The_Call - 6max napló
Sziasztok!
2009-ben kezdtem pókerezni és kb 1 évig játszottam hobbi szinten (NL2-25FR), utána abbahagytam. Múlt héten kezdtem újra, FR helyett immár 6max asztalokon.
Az első hetem (NL2-NL4;2 terem):
Nem az évszázad bemutatkozása, de nem akartam halogatni a topic elindítását.
GL&HF mindenkinek!
hajrá! gl hf
Hajrá HF
Mi motivált hogy FR-ről 6max-ra menj át?
Mi motivált hogy FR-ről 6max-ra menj át?
November 19:
Ma elég sok kis és közepes handet kellett feladnom. Rendre pozíción kívül és/vagy borzalmas floppokon sikerült találnom valamit.
Valamiért nem tudtam normálisan beilleszteni a handet a fórumba, de szerintem ez a leosztás tökéletesen tükrözi a mai napomat:
$1.82 pot at $0.01/0.02 No Limit Hold'em - 6 max on Poker Stars | TheHandConverter.com: Powered by DeucesCracked.com
Turnön eléggé elveszettnek éreztem magam. Végül egy duplázódás reményében adtam meg, úgy éreztem akkor be tudnának kerülni a zsetonok.
Meg is lepődtem, hogy végül sikerült profittal zárni a napot. Játék közben egyáltalán nem így éreztem.
Szerintem turn check/call inkább, de legtöbb ellenfél ellen jó lehet a megadás implied odds miatt, bár ugye OOP sosem lesz olyan sok, mint azt elsőre reméljük :) Ha valami nagyon fish, nagyon calling station volt, akkor turn bet is rendben lehet, mert még két párokkal is calloz a nagyobb fajta fish.
Fórumra http://weaktight.com/ használatát javaslom. Oda beteszel egy handet, majd az FTR fül alatti szöveget bemásolod a hozzászólásba.
a linked alatt nem látom a végeredményt. Végül QQ-val vitted a potot? vagy volt egy KK az ellenfélnél?
Tir-x: Köszi szépen!
MaryCat: AJo volt nála és sorral nyert
November 20:
Bár ma is sikerült pluszban zárni mégsem vagyok elégedett. 2 óra játékot terveztem, de 82 perc után abbahagytam. Ha így beleszarok most sem fogok sok mindent elérni.
Hétvégén regelni fogok weaktighra és teszek majd fel handeket.