Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > Littlemage céljai, fejlődése, s ezek nyomon követése

Littlemage
Válasz medgypeti kommentjére
2008. máj. 31. 19:55

Turnön egy raise?

ja értem..... tehát hogy miért nem tettem. mert cs volt, ha talált valamit, adta végig. sajnos nagyon rossz lapjaim voltak ellene, így nem tudtam kideríteni, hogy mi van olyankor, amikor riveren potot nyit, blöff, vagy van-e valamilye.

amugy elgondolkoztató, sőt updatelve az előző postomat valószínű, hogy még 3 db A is outomnak kellene számítson. ugye K az necces, ha bubi van nála, azt nem számolom. Kb 70%-os VPIP-je volt.

ááá mindegy, túltettem rajt magam, sajnos még 20 dolcsit ott hagytam nála, mert ugyanígy nem jött az OESD-mre semmi. mondjuk turnön pot emelést nem kellett volna adjam. mindegy asszem ezt a pénzt amugy is tőle nyertem el.

Littlemage
Válasz Littlemage kommentjére
2008. jún. 1. 0:31

Nem hiszem el... ma is neveztem erre a 12k gtd-re. 950 en indultak, 250 ből, kb első 30-40ban lehettem, első 100 fizet. tényleg, tökéletesen játszottam 2 órán keresztül, erre jön ez. tegnap is hogy beszoptam, ma is...

Aztan maradt 1.5 BB-m, KQ-val betoltam, AQ fogadta, Q jött.....

Littlemage
2008. jún. 1. 2:30

Egyik sír a másik nevet.....

Nos amiért örülök, az az, hogy du. 2 óta lejátszottam kb 3500 handet (plusz 2 versenyt, amin mindkettőn szívtam), s nyertem 9 beülőt, azaz 450 dolcsit. 100 %-osan elégedett lennék magammal, ezt a csodálatos eredményt beárnyékolja az az "aprócska" szépséghiba, hogy délelőtt 3 óra alatt viszont elszórtam 10.5 BI-t....

TÍZ ÉS FÉL, AZ AZ 520 dolcsit!!!!!!

Annyira hülye voltam... szépen vigyoroghatnék, hogy igen, 1 nap nagyon jól sikerült. de nem. el kellett csesznem rögtön az elején. Szóval a mai egyenléeg -1.5 beülő.

Amúgy fél 12-kor lefeküdtem, s kialudtam a bukást, s neki álltam. mondjuk tul sok, ill. tul nagy bad beatem nem volt, s szerencsére sokszor volt monsterütközés is a javamra, s még ki is tartottak. Amúgy hétvégén ipokeren még nem nagyon játszottam, mert mindig volt valami progi. de du-este-éjjel, valami álom volt. s komolyan, még így is ha mindegyik sesionömet a csúcson hagyom abba, akkor megnéztem, +200 dolcsinál tartanék. Összesen egyébként 5k handet játszottam.

Jobban belegondolva nem is annyira kiugró eredmény, hisz kb 12 PTBB/100 a du-i. hot run.Ha a fele kijön hosszutávon, már nagyon jó :).

Littlemage
2008. jún. 1. 2:39

Ez tetszett :)

Csak okosan :)

***** Hand History for Game 1006419194 *****
$50.00 NL Texas Hold'em - Saturday, May 31, 10:45:18 2008
Table Bolzano (Real Money)
Seat 1 is the button
Seat 1: Musasi111 ( $65.05 )
Seat 3: BCEBKAPMAH ( $62.63 )
Seat 5: INeedUrChipsFish ( $66.90 )
Seat 6: DesrAvv ( $61.85 )
Seat 8: speedhart ( $50.00 )
Seat 10: aurelious ( $83.92 )
BCEBKAPMAH posts the small blind [$0.25].
INeedUrChipsFish posts the big blind [$0.50].
** Dealing down cards **
Dealt to INeedUrChipsFish [ :7c: :7s: ]
DesrAvv folds
speedhart calls [$0.50]
aurelious calls [$0.50]
Musasi111 folds
BCEBKAPMAH calls [$0.25]
INeedUrChipsFish checks
** Dealing Flop ** [ :3c:, :7d:, :Qh: ]
BCEBKAPMAH checks
INeedUrChipsFish checks
speedhart checks
aurelious bets [$0.50]
BCEBKAPMAH folds
INeedUrChipsFish raises [$1.75]
speedhart folds
aurelious calls [$1.25]
** Dealing Turn ** [ :4c: ]
INeedUrChipsFish bets [$2.75]
aurelious calls [$2.75]
** Dealing River ** [ :Qd: ]
INeedUrChipsFish bets [$61.90]
aurelious calls [$61.90]
INeedUrChipsFish wins $131.80 from main pot
aurelious shows [:Qc: :Jc: ]

peterpanic
2008. jún. 1. 2:44

LM: te is tudod, hogyha a csúcson abbahagyod, ugyanakkor eséllyel bukod vissza a következő sessionben, mintha akkor játszanád tovább...
a póker nem így működik, ezért nem ostoroznám magam!

GL, mindenki csinál marhaságokat, ezt a losztásmennyiséggel kompenzálni lehet:)

grat az előző hónapodhoz!

uzee101
Válasz peterpanic kommentjére
2008. jún. 1. 8:26

szép teljesítmény. Kár a délelőttért. de legálább valami visszajött legalább!

Agostini
Válasz uzee101 kommentjére
2008. jún. 1. 9:53

szép teljesítmény. Kár a délelőttért. de legálább valami visszajött legalább!

grat májushoz... remélem a felét megnyerhetem júniusban :)

GL

Littlemage
Válasz Agostini kommentjére
2008. jún. 2. 0:24

Ma nem játszottam sokat. De. elmentem anyuékkal segíteni a háznál. el volt dugulva a mosogató után a csatorna. Ásás, slagozás, dzsuva kimerése pumpálás, másik helyen slagozás, dróttal kotorás, stb. ott voltunk du 3-ig. azért megindult, még öntöttünk bele sósavat hadd dolgozzon. Piszok egy meló :)) Hulla fáradt lettem, anyuéknál kajáztam egyet, megfürödtem, majd elfeküdtem 5 körül az ágyban. 6-ig simán aludtam, de aztan mentek el anyuék. így hazajöttem. Gondoltam még alszom 1 órát, aztán játszok. Nem akartam csak úgy leülni, mert éreztem, hogy fáradt vagyok. Lefeküdtem, de nem tudtam aludni. csak forgolódtam, s azon járt az agyam, hogy milyen jól ment tegnap. Így hát 40 perc tétova fetrengés után csináltam egy nescafét, s gép elé ültem.

Nos 2 versenyen indultam, az elsőn valami hülyeséggel estem ki. meg a 2.-on is :) 35k gtd, 10$ BI. kb 400 körül lehettünk még, 200 fizet, 15k-val átlag körül voltam 500/1k vakoknál körbefold, én buttonról all-in J9o-val. SB 30k-val insta reraise all-in, BB(6k) dob. SB: AA. Nem jött se a 2 párom, se a sorom :(

viszont CG ma is jól ment. 1076 hand, 186 dolcsi. így már plusszos a hétvége, ha a 400 nincs is meg. de ugye ha tegnap délelőtt nem bohockodom el, akkor...

Amúgy múlt hét közepén megvolt az első kis vitám a pókerrel kapcsolatban... Egy előző barátnővel felelevenítettük a kapcsolatot. Pontosan nincs tisztázva a kapcsolat milyensége. msn-en elkezdte kérdezgetni, hogy ugye keresek munkát, meg ugye nem a pokerből akarok megélni. mondtam neki, hogy kipróbálom, s meg látom mi lesz. hát nem tetszett neki, meg jött, hogy az nem zavarná, ha rendes munka mellett lenne a hobbym. de ha együtt maradunk, szeretné, ha lenne rendes melóm.
Persze ekkor még én se számoltam ki, hogy pontosan mennnyit kerestem vele, s így nem is tud számokat. azért majd közllöm vele.
amúgy ez a biztos havi fix nekem is kell, mert idáig az elmúlt hónapokban szinte hónapról-hónapra éltem. Már kezdett elegem is lenni belőle, Vikának írtam is, hogy ha nem változik valami, akkor még a végén melót fogok keresni. Csak tudom, hogy még NL10-en is simán össze lehet grindolni egy havi fizut(100 k körül). Ezt többen is írták már. Nekem nem mindig sikerült, de ez többnyire az én hibám volt.
Viszont ha NL50-en esetleg a játék nem is megy annyira, egy biztos BR-al a hátam mögött sztem csak RB/bonusz-ból el lehet szépen lenni. Nos majd meglátjuk :).
Még asszem megpróbálok egy sessiont tolni :)

Nektek hogy viszonyul a párotok ehhez a pokerosdihoz? Akár ha csak keveset játszotok, akár ha ebből éltek? Cnut blogjában olvastam pár hozzászólást ezzel, s csak ugy általában az ismerősök és a poker témával kapcsolatban.

castor11
2008. jún. 2. 0:49

Hát nálam elég siralmas a helyzet. :-) A Kedvesem mindig úgy néz rám mikor nekiindulok játszani, mintha éppen gyilkosságra készülnék:-) Ráadásul ugyebár eddig nem sok mindent látott belőle bevételként. Csak azt látja, hogy az időmet veszi el. A szüleimet pedig ne is említsük....:-)

Agostini
Válasz castor11 kommentjére
2008. jún. 2. 0:55

hohó

figy menj el napi 8-10 órában havi 80-100k hufért dolgozni, adózd le felét stb.

állj oda a Kedvesed elé hóvégén: drágám dolgoztam egész hónapban, és ha még sporolunk kicsit, akkor maradhat 10k abból vehetsz vmi szépet.
aztán azért jegyezd meg ,hogy májusban 2500$-t nyertél... és eszed ágában sincs soha többé pokerezni :)

egyszerűen nem fogom megérteni soha, miért nem lehet elfogadni a pokert. persze nem stabil bla bla, de rb vel és bonusokal már 0BB\100al is JÓL megélhetsz. egy Nő miatt szten ne hagyd abba :) azaz sztem elférnek együtt. ha pedig kevesebb pénzt akar, keressen mást :);)

Élő ügyfélszolgálat