Sok sikert! Állítsd be a szűrőket, meg, hogy ne tudj gamblerkedni magasabb téteken és akkor menni fog a BR építés.
Good to see you back in business! Filézd őket! :)
iKeksz, IGEN IS! Értettem, és így lesz! Köszönöm a jó tanácsot!
Kamanduk, köszönöm a szíves fogadtatást! Jó újra itt :) Rajta vagyok, csak legyen vége a vizsgaidőszaknak... :D Azért első körben a legutóbb összerakott GigaExcelJegyzeteimet ideje lesz áttanulmányozni alaposabban. Külön hangsúlyt fektetve a BR managementre... :D
Csoda történt!!
Miután pár napja RNG papa kiverte belőlem a szart is, eltelt pár nap és megvilágosodtam.
Képzeljétek el, olyan történt ami még soha ezelőtt...
Fluxxxifiú visszavett az arcából, és konstatálta,hogy a BRM egyrészt fontos, másrészt mindig az aktuális játéktudásnak megfelelő limiten kéne játszani mert hát csak az lehet hosszútávon +ev.
A felismerés szele mint egy szagos tehénfing vágott orrba, és meglepő, tetszik :)
Hogy állunk? :)
Úgy érted: Vajh, még mindig tartjuk-e magunkat a BRM-hez? :)
Netrol, egyelőre szarul de legalább nem büszkén. Nekiálltam megint nagy pofával játszani mintha semmi nem változott volna, de nyilván ez így nem megy. Eszeveszett bizonytalanságokat érzek a játékomban, így első körben, a tanulási folyamat kerül előtérbe mert baromi sokat felejtettem. Nyilván a játék megy majd közbe de mondjuk 70:30 arányban, mert komolyabb céljaim vannak a pokerrel.
SajtiEgon, kiskorom óta nagy dilemma ez a kérdés, de talán már körvonalazódik a válasz is :)
Nyilván a játék megy majd közbe de mondjuk 70:30 arányban, mert komolyabb céljaim vannak a pokerrel.
Köszönöm szépen! :) rajta vagyok, még a holnapi marketing vizsgát letudom és onnantól mehet a történet ahogy azt illik! GL!
Jó reggőt!
Egyelőre borzalmasan futok, a kezdeti lendület abszolút megcsappant. Mármint ami az eredményeket illeti. A hibáimat első körben mentális szinten látom. Ahhoz, hogy folytatni tudjam ezt, muszáj lesz az érzelmi blokkokat feloldanom, mert ez így nem +ev. Itt állok most, a következő bejegyzésben már ennél konkrétabb képem lesz a dologról, ez nem vitás :)
Jó szerencsét!