Már sit out next BB-n vagyok erre QQ na mondom nem tolom túl a történetet mert a mai nap jó volt, limp után volt valami 4x lecalloltam mert egy "Reg" 4x-elt, elég fish move volt tőlem BUTtonon hahahaa. multiway pot 5c5sQd álom pot. limpelő belevágott 12,8bb-t huhhh itt lesz valami gondoltam, 4x "REG" fold én call, turnre snap checkolt, hívtam neki egy negyed potnál kicsit többet ő call, riverre donkolt egy fél potot én jam de foldolt sajna.
Ahh ennyiért ne vesződj, inkább fektess valami cryptoba az egész szemfényvesztés nem is értem miért foglalkozol ilyen oldalakkal csak marketing az egész csak a streamerek meg coachok élnek meg… azok miért nem grindolnak??
Meg ez a rake is ez semmi, én segítek van egy kis oldal ahol játszok na az az igazi nem ez, de nem írom le melyik az de írj privátban 80% rakebacket intézek simán meg amúgy is rake sincs csak 1-2% az is csak minden 10. leosztásnál
Day #7. 2023.03.20.
Session Length: 1h 22 min.
7 table CG NL5.
Bankroll: 209.98$
Profit: +2.05$ +40% rakeback +33% First Deposit Bonus!
RAKE: 2,57$
Mai nap sajnos nem volt több időm erre a projektre mert elég sűrű nap volt. Egyetlen 1 érdekes hand volt igazából ma KQo vs A4cc. Villain floppolt egy A high flushöt, FLOP XcKcXc TURN K RIVER Q. Nagy szerencsével kitudtam vinni itt a potot, bár ez az ő hibája volt, mert ha agresszív lett volna akkor valószínűleg tudok dobni.
Day #8. 2023.03.21.
Session Length: 23 min.
7 table CG NL5.
Bankroll: 212,03$
Profit: +9.12$ +43% rakeback +33% First Deposit Bonus!
RAKE: 0.61$