Semmi helyzet jelentés?
Semmi helyzet jelentés?
:) Mire vagy/tok/ kivancsiak?
Jun ota hypert tolom, jelenleg 30as teten. 7 es 15 nagyon easy, 30on az elejen nehezen indult, s emiatt a jatekom is elferdult kicsit, /passzivabb lettem PF/, de ezt relativ idoben eszrevettem, s valtoztattam rajt, ill. beszeltem a statokrol par ismerossel is. Itt egyreszt a a PT-bol adodoan, ill. a jatekbol adodoan sem neztem a statjaimat olyan gyakran. Most egy eleg nagy UP is elkapott, igy az utolso 4-5k sng-n mar hozom az elvarhatro ROI-t.
Igen szép eredmények :)
CG-t már egyáltalán nem tolod?
Azért MG-n igen szépen ment ahogy emlékszem
Igen szép eredmények :)
CG-t már egyáltalán nem tolod?
Azért MG-n igen szépen ment ahogy emlékszem
Azt tudtatok, hogy a vilagon a Fulop-szigeteken kezdik el leghamarabb unnepelni a karacsonyt? Nov. elejen mar allt :D a hotelben.
Amugy ez a fulop-szigeti kirandulas igen-igen jo volt, mind2 alkalommal, eletre szolo elmenyek :D :D Csak ajanlani tudom, ha Azsiaban jartok, nehogy kihagyjatok!!! Cimlaplanyok mindenfele :D.
Szerintem is no.1, hibátlan csajok folyékony angollal, ami azért ázsiában felemelő tud lenni. :) Merre voltál, Boracay?
Manila, Palavan, Boracay
Hihi :D:cool::))
No Limit Holdem Tournament
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
$29.37+$0.63
Stacks:
Littlemage (SB) (410) 21bb
BB (590) 30bb
Blinds: 10/20
Pre-Flop: (30, 2 players) Littlemage is SB :ah: :kd:
Littlemage raises to 40, BB raises to 60, Littlemage goes all-in 410, BB calls 350
Flop: :7d: :9s: :jh: (820, 2 players, 1 all-in)
Turn: :td: (820, 2 players, 1 all-in)
River: :9h: (820, 2 players, 1 all-in)
Final Pot: 820
BB shows a pair of Nines
:3d: :2c:
Littlemage shows a pair of Nines - Ace kicker
:ah: :kd:
Littlemage wins 820 (net +410)
BB lost 410
Valószínűsítem, hogy nem a limit legnagyobb nyerője ellen játszottad a handet. Nekem ez már a félelmetes kategóriában van...