszapattantal, amit osszekukaztal 50en, visszatetted a rendszerbe 100-on.
Az a baj differ h személyesre veszed az egész és pont emiatt elsiklasz a lényeg felett