Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > SoSick bemutatkozása, problémái és.........

1000dollarchain
Válasz buktar kommentjére
2008. máj. 23. 20:39

Írtad, hogy pécsi vagy és fősulis. Élőben is szoktál ott játszani? Melyik karra jársz, mit tanulsz?

SoSick
Válasz 1000dollarchain kommentjére
2008. máj. 23. 20:55

Élőben nem szoktam. Van egy haverom aki szokott, de ő hétvégenként , én pedig minden hétvégén itthon vagyok. Amugy harmadéves építészmérnök vagyok. Csak nem pécsi vagy?

1000dollarchain
Válasz SoSick kommentjére
2008. máj. 23. 21:00

Csak nem pécsi vagy?

nem-nem, győri vagyok, csak Pécsen tanulok. sportmenedzser I. évfolyam

Admin
2008. máj. 23. 21:55

Hehe!
Köszi skacok!Igazából még kellene egy:)
Szóval az igért kérdés : Akarok venni egy trackert, de csak paypallal és netellerrel lehet megvenni. Az utobbi ugye alapból kilőve , a paypalra meg csak visa-val vagy mitudoménmivel lehet befizetni és nekem csak egy mezei bankszámlám van. Tehát h tudom megszerezni? Hallottam vmi olyat h ftp-n transverrel elintézte vki, de h ez se legyen ilyen egyszerű angolul nem tudok h esetleg így elintézném.
Ötlet?

Szia!

Igyekszünk segíteni, privát üzenet ment.

SoSick
Válasz Admin kommentjére
2008. máj. 23. 22:33

huu elöször is köszi a privát üziket.
azt elfelejtettem írni , h omahához kellene nekem tracker, amiből ha jól tudom csak egy van (PTO v2.)
(holdemhez lesz lehet 2 is)
ha ez nem jelent gondot azoknak akik írtak, akkor lécci jelzzetek.

Admin
2008. máj. 23. 22:58

huu elöször is köszi a privát üziket.
azt elfelejtettem írni , h omahához kellene nekem tracker, amiből ha jól tudom csak egy van (PTO v2.)

PTO v2. is megoldható. Privát üzenet ment.

bojanika
2008. máj. 23. 23:30

jó lenne pokeres haverokkal lakni mondjuk mindenhez „közel” pl pest ( itt szerintem már lehet érezni kikre céloztam:))
Szóval a cél a feltörekvő tehetségekkel tartani a tempót és Spiriékkel szembe egy nagyobb/jobb házat venni/építeni :) :) ...

Épp itt vagyok ebben az irtó tré házban, hááát tényleg gáááz, ilyet ne vegyél! (**rva hideg a víz a medencében)... :D
Amúgy meg üdv az oldalon! ;)

SoSick
Válasz bojanika kommentjére
2008. máj. 24. 10:50

Épp itt vagyok ebben az irtó tré házban, hááát tényleg gáááz, ilyet ne vegyél! (**rva hideg a víz a medencében)... :D
Amúgy meg üdv az oldalon! ;)

LoL, majd nálam/nálunk fűtött lesz:)
köszi:)

SoSick
2008. máj. 31. 19:48

Na a suli végre elintézve, mellette sikerült is egy mínuszos hetet produkálnom a rohadt nagy balf.szságom miatt... ááááá....szükségem van egy újabb lelki upswingre mondjuk egy "Üdv az oldalon2" vagy "Ne add fel, tehetséges vagy" hsz-ekre:):)

Kaptam Chilitől egy 1000$ os reloadot 60fpp/1$ szerintetek megéri?
vagy inkább egy Micros termet válasszak, vagy valami mást ?
Ha valaki játszik Ipokeren PLO 50 et az igazán megírhatná, h mennyi fpp gyűlik/asztal/óra

Littlemage
2008. máj. 31. 19:59

Na a suli végre elintézve, mellette sikerült is egy mínuszos hetet produkálnom a rohadt nagy balf.szságom miatt... ááááá....szükségem van egy újabb lelki upswingre mondjuk egy "Üdv az oldalon2" vagy "Ne add fel, tehetséges vagy" hsz-ekre:):)

Kaptam Chilitől egy 1000$ os reloadot 60fpp/1$ szerintetek megéri?
vagy inkább egy Micros termet válasszak, vagy valami mást ?
Ha valaki játszik Ipokeren PLO 50 et az igazán megírhatná, h mennyi fpp gyűlik/asztal/óra

kitartás :) sztem az nagyban fugg attól is, hogy milyen szinten vagy. 4es szinten 50NL holdemen-en kb 1 pont/hand.

Élő ügyfélszolgálat