Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > RegGeri a +EV nyomában (SH)

Laci24
Válasz RegGeri kommentjére
2017. jan. 6. 21:29

Boldog Új Évet :) és sok sikert az asztaloknál!

RegGeri
Válasz Laci24 kommentjére
2017. febr. 20. 9:43

Big

Tegnap ITM lettem a legkisebb Big-en. Pénzben minimál, de élménynek jó volt, 6100 nevezőből pénzbe érni.

Laci24
2017. febr. 25. 16:02

Csak így tovább! :cool:

RegGeri
2017. márc. 7. 9:28

Póker történelem

RegGeri
2017. ápr. 29. 16:27

Bad beat. Veszprémi kórházban fekszem, vakbélműtét után. Vizet talán kedden ihatok legközelebb.

hateAllMss
2017. ápr. 29. 21:22

Kitartást és jobbulást! :)

PenguinTea
2017. ápr. 30. 10:33

Vizet ne igyál. Nem tesz jót :D

RegGeri
2019. ápr. 8. 18:10

Offtopic lesz ez is. Most nem a pókerről lesz szó, hanem a futásról.

Tegnap Bécsben sikerült lefutnom a félmaratont. Teljesítettem már néhány felest korábban is, de külföldön ez volt az első. Az időm 1:49:25 lett, az előzetes elvárásokon belül teljesítettem. Nem adtam ki minden energiámat, de azért nyomtam a gázpedált tisztességgel. Utólag elgondolkoztam rajta, hogy nem lenne lehetetlen 1:45-ön belüli időt elérni.

A történet vicces része, hogy a maraton győztese a célegyenesben lehajrázott. (Az elitnek külön befutó sávja volt, kerítéssel elválasztva a pórnéptől.) Igaz, hogy nagyjából fél órával előttem indultak, de mégiscsak kétszeres távot toltak le. A maratoni győztes férfi ideje 02:06:56 lett. A második egy svájci lett, de senkit ne tévesszem meg az aktuális állampolgársága, afrikai ő is (Eritreából származik).

Palesz76
2019. ápr. 8. 19:31

Offtopic lesz ez is. Most nem a pókerről lesz szó, hanem a futásról.

Tegnap Bécsben sikerült lefutnom a félmaratont. Teljesítettem már néhány felest korábban is, de külföldön ez volt az első. Az időm 1:49:25 lett, az előzetes elvárásokon belül teljesítettem. Nem adtam ki minden energiámat, de azért nyomtam a gázpedált tisztességgel. Utólag elgondolkoztam rajta, hogy nem lenne lehetetlen 1:45-ön belüli időt elérni.

A történet vicces része, hogy a maraton győztese a célegyenesben lehajrázott. (Az elitnek külön befutó sávja volt, kerítéssel elválasztva a pórnéptől.) Igaz, hogy nagyjából fél órával előttem indultak, de mégiscsak kétszeres távot toltak le. A maratoni győztes férfi ideje 02:06:56 lett. A második egy svájci lett, de senkit ne tévesszem meg az aktuális állampolgársága, afrikai ő is (Eritreából származik).

Nagy gratula.

RegGeri
2022. máj. 23. 18:25

Tudjátok mi volt egy igazi +EV move? Feljegyezni az Akadémiás jelszavamat, és 'kis' idő (3 év) elteltével megtalálni. Bizony, bizony, működik!

Élő ügyfélszolgálat