98hagridhun
2015. máj. 25. 10:24

Szerintetek jó ötlet?

Üdv.
Terveim szerint ezen a héten befizetek majd a PokerStars-ra kb 230$-árt. Amivel 1$-os Spin&Go-kat játszanék. A kérdés az, amit a címbe is láthattok : szerintetek jó ötlet? Ezt azért kérdezem (mielött valaki leugatja a fejem :D), mert ha itt azt mondjátok, hogy 1$-on esélytelen bármit is alkotni, inkább toljak micro MTT-ket vagy SnG-ket, akkor úgy lesz. Hallgatok az okosabbakra. :D

Előre is köszi!

Piroslapos
Válasz 98hagridhun kommentjére
2015. máj. 25. 10:48

Üdv.
Terveim szerint ezen a héten befizetek majd a PokerStars-ra kb 230$-árt. Amivel 1$-os Spin&Go-kat játszanék. A kérdés az, amit a címbe is láthattok : szerintetek jó ötlet? Ezt azért kérdezem (mielött valaki leugatja a fejem :D), mert ha itt azt mondjátok, hogy 1$-on esélytelen bármit is alkotni, inkább toljak micro MTT-ket vagy SnG-ket, akkor úgy lesz. Hallgatok az okosabbakra. :D

Előre is köszi!

1$ os 180 fős sng be több reményt látok. Oda elég is a roll

forzadani3
2015. máj. 25. 13:58

1$-s spin n go-n is lehet nyerni! Különösebb variancia nélkül, de ha nincs szerencséd, akkor a magas rake meg mivel többnyire 2x-et kapsz nem fogsz sokat nyerni (persze ha beüt a jp akkor igen, de arra kicsi az esély) Szóval én is inkább kis mtt-et javasolnék, gondolom nincs sok 3 és HU tapasztalatod, 9 főnél meg majd várod a lapodat, többi játékos meg túljátsza saját magát...

ferkocse
2015. máj. 25. 14:26

mivel én csak hyper hu sng-t és spin&go-t játszom, szerintem jó ötlet.
kis hu előélettel hamarosan mehetsz is $3-ra, $7-re..

HUNchampion
2015. máj. 25. 15:43

Ferkocske: Egy régebbi topikban írtad hogy szted túl misztifikàljàk az emberek a regwarozàst hyhu, és hogy te a 100-200$-os regek elleni játékodnál is úgy érzed sok leakkel játszanak és találsz rajtuk fogást. Kértem hogy mutass erről egy nagyobb mintàt, hogy hozol rajtuk, de nem válaszoltàl, így gondoltam újra leírom.

Wildcatfish
2015. máj. 25. 17:44

Ha eddig nem pokereztél aktívan akkor ne egy magas varianciájú játékkal kezd

ptamas94
2015. máj. 25. 19:21

agresszív brm, 7$ turbo HU

Élő ügyfélszolgálat