plusevHUN bemutatkozása
Üdv. mindenkinek!
2006 szeptemberében ismerekedtem meg az online pókerrel. Sajnos nagyon sokáig céltalanul játszottam össze-vissza, statisztikákat pedig nem vezettem. Nem untatnék most senit sem azzal, hogy leírjam hónapról hónapra hogyan alakult pókeres "pályafutásom". 2008 januárjáig egy szerény pluszt tudtam felmutatni.
2008 januárjától megpróbálok sokkal céltudatosabban játszani (havi fix óra szám).
Ahol most tartok:
- BOSS 0.05/0.1 euro SH cash game (75x max buy-in)
Tervek:
- 50x BI-nél szinte(ket)t lépni
- Fejlődni, tanulni, hogy minél jobb játékos lehessek...
- Eljutni egy olyan szintre, hogy "jó" összegeket keressek pókerrel
- Bankroll menedzsment
- Tilt kerülése
Az utolsó két pont kiemelten fontos. Ezek nélkül senki nem lehet igazán sikeres ebben a "szakmában". Egyszerűen túl nagy luxus azt megengedni, hogy valaki rossz idegi/érzelmi állapotban helytelen döntéseket hozzon, ami hosszútávon -EV.
Ugyanez vonatkozik az olyan játékokban való részvételre, amit nem engedhetünk meg magunknak. (Ez nem azt jelenti, hogy nincs meg a szükséges tudásunk az adott szintre)
Végezetül pedig álljon itt egy örök érvényű igazság:
"Mindig hagyj egy kiutat magadnak"
Nem lehet mindenki profi póker játékos, ezt el kell fogadni...
Ui. Nagyon tetszik a fórum felépítése, a 2+2-t juttatja eszembe.
Sok sikert az onlinepóker világában és üdv a fórumon! Szerintem a 2+2-höz hasonlóan ez a fórum is sokat fog segíteni, de ami nagy előny lehet: magyar nyelven.
GL!
Habár tényleg nem lehet mindenkiből profi pókeres, a te hozzáállásod engem már egy igazi profi pókeresre emlékeztet. :)