Fluxxxi
Válasz Fluxxxi kommentjére
2014. okt. 8. 11:26

Egyöt értök, vitathotatlan. Bár jelenleg nem hiszök, az a baj...a tyúkszart választottam a d0rme0 takaró helyett, de majd ha elég sz'r, úgy is kimászok alóla. Elnézést, hogy ez ilyen prosztó lett!

ui.: a postagalamb megérkezett stop elolvastam stop köszönöm szépen stop nagyon megleptél stop sugárhajtómű fejlesztések megkezdése start.

Netrol
2014. okt. 8. 12:22

Akkor hajrá! :)

Borospeti
2014. okt. 17. 8:44

Hova tűntél el Fluxxi, most mikor itt a jó gamblerkedős Spin N Go, aranykorodat élhetnéd te is :)

Fluxxxi
2014. dec. 8. 10:36

Hejhó.

Hát, nem sokat játszottam mostanában, akkor is mindig olyankor amikor nem szabadott volna, de az a szituáció, hogy baromira hiányzik innen minden...Erősen gondolkozom rajta, hogy mikor tudok újra időt szakítani arra, hogy itt "alkossak", ha mást nem, legalább egy jó viccet :D

Challange time is coming soon...

Netrol
2014. dec. 8. 11:14

Hejj! Fluxxxi visszatért! Üdv ismét köreinkben! :)

Fluxxxi
2014. dec. 8. 11:22

Köszönöm szépen a szívélyes üdvözlést drága Netrol barátom! :)
Egyelőre le kell nyomnom a vizsgaidőszakot, de minden szabad percemben azon leszek, hogy felzörgessem itt a közösséget! A fél társaság nyomja itt a negatív reklámot, úgy hogy, úgy érzem itt az ideje felpeckelni a mélyen tisztelt házat egy kis 0-ról a végtelenbe című kihívással.
Jelenleg a tudásom a béka segge alatt, de leporolom a HM-et, a koncepciókat, és új teret teremtünk a lelkes újoncoknak akik azon morfondíroznak, hogy érdemes-e egyáltalán játékba fogni...

GStealer
2014. dec. 8. 12:04

He's back!
Ha úgy érzed érdemes visszatérni a rendszeres játékhoz, én benne vagyok, hogy ott folytassuk, ahol anno abbahagytuk.

Fluxxxi
2014. dec. 8. 12:17

Örömmel fogadom a kooperáció lehetőségét :)

Netrol
2014. dec. 8. 13:04

Én is ráálltam mostanában a CG-re és az omahára, ja és visszatértem PS-re! Tehát teljes arculatváltáson mentem keresztül!

Tehát, mint újonc CG játékos lelkes követője leszek a tpicnak továbbra is! :)

Fluxxxi
2014. dec. 8. 15:15

Hajrá hajrá, jó lesz az :)

Élő ügyfélszolgálat