no játszottam egy picit, egész jól ment, egészen addig, amíg TILT-re nem rakott egycsávó. Állandóan rámemelt , a cbetjeimre is, aztán idegességemben odaadtam egy gyenge beülőt neki, mert beesett turnön egy Király. Mert emelt potban K2g-el kell bejönni. Élőben az ilyen embert tuti szétszedném, pedig nem vagyok egy kétajtós szekrény. no ennek örömére hamar elosztottam még 2 beülőt.... Aztán megpróbáltam picit koncentrálni, s végül sikerült pluszban zárni.
Ja még az elején volt egy QQvs. AQs preflop AI, persze turnre jött az ász.....
Np... Nem volt netem 2 napig, így anyunál fejeztem be a partypokeres bonuszt. A 100 dolcsi bonuszon kívűl csináltam még 15 dolcsi nyereséget is SS játékkal, bár elég hányáh , de ezek szerint működik, pedig picit lazítottam is. Pedig voltak olyan mákolások, runner-runner hozta össze a nagyobb fullt, stb.
Most megcsinálom a szokásos 100 dolcsis reloadomat, remélem kb. 10.000 hand alatt sikerül. nem, tudom mennyit fogok tudni hétvégén játszani, de keddig mindenképp végezni akarok vele.
Note: 124 pontom van, Akkor 524-nél lesz meg. Ill. ha megyek belőlük MTT-re, akkor azt majd levonom :)
Nos nem írtam pár napja, igazándiból egyhelyben evezek, ill az eredetileg 100 dolcsis befizetésem volt már 18on is, s visszahoztam már 100 körülire is...
A pontok gyűlnek.
Viszont gondolkoztam No ezzel nem felvágni akarok :D:D:D
Itt töpögök NL10en 2 hónapj, néha tettem NL20ra látogatást. Ugy ez azért van, mert ki kell szednem pénzt. Ez így nem mehet a végtelenségig. Amúgy NL10en sem túl jók a mutatóim, de szerintem ez azért van, mert sajnos már van, hogy könnyedén veszem. Ha odafigyelek, azért talán hozhatnék normális mutatókat.
Szeretnék egy próbát tenni. Lehet még decemberben elkezdem, de inkább januárban. Kocsi műszakiztatás, ünnepek eléggé el fog venni az időmből.
Arra gondoltam, hogy nekiállok durván BR-t építeni.
Nekifogok mondjuk 200 dolcsival, de legalább 100-al. Kezdeném NL10en, 8 asztalon. Ha hozom az 5BB/100-at, akkor 20.000. leosztás alatt hozok 20 BI-t. Mondjuk csináljam meg ezt lehetőleg egy hét alatt. ha összejönne előbb a 400 dolcsi, akkor még a 20.000. leosztást se várnám meg. S akkor felnéznék NL20-ra ugyanígy 8 asztalon. ha hasonló eredményeket hozok, akkor 20.000. leosztás alatt itt is megvan a 20 BI. Nos ha idáig eljutok, akkor majd tovább gondolkozom, de természetesen itt már lehet felnéznék - valószínű csak 1-2 asztalon - NL50re. De ha hozok NL20-on még egy hasonló hetet, akkor so-so meglenne a 24 BI NL 50re.
85 leosztás/h-val számolva az 680 hand/óra. A 20.000. leosztás az durván 30 óra, 5 nappal számolva napi 6 óra. Mondjuk az elég kemény, de ideje lesz kipróbálni :)
Szerintetek?
Szerintetek?
Én is szorítok érted.
Én már a 3asztalt is csak akkor bírom, ha nagyon kipihent vagyok, de jó szerencsét a nyolchoz:)
na jó, lehet leredukálom 6ra. De inkább csak a monitor miatt :)
De 6-on nagyon húzós annyi partit lejátszani.:)
na jó, lehet leredukálom 6ra. De inkább csak a monitor miatt :)
De 6-on nagyon húzós annyi partit lejátszani.:)
6max-ot. Majd meglátjuk, beszámolok majd róla :)
Jól van, hajrá!!!
en is szurkolok neked, de azert eleg optimista ez az elhatarozas...
Az a baj ezzel, hogy elmeletben olyan jol hangzanak es olyan egyszerunek tunnek (en fejben mar 200-400NL-en jatszom neha :D), de igenis nagyon nehez/kemeny lesz...
Lesznek nyero napok, amikor tok boldog leszel, hogy ez tenyleg mukodik, de lesz sajnos olyan is, amikor meg akarsz felelni a napi elvarasaidnak, de a handek nem jonnek, illetve ha megis, akkor nem fizetik ki oket > rosszabb esetben lemakoljak oket... Nem konnyu ilyenkor masnap ujrakezdeni, es en ilyenkor hajlamos vagyok sajnos egy nehany napos pihenore is... :o
Nem elkedvetleniteni akarlak, de te sem most kezdtel pokerezni, ugyhogy en majd inkabb a(z) (jo) eredmenyekrol szeretnek majd olvasni/latni, utolag... ;)