Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

Gaabeesz
Válasz Littlemage kommentjére
2013. okt. 23. 20:57

Semmi helyzet jelentés?

asdator
Válasz Gaabeesz kommentjére
2013. okt. 23. 23:04

Semmi helyzet jelentés?

Sharkscope: littlemage - szinte élőben követheted a pályafutását :D

Littlemage
2013. okt. 24. 20:45

:) Mire vagy/tok/ kivancsiak?

Jun ota hypert tolom, jelenleg 30as teten. 7 es 15 nagyon easy, 30on az elejen nehezen indult, s emiatt a jatekom is elferdult kicsit, /passzivabb lettem PF/, de ezt relativ idoben eszrevettem, s valtoztattam rajt, ill. beszeltem a statokrol par ismerossel is. Itt egyreszt a a PT-bol adodoan, ill. a jatekbol adodoan sem neztem a statjaimat olyan gyakran. Most egy eleg nagy UP is elkapott, igy az utolso 4-5k sng-n mar hozom az elvarhatro ROI-t.

Gaabeesz
2013. okt. 24. 21:08

Igen szép eredmények :)

CG-t már egyáltalán nem tolod?
Azért MG-n igen szépen ment ahogy emlékszem

Littlemage
Válasz Gaabeesz kommentjére
2013. okt. 24. 22:29

Igen szép eredmények :)

CG-t már egyáltalán nem tolod?
Azért MG-n igen szépen ment ahogy emlékszem

Koszi! Most 99%ban csak ezt tolom, kb csak 1-2 freeroll, vagy verseny funbol, ami kivetel ezalol. Microgamingen az ev elso feleben mar nagyon nem ugy ment a jatek, ahogy elvartam volna magamtol. Ez minden bizonnyal azzal is magyarazhato, hogy a kepzesemre is eleg keves idot forditottam, inkabb csak toltam a grindet. Jol esett ez a kis valtozatossag, vannak dolgok amiket maskepp latok, valoszinu a CG-hez is maskepp allnek. Nagyon elveztem a tanulast is.

Littlemage
2013. okt. 29. 0:19

Azt tudtatok, hogy a vilagon a Fulop-szigeteken kezdik el leghamarabb unnepelni a karacsonyt? Nov. elejen mar allt :D a hotelben.

Amugy ez a fulop-szigeti kirandulas igen-igen jo volt, mind2 alkalommal, eletre szolo elmenyek :D :D Csak ajanlani tudom, ha Azsiaban jartok, nehogy kihagyjatok!!! Cimlaplanyok mindenfele :D.

matokr
2013. okt. 29. 2:31

Szerintem is no.1, hibátlan csajok folyékony angollal, ami azért ázsiában felemelő tud lenni. :) Merre voltál, Boracay?

Littlemage
2013. okt. 29. 14:50

Manila, Palavan, Boracay

Littlemage
2013. okt. 31. 6:03

Hihi :D:cool::))

No Limit Holdem Tournament
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
$29.37+$0.63

Stacks:
Littlemage (SB) (410) 21bb
BB (590) 30bb

Blinds: 10/20

Pre-Flop: (30, 2 players) Littlemage is SB :ah: :kd:
Littlemage raises to 40, BB raises to 60, Littlemage goes all-in 410, BB calls 350

Flop: :7d: :9s: :jh: (820, 2 players, 1 all-in)

Turn: :td: (820, 2 players, 1 all-in)

River: :9h: (820, 2 players, 1 all-in)

Final Pot: 820
BB shows a pair of Nines
:3d: :2c:
Littlemage shows a pair of Nines - Ace kicker
:ah: :kd:

Littlemage wins 820 (net +410)

BB lost 410

lumpi
2013. okt. 31. 6:38

Valószínűsítem, hogy nem a limit legnagyobb nyerője ellen játszottad a handet. Nekem ez már a félelmetes kategóriában van...

Élő ügyfélszolgálat