Turnön egy raise?
Nem hiszem el... ma is neveztem erre a 12k gtd-re. 950 en indultak, 250 ből, kb első 30-40ban lehettem, első 100 fizet. tényleg, tökéletesen játszottam 2 órán keresztül, erre jön ez. tegnap is hogy beszoptam, ma is...
Aztan maradt 1.5 BB-m, KQ-val betoltam, AQ fogadta, Q jött.....
Egyik sír a másik nevet.....
Nos amiért örülök, az az, hogy du. 2 óta lejátszottam kb 3500 handet (plusz 2 versenyt, amin mindkettőn szívtam), s nyertem 9 beülőt, azaz 450 dolcsit. 100 %-osan elégedett lennék magammal, ezt a csodálatos eredményt beárnyékolja az az "aprócska" szépséghiba, hogy délelőtt 3 óra alatt viszont elszórtam 10.5 BI-t....
TÍZ ÉS FÉL, AZ AZ 520 dolcsit!!!!!!
Annyira hülye voltam... szépen vigyoroghatnék, hogy igen, 1 nap nagyon jól sikerült. de nem. el kellett csesznem rögtön az elején. Szóval a mai egyenléeg -1.5 beülő.
Amúgy fél 12-kor lefeküdtem, s kialudtam a bukást, s neki álltam. mondjuk tul sok, ill. tul nagy bad beatem nem volt, s szerencsére sokszor volt monsterütközés is a javamra, s még ki is tartottak. Amúgy hétvégén ipokeren még nem nagyon játszottam, mert mindig volt valami progi. de du-este-éjjel, valami álom volt. s komolyan, még így is ha mindegyik sesionömet a csúcson hagyom abba, akkor megnéztem, +200 dolcsinál tartanék. Összesen egyébként 5k handet játszottam.
Jobban belegondolva nem is annyira kiugró eredmény, hisz kb 12 PTBB/100 a du-i. hot run.Ha a fele kijön hosszutávon, már nagyon jó :).
Ez tetszett :)
Csak okosan :)
***** Hand History for Game 1006419194 *****
$50.00 NL Texas Hold'em - Saturday, May 31, 10:45:18 2008
Table Bolzano (Real Money)
Seat 1 is the button
Seat 1: Musasi111 ( $65.05 )
Seat 3: BCEBKAPMAH ( $62.63 )
Seat 5: INeedUrChipsFish ( $66.90 )
Seat 6: DesrAvv ( $61.85 )
Seat 8: speedhart ( $50.00 )
Seat 10: aurelious ( $83.92 )
BCEBKAPMAH posts the small blind [$0.25].
INeedUrChipsFish posts the big blind [$0.50].
** Dealing down cards **
Dealt to INeedUrChipsFish [ :7c: :7s: ]
DesrAvv folds
speedhart calls [$0.50]
aurelious calls [$0.50]
Musasi111 folds
BCEBKAPMAH calls [$0.25]
INeedUrChipsFish checks
** Dealing Flop ** [ :3c:, :7d:, :Qh: ]
BCEBKAPMAH checks
INeedUrChipsFish checks
speedhart checks
aurelious bets [$0.50]
BCEBKAPMAH folds
INeedUrChipsFish raises [$1.75]
speedhart folds
aurelious calls [$1.25]
** Dealing Turn ** [ :4c: ]
INeedUrChipsFish bets [$2.75]
aurelious calls [$2.75]
** Dealing River ** [ :Qd: ]
INeedUrChipsFish bets [$61.90]
aurelious calls [$61.90]
INeedUrChipsFish wins $131.80 from main pot
aurelious shows [:Qc: :Jc: ]
LM: te is tudod, hogyha a csúcson abbahagyod, ugyanakkor eséllyel bukod vissza a következő sessionben, mintha akkor játszanád tovább...
a póker nem így működik, ezért nem ostoroznám magam!
GL, mindenki csinál marhaságokat, ezt a losztásmennyiséggel kompenzálni lehet:)
grat az előző hónapodhoz!
szép teljesítmény. Kár a délelőttért. de legálább valami visszajött legalább!
szép teljesítmény. Kár a délelőttért. de legálább valami visszajött legalább!
Ma nem játszottam sokat. De. elmentem anyuékkal segíteni a háznál. el volt dugulva a mosogató után a csatorna. Ásás, slagozás, dzsuva kimerése pumpálás, másik helyen slagozás, dróttal kotorás, stb. ott voltunk du 3-ig. azért megindult, még öntöttünk bele sósavat hadd dolgozzon. Piszok egy meló :)) Hulla fáradt lettem, anyuéknál kajáztam egyet, megfürödtem, majd elfeküdtem 5 körül az ágyban. 6-ig simán aludtam, de aztan mentek el anyuék. így hazajöttem. Gondoltam még alszom 1 órát, aztán játszok. Nem akartam csak úgy leülni, mert éreztem, hogy fáradt vagyok. Lefeküdtem, de nem tudtam aludni. csak forgolódtam, s azon járt az agyam, hogy milyen jól ment tegnap. Így hát 40 perc tétova fetrengés után csináltam egy nescafét, s gép elé ültem.
Nos 2 versenyen indultam, az elsőn valami hülyeséggel estem ki. meg a 2.-on is :) 35k gtd, 10$ BI. kb 400 körül lehettünk még, 200 fizet, 15k-val átlag körül voltam 500/1k vakoknál körbefold, én buttonról all-in J9o-val. SB 30k-val insta reraise all-in, BB(6k) dob. SB: AA. Nem jött se a 2 párom, se a sorom :(
viszont CG ma is jól ment. 1076 hand, 186 dolcsi. így már plusszos a hétvége, ha a 400 nincs is meg. de ugye ha tegnap délelőtt nem bohockodom el, akkor...
Amúgy múlt hét közepén megvolt az első kis vitám a pókerrel kapcsolatban... Egy előző barátnővel felelevenítettük a kapcsolatot. Pontosan nincs tisztázva a kapcsolat milyensége. msn-en elkezdte kérdezgetni, hogy ugye keresek munkát, meg ugye nem a pokerből akarok megélni. mondtam neki, hogy kipróbálom, s meg látom mi lesz. hát nem tetszett neki, meg jött, hogy az nem zavarná, ha rendes munka mellett lenne a hobbym. de ha együtt maradunk, szeretné, ha lenne rendes melóm.
Persze ekkor még én se számoltam ki, hogy pontosan mennnyit kerestem vele, s így nem is tud számokat. azért majd közllöm vele.
amúgy ez a biztos havi fix nekem is kell, mert idáig az elmúlt hónapokban szinte hónapról-hónapra éltem. Már kezdett elegem is lenni belőle, Vikának írtam is, hogy ha nem változik valami, akkor még a végén melót fogok keresni. Csak tudom, hogy még NL10-en is simán össze lehet grindolni egy havi fizut(100 k körül). Ezt többen is írták már. Nekem nem mindig sikerült, de ez többnyire az én hibám volt.
Viszont ha NL50-en esetleg a játék nem is megy annyira, egy biztos BR-al a hátam mögött sztem csak RB/bonusz-ból el lehet szépen lenni. Nos majd meglátjuk :).
Még asszem megpróbálok egy sessiont tolni :)
Nektek hogy viszonyul a párotok ehhez a pokerosdihoz? Akár ha csak keveset játszotok, akár ha ebből éltek? Cnut blogjában olvastam pár hozzászólást ezzel, s csak ugy általában az ismerősök és a poker témával kapcsolatban.
Hát nálam elég siralmas a helyzet. :-) A Kedvesem mindig úgy néz rám mikor nekiindulok játszani, mintha éppen gyilkosságra készülnék:-) Ráadásul ugyebár eddig nem sok mindent látott belőle bevételként. Csak azt látja, hogy az időmet veszi el. A szüleimet pedig ne is említsük....:-)
hohó
figy menj el napi 8-10 órában havi 80-100k hufért dolgozni, adózd le felét stb.
állj oda a Kedvesed elé hóvégén: drágám dolgoztam egész hónapban, és ha még sporolunk kicsit, akkor maradhat 10k abból vehetsz vmi szépet.
aztán azért jegyezd meg ,hogy májusban 2500$-t nyertél... és eszed ágában sincs soha többé pokerezni :)
egyszerűen nem fogom megérteni soha, miért nem lehet elfogadni a pokert. persze nem stabil bla bla, de rb vel és bonusokal már 0BB\100al is JÓL megélhetsz. egy Nő miatt szten ne hagyd abba :) azaz sztem elférnek együtt. ha pedig kevesebb pénzt akar, keressen mást :);)