A 25/4 stílus optimális?
Ez is mutatja, hogy sokak véleményével ellentétben mekkora a különbség egyes termek között. A party 2000nl full ring kb olyan volt egy éve mint a full tilt 400nl vagy 200nl most.
Tegnap a forumtalálkozón volt róla szó, hogy felrakom a szeptemberi NL200-as számaimat. Sajnos egy 10 napos külföldi út illetve munka miatt csak 25000 hand-et tudtam lejátszani 8max és 10max-on. Megkérhetem hozzáértő forumozó társaimat, hogy kommentálják?
Elsősorban az érdekelne, hogy szerintetek a postflop játékomban hol kellene még fejlődnöm.
Azt tudom, hogy a preflop játékomon lehetne javítani, elsősorban a poziciós játékon illetve a PFR%-on. Rajta is vagyok az ügyön, a júliusi számaimhoz képest sikerült is valamennyit javítani rajtuk. Fokozatosság híve vagyok, ezért remélem október-november körül már ezek az értékek is elfogadhatók lesznek.
Előre is köszi a segítséget!
Tényleg javult vmit az Att. To Steal Blinds és a PFR%. Kicsit akár még tovább is lehet növelni őket.
Ettől eltekintve csak ismételni tudnám magam, tényleg jók a számok (különösen a 6,25BB/100 :)), úgyhogy csak így tovább!
Egyébként sztem, aki ilyen BB/100-zal tud nyerni ekkora minta alapján NL200-on, az jó eséllyel feljebb is megállja a helyét.
Nekem az agresszió adatok "furák" kicsit, vagyis hasonló eredményt csak sokkal agresszívabb játékosoktól láttam.
Inkább a kérdésem lenne, hogy ez tudatos, vagy egyszerűen ez a játékod Patxi?