Írtad, hogy pécsi vagy és fősulis. Élőben is szoktál ott játszani? Melyik karra jársz, mit tanulsz?
Élőben nem szoktam. Van egy haverom aki szokott, de ő hétvégenként , én pedig minden hétvégén itthon vagyok. Amugy harmadéves építészmérnök vagyok. Csak nem pécsi vagy?
Csak nem pécsi vagy?
Hehe!
Köszi skacok!Igazából még kellene egy:)
Szóval az igért kérdés : Akarok venni egy trackert, de csak paypallal és netellerrel lehet megvenni. Az utobbi ugye alapból kilőve , a paypalra meg csak visa-val vagy mitudoménmivel lehet befizetni és nekem csak egy mezei bankszámlám van. Tehát h tudom megszerezni? Hallottam vmi olyat h ftp-n transverrel elintézte vki, de h ez se legyen ilyen egyszerű angolul nem tudok h esetleg így elintézném.
Ötlet?
huu elöször is köszi a privát üziket.
azt elfelejtettem írni , h omahához kellene nekem tracker, amiből ha jól tudom csak egy van (PTO v2.)
(holdemhez lesz lehet 2 is)
ha ez nem jelent gondot azoknak akik írtak, akkor lécci jelzzetek.
huu elöször is köszi a privát üziket.
azt elfelejtettem írni , h omahához kellene nekem tracker, amiből ha jól tudom csak egy van (PTO v2.)
jó lenne pokeres haverokkal lakni mondjuk mindenhez „közel” pl pest ( itt szerintem már lehet érezni kikre céloztam:))
Szóval a cél a feltörekvő tehetségekkel tartani a tempót és Spiriékkel szembe egy nagyobb/jobb házat venni/építeni :) :) ...
Épp itt vagyok ebben az irtó tré házban, hááát tényleg gáááz, ilyet ne vegyél! (**rva hideg a víz a medencében)... :D
Amúgy meg üdv az oldalon! ;)
Na a suli végre elintézve, mellette sikerült is egy mínuszos hetet produkálnom a rohadt nagy balf.szságom miatt... ááááá....szükségem van egy újabb lelki upswingre mondjuk egy "Üdv az oldalon2" vagy "Ne add fel, tehetséges vagy" hsz-ekre:):)
Kaptam Chilitől egy 1000$ os reloadot 60fpp/1$ szerintetek megéri?
vagy inkább egy Micros termet válasszak, vagy valami mást ?
Ha valaki játszik Ipokeren PLO 50 et az igazán megírhatná, h mennyi fpp gyűlik/asztal/óra
Na a suli végre elintézve, mellette sikerült is egy mínuszos hetet produkálnom a rohadt nagy balf.szságom miatt... ááááá....szükségem van egy újabb lelki upswingre mondjuk egy "Üdv az oldalon2" vagy "Ne add fel, tehetséges vagy" hsz-ekre:):)
Kaptam Chilitől egy 1000$ os reloadot 60fpp/1$ szerintetek megéri?
vagy inkább egy Micros termet válasszak, vagy valami mást ?
Ha valaki játszik Ipokeren PLO 50 et az igazán megírhatná, h mennyi fpp gyűlik/asztal/óra