Nyugodt szívvel visszaszívhatom, hogy jónak érzem a játékom. Totálfos.
A statjaim az elmult 20k handre normal 4-6 asztal NL10:
Nem vagyok egy szakértő de ez nem néz ki túl jól.
VPIP és PFR: CO feszes vagyok, BTN még sokkal feszesebb mint lennie kéne, SB-n a VPIP/PFR elég gyér, még ha a VPIP nem is túl magas, úgy néz ki inkább megadogatásról van szó mint RFI-ről és így viszont gáz mert coldcall OOP nem nagy poén.
3Bet: elég fura, hogy mp magasabb mint BTN aztán SB megint alacsony és BB-n magas (BB valszeg a resteal miatt?) lényeg a lényeg, hogy az overall 4-es 3bet kicsi, ráadásul még általában OOP vagyok agresszív ami részben jó is lehet ha azt vesszük, hogy így postflop kevesebb az OOP szituáció de talán IP azért kéne agresszívabbnak lenni mert úgy nagyobb teret hagyok magamnak.
Coldcall%: ovarall 11, btn felé emelkedik, az alap érték nem tudom mennyire stimmel de nekem soknak tűnik, a fele körül lenne optimális, nem?
Aggression factor: overall 3,7, viszont OOP magasabb mint IP ami nem tűnik logikusnak de az overall érték mondjuk benne van a tartományban.
Aggression frequency: overall 36% és OOP magasabb mint IP :confused:, a tartomány teteje
Flop cbet%: overall 60, ez mondjuk lehetne inkább 70%
Turn cbet%: overall 63, ez mondjuk nagyjából jó 50-55 között (??)
River cbet%: overall 72??????? WTF? Tehát az esetek 70%-ában cbetelek riveren amikor cbeteltem a floppot és turnt is, ez nem túl sok véletlenül?
FTO Flop cbet: overall 63%, nagyjából jó lehet (nem?) az érték ep-->btn csökken, ezen el kell gondolkodnom.
FTO Turn cbet: overall 36%, első ránézésre kicsit kevésnek tűnik.
FTO river cbet: overall ~36%, hmmmmm, most ez??
Flop Agg: 3,3
Turn Agg: 3,6
River Agg: 5,8
Az, hogy emelkedik az oké, de az értékek jók?
A poszt előrehaladtával egyre gyérebb lett a szemlélet, ezért ne haragudjon a kedves olvasó, csak sietnem kell dolgozni.
Köszönöm ha elolvastad!
Ha átnézed és esetleg még valami konstruktívat is szólsz a témához akkor azt még jobban köszönöm szépen!
#ineedsomedronestoexploremymind#
Szerintem már nyertél, legalábbis agyban mindenképp. Örülj annak, hogy győzött az elszántság a lustaság felett. Jó jel, hogy újra erőre kaptál és teljesíted amit eltervezel. Ha sikerül kiépítened az új rutint, egyre jobban fog az menni. Sok sikert!
Hát, köszönöm! Igyekszem változtatni a dolgaimon fejben, mert amit eddig csináltam annyira már nem működik. GL neked is!
Szeretném a segítségeteket kérni. Ha valaki kommentálná a 3 bejegyzéssel ezelőtt említett statisztikákat, azok lehetséges okait, illetve hogy mivel lehetne a kritikus dolgokon javítani, azt nagyon megköszönném!
Előre is köszönöm szépen mindenkinek aki akár csak elolvassa!
up:rolleyes:
PFR-edet 14-15-re fel kéne emelned, a 3beted 6 fölé. Emellett a c-betjeid elég furák. Arra értem, hogy normál esetbe így szoktak kinézni. 65/50/45 mondjuk ez csak egy példa, tehát arányosan csökken. Nálad ez fordítva van wtf :D
Ejjgen, a 18-as vpiphez a 13as pfr elég kevés, először megpróbálom feltornászni amit ajánlottál olyan 15re, aztán kiszélesíteni olyan 22 körülire az overall VPIP-t mert a 18 elég feszes de hát még van min mókolni. a Akkor jól gondoltam hogy a 3bet is bőven lehet magasabb, illetve a cbetet én is kb így néztem először meg másodszor is meglepett :Dmert nem igazán értem így elemzés nélkül, hogy hogyan lehet, de majd megcsekkolom hm-ben. Eléggé gyenguszka ez a sztori egyelőre, sok mindent helyre kell tenni, de jó lesz ez majd idővel.
Mit Isten adott, az Isten elvette...
A szituáció az, hogy sz0póroller van a háztájban. Akár hányszor sikerül egy kicsit javítanom valamin, sz0póágra kerülök de hát ez van sprite. Nem tudom egyelőre, hogy meló+fősuli+sport+magánélet mellett mennyire hatékonyan tudom majd érvényesíteni magam a pókerben, de igyekszem a lehető legtöbb időt szentelni ennek is...párszor mostanában már eszembe jutott, hogy befejezem és inkább kockulok ha van egy kis szabadidőm, de az a szituáció, hogy nem megy, egyszerűen szeretem csinálni és mikor eszembe jut, hogy abba kéne hagynom a páukert akkor csak a stressz beszél belőlem ami sokszor már padlóra tesz mikor hiába dolgozom egyszerűen nincs pénzem, hiába játszom, ha látok egy kis fejlődést akkor az rng megszoptat, stb stb stb...Azt hiszem sokkal nyugodtabb lennék ha lenne pár 10k$ tartalékom és nem kéne ezen aggódni, hogy hogyan fizetem az életem, sokkal nyugodtabb lennék minden területen. Na persze ha napról napra megvan a betevő akkor lehet inkább le kéne tojnom az egészet és csak menni ezerrel minn a b*zi az éccctesztre.
Páuker:
A cash mostanában nem megy. Persze lehet, hogy keveset játszom és így sokkal tovább tart egy ds, főleg ilyen kaksistatok mellett. Viszont az mtt-k nagyon fainul mentek mostanában, néhányat lőttem csak de 2 ft-m volt összesen 6$-ból 300$m ami tetszett, mondjuk cashen már rég eljátszottam...Nem akarok ugrándozni az mtt és sh cg közt, de mondjuk 4 sh cg asztal mellé befér 2 normal vagy turbo mtt. Lehet ez lesz az új koncepció. Bár hajlamos vagyok az mttre jobban figyelni ilyenkor, úgy hogy lehet, hogy nem jó ötlet, de egy kis BR boost jól jönne. Mondjuk ha simán CG-n hoznék valami normális eredményt, végülis nl10-en hamar vissza hozhatnám magam. Hmmm...
Lényeg a lényeg, a szekeret tolom, annak ellenére is, hogy nem megy, és nem szándékozom máshogy tenni. Egy kis nehézség kell, hogy fejlődjön a jellem.
#na#sprite#
[video=youtube;JJfTgHaMyII]http://www.youtube.com/watch?v=JJfTgHaMyII&list=PLavLGpjYdfEgcrGQx5fASG24 Ezzv3oArn[/video]
Én nem tolnám egyszerre a CG-t az MTT-vel. Csak összezavarod magad, teljesen más játék kell mindkettőhöz. Bár ha képes vagy az agyadat és a gondolkodásod kettészakítani akkor hajrá! :)
Nyilván a kezdeti szakaszokban nem nagy sztori de ahogy halad előre az mtt és egyre több a kérdéses szitu, jobban oda kell figyelni, így felborulhat az egyensúly. Meglássuk, hogyan tudom megoldani az életem. Mindenesetre neked nagy GZ ahhoz, hogy sorra hozod az FT-ket :D Good job sir!