kipottyantam itmben. CL nem tudta eldobni az AK-ját, s nem jött a 4 outom a soromhoz. legalább mehetek aludni.
hoppá most látom, hogy elértem a 6-os szinthez szükséges pontszamot.
Írok is a teremnek.
kipottyantam itmben. CL nem tudta eldobni az AK-ját, s nem jött a 4 outom a soromhoz. legalább mehetek aludni.
hoppá most látom, hogy elértem a 6-os szinthez szükséges pontszamot.
Írok is a teremnek.
Te hány órát szoktál egy nap játszani? Fizikailag/idegileg mennyire visel meg a folyamatos hajtás? Látom szép nagy varianciával mennek a dolgok...
du session +64 dolcsi, esti -93.... no komment.... jártam -300nál is. 2-3 BI minusz teljesen az enhibam. kb ilyenek. KK flop TTQ, chek raise all-innek nem hittem, s ott volt nálaa tizes. ilyenen elcsúszott kb 2. voltak peches leosztások most is, riverre megjött a 2. pár, kiszineződik állandóan a board.
Indultam pár versenyen. no az volt aztan az igazi katasztrofa. olyan laputkozéseim voltak, 1más utan szívtam be 6os szett ellen...
Ááá mindegy, szóval ez a mai nap érdekes volt, ha nem vagyok hülye, akkor minimum +2-3 BI-nál lehetnék.Volt, hogy gy asztalon játszottam thylittlefishel és chachagirlel, plusz még 1 magyar sráccal. cha-cha 2 hand alatt már vagy 250BB-el ücsörgött, osztotta a férfinépet :)
már nincs kedvem játszani, igazából az utolsó pár handen vesztettem közel egy beülőt, tehát visszahoztam a mai napot nullaba, de aztan visszacsisztam. Majd holnap(ma) igyekszem jobban belehuzni.
Most olvastam végig az elmúlt pár nap történéseit. Hááát. Ahogy nézem nem sokat változtattál a régebbi stílusodon. :)
Ahogy látom azért elég sok hand-et túljátszol, s emiatt ilyen durva a variancia. Persze én mostanában nagyon feszesen tolom a cg-t, nincsenek nagy nyerések, de nem is bukok jelentőset. Így azért könnyebb, bár a 2-4 outos mákolásokat még mindig nehezen viselem.
Amúgy mit sikerült kialkudni NoIQ-tól?
Mennyi handet toltál, hogy összejött a szükséges pont a 6-os szinthez?
Amúgy mit sikerült kialkudni NoIQ-tól?
Mennyi handet toltál, hogy összejött a szükséges pont a 6-os szinthez?
Persze én mostanában nagyon feszesen tolom a cg-t, nincsenek nagy nyerések, de nem is bukok jelentőset.
Ma egy kis maratoni napot tartok. 4*2 vagy 5*2 órás session tervezek. Mivel bő 2 órával korábban szerettem elkezdeni, ezért inkább az utóbbinak van realitása. A célok: Óránként legalább fél, de inkább 1 BI termelés 7-9 asztalon. A cél elsősorban a pénztermelés, tehát ha korábban összejön, akkor abbahagyom. Ez érvényes a végösszegre, de előfordulhat, hogy ha a sessionre összejött a tervezett nyereség, akkor leállok pihizni. Szóval legkevesebb 200 dolcsit szeretnék ma keresni. De inkább 4-500-at.
Sessionönként írok majd egy kis beszámolót.
sanos nem sikerült még beszélni a Noiq-sokkal, mindegy, majd úgy egyezek meg velük, hogy visszamenőleg is vonatkozzon rám :)
Ja és assezm ha -4-5 BI-ig lemennék, akkor abbahagyom.
Shuffle up and deal!
hát ahogy elnézem tele van 6-12 asztalos regulárral , nem lesz könnyü, de majd lehuzom őket is :)
Te a pokert munka/tanulas mellett nyomod, vagy profikent (ersd ugy: ez a fo beveteli forrasod)?